http://gallery.consu...s/jenna-mtb.asp
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2002. november 28. - 07:37
Írta 2002. november 26. - 19:18
Én valszeg megveszem bicikli boltba. Ott tudnak adni kimérve. És még ráérek belerakni, mert nem rég volt cserélve csak nagyon hamar bekoszolodtt az olaj. Már azt hittem a boltba használt olajat raktak bele..
Írta 2002. november 26. - 13:51
Nem kimérve adják, hanem flakonban!
1 literes kiszerelésben láttam eddig! Kb 3 deci kell bele.
1 literes kiszerelésben láttam eddig! Kb 3 deci kell bele.
Írta 2002. november 26. - 13:45
Ok nem fogok már csak azt nem tudom, hogy hány decit vegyek. Kb mennyi kell? És valszeg 7.5-et fogok venni remélem az jó lesz!
Írta 2002. november 26. - 11:57
A Mol kúton csak 15öset kaptam, az elég híg volt... Esetleg motorosboltban próbálkozz. De mindenképpen lengéscsillapító (lökésgátló) olajat kérjél, nehogy beleöntsél valami fasza kis motorolajat... ;D
Írta 2002. november 25. - 22:50
nem hat!!
Kifejezetten telo olaj kene, kulonben megmarhatja a szimeringeket.
De amugy mindenhol lehet kapni ilyesmit, marmint benzinkuton.
Es olcsobb is, mintha bringast vennnel.
Kifejezetten telo olaj kene, kulonben megmarhatja a szimeringeket.
De amugy mindenhol lehet kapni ilyesmit, marmint benzinkuton.
Es olcsobb is, mintha bringast vennnel.
Írta 2002. november 25. - 22:30
És többféle márka van 7.5 viszkozitásúból is? Szóval abból se mindegy melyiket veszem úgye?
Írta 2002. november 25. - 21:45
Festettek, de a festék már tuti leoldódott! Legalábbis az enyémen már alig volt az elsõ olajcserénél!
A rozsdától szerintem nem kell félni mivel "olajban úsznak"!
A rozsdától szerintem nem kell félni mivel "olajban úsznak"!
Írta 2002. november 25. - 21:26
Hi!
Nemtudná valaki megmondani,hogy a 2002-es Z1 Wedge-nek a rugói festettek vagy rozsdamentesek,netán egyiksem ???
Nemtudná valaki megmondani,hogy a 2002-es Z1 Wedge-nek a rugói festettek vagy rozsdamentesek,netán egyiksem ???
Írta 2002. november 25. - 21:00
Nem biztos, hogy adnak! Amikor legutóbb voltam épp nem volt nekik... :
Szerintem elég nagy röhej, de mindegy!
Amúgy a viszkozitásuk alapján osztályozzák õket. A marzoba kb 7.5ös kell!
Nekem most Aral hidraulikaolaj van benne, nem vettem észre különbséget a gyáritól.
Szerintem elég nagy röhej, de mindegy!
Amúgy a viszkozitásuk alapján osztályozzák õket. A marzoba kb 7.5ös kell!
Nekem most Aral hidraulikaolaj van benne, nem vettem észre különbséget a gyáritól.
Írta 2002. november 25. - 20:08
beslattyogsz a Máliba, és mondod, hogy Marzoccsi olaj kellene, és adnak szakspecifikusat. És jó lesz. ;D
Írta 2002. november 25. - 17:40
Nem találtam jobb helyett úgy, hogy itt kérdezném meg! Mien olajat ajánlotok a 99-es drop offomba? Merta z olajokhoz nem igazán értek azt tudom, hogy sûrûségük alapján is nézik. Kössz minden segítséget!
Írta 2002. november 04. - 16:15
Tök jó, hogy évek óta elõször tök láma vagyok valamihez.
És hogy ilyen rendes kis csapat gyûlt össze segíteni nekem.
Köszi.
Meg vagyok hatódva.
És hogy ilyen rendes kis csapat gyûlt össze segíteni nekem.
Köszi.
Meg vagyok hatódva.
Írta 2002. november 04. - 16:09
Na köszi a segítséget mindenkinek!
Találtam otthon Nicro (made in Swiss) szilikont, remélem jó lesz. Állítólag jó víz, sósvíz, és a legtöbb kémiai anyag(?) ellen. -40 foktól + 240 fokig hõálló. Remélem nem szar.
Szétszedni akkor sem merem. Tudom, milyen egyszerû, volt már Z1-em, de akkor is.. Ez csak új!
Köszönöm a gratulációkat is, dagad is a májam rendesen.
Az meg, hogy mi a különbség a DJ I és a DroOff között így: fogalmam sincs. Talá a csillapítás rendszerében lehet különbség. Meg a becsúszó anyagában.
Találtam otthon Nicro (made in Swiss) szilikont, remélem jó lesz. Állítólag jó víz, sósvíz, és a legtöbb kémiai anyag(?) ellen. -40 foktól + 240 fokig hõálló. Remélem nem szar.
Szétszedni akkor sem merem. Tudom, milyen egyszerû, volt már Z1-em, de akkor is.. Ez csak új!
Köszönöm a gratulációkat is, dagad is a májam rendesen.
Az meg, hogy mi a különbség a DJ I és a DroOff között így: fogalmam sincs. Talá a csillapítás rendszerében lehet különbség. Meg a becsúszó anyagában.
Írta 2002. november 04. - 10:48
rob: az én drop off-om egy óra utcai használat után már vaj puhán mozgott...
Írta 2002. november 04. - 00:37
Írta 2002. november 04. - 00:23
Kedves rob:
Ne aggódj, pár hétig még darabos lesz, de aztán beindul.
Egyébként hosszabb állás után is (fél nap) beáll mindig, de 3X megnyomod, körbemegy az olaj és tökéletes újra (a még HC-s boxxer is ilyen egy kicsit)
A simmeringet meg rendszeresen fújkálom én is sima Prevent siliconnal és attól pihe puha marad a gumika.
:-*, lcs
Ne aggódj, pár hétig még darabos lesz, de aztán beindul.
Egyébként hosszabb állás után is (fél nap) beáll mindig, de 3X megnyomod, körbemegy az olaj és tökéletes újra (a még HC-s boxxer is ilyen egy kicsit)
A simmeringet meg rendszeresen fújkálom én is sima Prevent siliconnal és attól pihe puha marad a gumika.
:-*, lcs
Írta 2002. november 03. - 14:12
rob, bombrider szerintem csak arra gondolt, hogy a csupasz becsúszószárra fújj szilikonos sprayt, vagy teflonosat. nekem a zöld tf2 spray bevált. kicsit szétkenem rajta, megnyomkodom a telót és ettől még simábban mozog.
amúgy gratula az új villához 8)
amúgy gratula az új villához 8)
Írta 2002. november 03. - 01:07
Írta 2002. november 02. - 21:55
rob:
Én is féltem szétszedni, de olyan primitív szerkezet, hogy hihetetlen!
Egyszerû, de nagyszerû!
Amúgy akkor most mi a különbség a DJ1 és a Drop Off között? (Ha mindkettõ átütõs)
Én is féltem szétszedni, de olyan primitív szerkezet, hogy hihetetlen!
Egyszerû, de nagyszerû!
Amúgy akkor most mi a különbség a DJ1 és a Drop Off között? (Ha mindkettõ átütõs)