Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
az uj Kona Blastban van az az uj 2003 EXR COMP 80mm-t mozgo azél becsuszos telo,rugo+elasztos... na olyat szedtünk szét (nem mozgott) és egy graamm zsir nem volt benne..na jo 1 g talán volt... ja és ez gyárilag! ugyhogy ha netán valaki ilyesmit vesz, akkor elsö lépésben szedje szét... de viszont utána eléggé tuti lesz.. egy ideig(!!!),mert ennek a telonak van még egy hibája: mivel nincs benne olaj, ezért olajstopot sem raktak bele és ezért kilöki a zsirt(irtozatos mennyiségben).. ez még nem lenne olyan hatalmas gond, ha lenne a telon zsirzogomb...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
én nem igazán értem ezt a szimmering cserét. :-\ Olajat is majd csak akkor cserélek, ha folyamatosan fog mûködni az ECC... ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Akkor megvetted a telot úgye? Gratula és sajna a mtrica drága én is akartam..

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
A telós topicban most van róla szó!!! ;) Kukkants be!!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Üdv!
Nem tudtok matricát szerezni egy Bomber telóhoz? Vagy ha van vkinek akkor érdekelne ;). Esetleg tudtok linket hogy hol van fent a matrica a neten? Kinyomtatnám átláccó ragadós papírra...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Jó meggyõztetek lehet nekem kell feltétlen egyszerre cserélni az olajat és szimmeringet!!!

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
tbertalan! Nem értek veled teljesen igazat! Egy kis szimplavállas villánál elég 1-1,5 évenként cserélni a szimmeringget attól függ mennyit használod! Olajat ez idõ alatta lehet már többször is cseréltél! Lehet a te esetedbe minden oljacsere szimmering cserével jár, a becsuszon lévõ kopások miatt amit nem tok mekkora.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Jó igazatok van de aki mondjuk évente cseréli a is szompla vállasába a telot akkor abba lehet már szimmeringet is cserélni! Mert hogyha félévente cseréli az olajat akkor nem kell mindig de nekem azt modnták évente szokták a szimmeringet cserélni ha sokat használják! Fõleg nekem aminek a becsuszóján van egy két kopás...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Gondolom az, hogy ha egyszerre csaréled a kettõt akkor olcsóbb mintah külön a szomeringet, mejd kicsit késõbb külön az olajat!!!

Pláne ha a szimering eldurran vadi új olajjal...

Csak az az egyetlene baj, hoy az olaj életterteme igencsak kevesebbb mint egy szimeringé!!! AZAZ pazarlás mindíg szimeringet cserélni!!! Nem is beszélbe mondjk egy komolyabb DH telóról amibe igencsak drága a szimering...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
??? hat meg most sem ertem mi ebben igy a penz sporolas...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás

bertalan

ezzel nem ertek egyet .. ugyanis nem kell szetszedni az olajcserehez a telokat ..szal a szimmering csere az nem olyan hogy" ha mar szetszedtuk csinaljuk meg azt is "
... persze erdemes a szimmeringet inkabb hamarabb, mint kesobb cserelni ..

Jó igazad van de általába én úgy gondolom, hogyha már kicserélik az olajat azt sokan azér szokták, mert kezd ereszteni meg ilyesmi! Én szerintem ha már elviszi vki olajcsere miatt a telot (amit persze simán otthon is meg lehet csinálni, mert nem kell hozzá nagy tudomány) akkor már érdeme a szimmeringet és cserélni így megsporol egy kis pénzt!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Azt már hallottam hogy CC-teló, köfike.;)

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Szeva!

Ennyire azert nem vagyok csira!
Trialoztam 1,5 évig...megy a hátsó keréken pattogás és az ugrás is minden irányba, egy helybol....0,5 éve kezdtem el freeride-ozni....na jo ez tulzas, probalkozni, streetelni!

És minap olvastam hogy melyik a jobb....hatsora erkezni vagy mindketoore! Egy picit megkavart!

De köszi a segitseget...most mar legalabb ezt is tudom!
A kritika mindig jol jon!

Marzochi MXC:
Nagyon jo telo...volt mar nekem, de nem igazan zuzasra talaltak ki, ugyhogy ne nagyon gyilkold! ( "Major: CC telo!")

Üdv.:Dude

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Akkor mégegyszer: CC teló!!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Csövi!
Bocs hogy megszakítom a témát. Mi a véleményetek a Marzo MXC-rõl? 10cm-es úttal van. Tapasztalatok esetleg?
THX

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Dude!
Lor-nak tökéletesen igaza van.
Csak gondolj bala, hogy mi történik akkor, ha elsõ kerékre érkezel. Erõk hatásvonala, keresztmetszetek bezárt szögek stb.
A szimplavállas pedíg nem gazán bírja az elsõkerékre érkezést.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat akkor nem tudsz ugrani!!!

hatso kerekre, hogy minel tobbet tudj csillapitani!
nezz meg egy trialost.

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Szeva!

Nem veszem sertesnek,de csalodast kell okoznom!
Nem vállalok be mindent....csak azt amirol tudom hogy meg tudom ugrani!

Ugrani meg tudok...csak azt nem tudom eldonteni hogy szimpla vallas teloval es merev vazzal hogy erdemes erkezni!
Hatsora vagy 2 kerekre!

Üdv.:Lewi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
dude: nem serteskepp! de tanulj meg ugratni es tudd, hogy mi a tudasod hatara es a bringade! akkor nem lesznek ilyen problemaid!
csak esszel! nem ugy, hogy ezt be kell vallalni mert kulonben vege a 'karrieremnek'.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
bertalan

ezzel nem ertek egyet .. ugyanis nem kell szetszedni az olajcserehez a telokat ..szal a szimmering csere az nem olyan hogy" ha mar szetszedtuk csinaljuk meg azt is "
... persze erdemes a szimmeringet inkabb hamarabb, mint kesobb cserelni ..