Akármilyen márkájú (Aral, Total stb.) LHM+ hidraulika olajat keress, ez 7,5es!
2e körül van egy liter (egy szimplavállas marzoba kb 1-1,5 deci kell)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2003. március 10. - 17:30
Írta 2003. március 10. - 17:21
Itt nálunk a Vitál Club nevû boltban lehet rendelni Marzo olajat, vmi 3 alkalomra elég aszondják, és asszem 2800 az ára!
Írta 2003. március 10. - 17:19
Egy kérdés: Hol lehet kapni Marzoba való olajat ami asszem 7 v. 8as viszkozitású! Egy egész liter kéne de a benzinkutnál csak 30-as van és ma pl. a Zöldpontba próbáltam és õ se tud adni nekem literest! Hol próbálkozzak? Motor bolt hátha ott van ilyen híg is?
Írta 2003. március 10. - 15:24
Írta 2003. március 10. - 15:08
Írta 2003. március 10. - 13:25
mivel nem kaptam valaszt arra a kerdesre hogy mitol DJ az a kepen ...hat elarulom hogy a kepen az nem DJ, hanem egy Z5 air 100mm '01 bol ..
es kimeljetek az ilyen , " berakok egy kepet es nyomom a suketet .."
ha valami temaban fikazni akarok , elotte jo lenne tudni mi is az...
es kimeljetek az ilyen , " berakok egy kepet es nyomom a suketet .."
ha valami temaban fikazni akarok , elotte jo lenne tudni mi is az...
Írta 2003. március 10. - 13:19
Ha eltöröm a DropOff-omat, akkor is Marzot fogok venni. Ugyanis valószínûleg nem azért töröm el, mert sz*r, hanem azért, mert nem tudok biciklizni.... Nem mindegy!
Írta 2003. március 10. - 03:05
egyebkent hol mashol torhetne el?
vagy a nyak a vagy a becsuszo! es a vallnal persze!
szimpla vallas eseten!
vagy a nyak a vagy a becsuszo! es a vallnal persze!
szimpla vallas eseten!
Írta 2003. március 09. - 23:18
igen tudjuk mindig ugyanott törik el. de kit érdekel,
akkor is marzocskit veszek és kész. pl két sram váltot törtem el eddig (plusz egy elsöt is) de amig csak lesz mindig srammot fogok venni.
Írta 2003. március 09. - 03:47
Írta 2003. március 09. - 02:10
Írta 2003. március 06. - 22:26
A Sport kiállításon adnak a Biker's Guide-t... Csak mert pár hozzá szlással feljebb kérdeztem ami off volt...
Írta 2003. március 06. - 05:51
macska mar megint ez a telotores..
en azert rendet raknek azon teren hogy valaki BOMBERT lat a telon es ettol erot erezve ugral ossze-vissza stb..
biztos vagyok benne hogy ez a tag sem a boltba szaladt le tejert , es akkor tort el ..
megfelelo telo, megfelelo celra .. ennyi!
en azert rendet raknek azon teren hogy valaki BOMBERT lat a telon es ettol erot erezve ugral ossze-vissza stb..
biztos vagyok benne hogy ez a tag sem a boltba szaladt le tejert , es akkor tort el ..
megfelelo telo, megfelelo celra .. ennyi!
Írta 2003. március 06. - 01:56
Mondok én valamit:
http://www.pinkbike....iew&image=72545
Most lehet jönni azzal, hogy azért törik el mert népszerû és sokan használják. De ez nem feltétlenül igaz. Ami így törik az bizony szar. Igen szar. Azért szar mert nem nyúlt semmit mielõtt megadta magát. Majdhogy szilánkosan nem törik. Ez semmi képpen nem jó.
Volt kb két éve a Bringa magazinban egy csoportos teszt ahol tönkrevágta valami Marzot. (A BikeMag-os banda már azért nem tudta tesztelni azt a bicajt -ha jól emlékszem egy Kona volt- mert tönre ment a telo) Az a teleszkóp akkor visszahajlott de nem tört el. Ez semmit nem hajlott vissza, ahogy a DJ-k sem . Persze, hogy el lehet törni mindent, de annak elõtte valamit engednie kell, legalább egy kicsit meghajlik és csak utána törik, nem pedig ilyen rideg módon viselkedik. Fõleg nem egy teleszkóp. Ez rideg anyag pedig szívósnak kellene lennie.
http://www.pinkbike....iew&image=72545
Most lehet jönni azzal, hogy azért törik el mert népszerû és sokan használják. De ez nem feltétlenül igaz. Ami így törik az bizony szar. Igen szar. Azért szar mert nem nyúlt semmit mielõtt megadta magát. Majdhogy szilánkosan nem törik. Ez semmi képpen nem jó.
Volt kb két éve a Bringa magazinban egy csoportos teszt ahol tönkrevágta valami Marzot. (A BikeMag-os banda már azért nem tudta tesztelni azt a bicajt -ha jól emlékszem egy Kona volt- mert tönre ment a telo) Az a teleszkóp akkor visszahajlott de nem tört el. Ez semmit nem hajlott vissza, ahogy a DJ-k sem . Persze, hogy el lehet törni mindent, de annak elõtte valamit engednie kell, legalább egy kicsit meghajlik és csak utána törik, nem pedig ilyen rideg módon viselkedik. Fõleg nem egy teleszkóp. Ez rideg anyag pedig szívósnak kellene lennie.
Írta 2003. március 05. - 20:13
Nem tudja vki van már bolt ahol van idei Biker's Guide mert már a bikemagba meg lehet rendelni de tavaly is már ilyen tályba a boltokba adták ingyen! Próbáljam meg a Malinál jisz õk adják ki?
Írta 2003. március 05. - 15:57
lor: én emléxem, hogy 2001 nyarán még olvasható volt ott egy árlista, ami ugyan már akkor sem volt érvényes. De a Malira azért jellemzõ ez a trehányság. >
Írta 2003. március 05. - 13:22
asszem az avidhoz adják alapból az adaptert, ne izgulj.Már csak azért is, mert a PostMount a Manitou kitalálmánya, sztem le is van védve, így más villán nem valószínû, hogy elõferdül. Ergo, ha villa, és nem Manitou, akkor IS fül van rajta.
Pííííícsába, akkor az Avid buta fiú, hogy PM-es a tárcsaféke :-\ Csak mert rendeltem egyet jól, és akkor most adapterezhetem. Na mindegy, azért nem dõl össze a világ
Írta 2003. március 05. - 13:06
Írta 2003. március 05. - 09:28
Ericcartmen a Hajdút próbáld meg nekem is keleltt volna egyszer V-fék tüske a mostani régi drop offomba és a Hajdú azt mondta esztergál nekem kb 800 Ft-ért darabját! Csak a végén én a másik telomból kiszedtem és azt V-fék tüske nélkül adtam el! Próbáld meg a számuk :1- 202-38-54
Ok, majd megpróbálom! Köszi szépen!