Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Ebben olaj van? Én láttam pár oldalt, amin az van h rugó vagy levegõ...de asszem az más évjárat volt( így utólag). A srác mondta hogy van benne levegõ...olaj is? :)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Akkor õ két nyakat ad nem vállat. ;)
Alkudd le amennyire lehet úgyse tudja eladni nem egy keresett villa! 20ra mond de 22ért megveheted. Mikor volt olajcsere meg szimmering csere benne?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Aha, a gyerek még ad hozzá asszem 2 vállat (egy Ahead-est, meg egy menetest elvileg). Azt mondja hogy jó állapotban van, egy karc nincs rajta. Szerinted mennyit alkudjak le? 25e-es árból nemtom mennyit fog még engedni, de megpróbálhatom egy 20-22e körüli árra levinni.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Megéri én is annyiért akartam eladni!! de alkudj még egy kicsit! jó kis villa de nekem kevés lett a 8cm. Én 12ért adtam el repedt vállal!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
ja és levegõ van benne! 25e-ért megéri?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
tbertalan: a srác akitõl lehet hogy megveszem a Z3-asát azt mondta, hogy '99-es teleszkóp! Ha ezt is ismered, akkor mi errõl a vélemény?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Attól függ mien Z3. Mert volt régi Z3 light és volt 2001-ben Z3 coil 100! Nekem volt z3 lightom 98as! Korrekt kis villa a maga 800mm amit szépen mozgott és semmi bajom se volt vele!
Más! Ma elvittem a Gyapihoz a villám és nem a perselyekkel volt a gond, úgyhogy nem kell vennem perselyeket! Jobb is, mert azért az nagyon drága!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Változott a helyzet ;D, lehet h Z3-asom lesz. Ezekkel mik a tapasztalatok? 25e-ért megéri?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Hali!
Mik a tapasztalaitok a Z5-ös Marzocchiról? Lehet hogy ilyet veszek, és érdekelne hogy milyen.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
van most eladoban annak a jeti gyereknek egy 2003-as super monsterja... asszem 255.000
30 cm rugouttal... el sem tudom képzelni,hogy az milyen érzés... ha valaki megveszi, az menjen le tokodra vagy valami ilyesmi versenyre vele, mert ki akarom probálni!!!!! 30 cm rugouttal nem esel pofára ha felálsz, elöre dölsz és lenyomod a telot??? ;D probált már valaki ilyet???

jdp

jdp

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Köszönöm a felvilágosítást de a shiveren nem nagyon fogom használni. :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
jdp: mászásnál jó arra hogy ne bólogasson a villa...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Hát nem tudom, hogy a kis Shiveren spec. miért van ilyen, de a többi villán arra használják, hogy a kerékpár eleje megsüllyed, a súlypont elörébb kerül, és könnyebb lesz a mászás. Ennek ugye ellentmond a kis Shiver súlya és felépítése... :) De az ECC lényege ez. Megakadályozza az olajfolyást, és az összenyomott villát nem engedi vissza.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Kössz Rob!! Ma felhívtam a Gyapit és 5ezerre mondta de valszeg holnap viszem le hozzá a villám és bevizsgálja, hogy ténylegesen mitõl nem mûködik 100%-osan!

jdp

jdp

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Köszönöm az infót,de ez mire jó? A kis shiveremen van ilyen de minek. Mire használják. ???

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tberci: a 4 db duplaajkas külsö rugóelöfeszítéses gyári Marzo szimmering 5.500 HUF. (felülre porlehúzó -> oda van a rugóelöfeszítés, és alulra olajlehúzó - száranként)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://www.marzocchi...ts/mtb/manuals/

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Az ECC egy olyan cucc ami kiblokkolja a telót úgy, hogy benyomni be lehet, de ki már nem fog jönni a becsúszószár. Úgy mûködik, hogy a csillapító szelep átengedi az olajat, de visza már nem, ezért a villa nem tud kirugózni

jdp

jdp

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Sziasztok!

Én tudatlan földi halandó, ECC-rõl szeretnék infot kapni ha tudtok!

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Szerintem a Head lock-ot tuti nem zavarja az integrált sárvédõ hiszen õk is nyilván gondolják, hogy egy DJ3-at nem dióval fognak használni. Annál kicsit többre van hivatva! ;)