Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ericcartmen a Hajdút próbáld meg nekem is keleltt volna egyszer V-fék tüske a mostani régi drop offomba és a Hajdú azt mondta esztergál nekem kb 800 Ft-ért darabját! Csak a végén én a másik telomból kiszedtem és azt V-fék tüske nélkül adtam el! Próbáld meg a számuk :1- 202-38-54

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Már csak azért is, mert a PostMount a Manitou kitalálmánya, sztem le is van védve, így más villán nem valószínû, hogy elõferdül. Ergo, ha villa, és nem Manitou, akkor IS fül van rajta.

Pííííícsába, akkor az Avid buta fiú, hogy PM-es a tárcsaféke :-\ Csak mert rendeltem egyet jól, és akkor most adapterezhetem. Na mindegy, azért nem dõl össze a világ :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor ezt bebuktam... ;D

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Ez nem egészen így van, mert például az új monsterokon is post mount felfogatás van pedig az nem manitou.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Már csak azért is, mert a PostMount a Manitou kitalálmánya, sztem le is van védve, így más villán nem valószínû, hogy elõferdül. Ergo, ha villa, és nem Manitou, akkor IS fül van rajta.

Lor: ebbõl a vázból nem lehet valahogy 10 centinél többet kicsalni? Szép, meg minden, csak nekem kellene vagy 12-13 cm mozgás... ::)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
ja , megerossitem jol mondja LoR

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Sztem is az amit lor mond! Én sem értek ehhez, de hogy így elmagyarázta vki... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szertem az az IS!
ha a csavart az agy tengelyevel parhuzamosan a feknyeregbe kell belecsavarni akkor az IS
amikor pedig a az agy tengelyere merolegesen a telo lababa csavarod bele az a POST MOUNT

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Ha már Marzocchi és konzol, milyen tárcsafék konzol figyel is az MXC szárán, az az IS vagy az a Post mount? ??? Nem vágom ezeket a dolgokat egyelõre, de szeretném tudni, hogy kell-e majd adaptereznem ha tfékre váltok jól.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Az a gyó... :D

Mivel ez Marzo topic:
keresek MXC-be V-fék konzolt, ha van ilyened írj, megvenném!!!

(boltban nem lehet kapni...már 2-t is rendeltem, de egyik sem volt jó, és nincs is a marzonak ilyennye nekem)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az nem v-fek hanem csak sima felni fek.

ja megismerik meg kovetik az esti turakon!
regen volt egy odüsszíí kormanyom az is iylen szinu volt felfele az erdoben mindig zat bamultam. naygon vilagitott!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Sztem is jó! Itt kis városomban (fehérvár) is van egy ilyen színû fék, az is magura sztem. De az hidraulikus "v-fék". Tehát felnire, nem tárcsafék. Az is olyan rikító...na, foszforeszkál sötétben? :) Megismernek haverok sötétben... mik ezek a szentjánosbogarak? ja, ez csak lor! ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
:-))))

ez a klasszikus magura szin!
imadom

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Foszforeszkálnak a fékkarjaid meg a fékeid lor? ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szerintem nezd meg ezt azzal a tudattal, hogy ez az enyem!
http://www.freeweb.h...inga/enyem3.jpg
igaz ez z1

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hello :)

Lehetosegem van megvenni egy 1996-os evjaratu Bomber Z2 -est , 29000 Ft-ert, olajcserevel, szimeringcserevel.
Kicsit felek attol, hogy az alu alkatreszek elfaradtak, s cserben fognak hagyni, szerintetek birhatja meg par evig, vagy vegyek duplajaert egy uj telot ?

koszi :)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Szépen néz ki! ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
klikk ide >>>>
http://www.mtbreview...ductpage5.shtml

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Biztos csak erõset ;D ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

de aki mondjuk évente cseréli a is szompla vállasába a telot akkor abba lehet már szimmeringet is cserélni!

bertalan te mostanaban mit iszogatsz...??