Risse Racing villákon van gyári 8" PM és esetleg Foes, Brunn, meg ilyesmi óriás villákon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2003. April 13. - 12:32
Posted 2003. April 12. - 23:33
Lor, Bombrider Marzo-fan-ek!
A "kiesik a kerék" csak olyan eltúlzott sejtés volt, nagyon is jó villa, csak az öszképbõl kilógott valahogy a rögzítés. A Manitou megoldása jobban tetszik, de semmi pénzért nem válnék meg a szó szerint drágaságomtól. Nem kõ 1.5"-os fejcsõ...
Ja, a gyorszárat nem szoktam megtépni, néha egyáltalán meghúzni sem, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.
Lor! Újramértem 1,5 mm a bizbaz.
A 8as PM-et az átütõs Marzókra ígérte a cég, Monster, Super Monster az is lett.
A "kiesik a kerék" csak olyan eltúlzott sejtés volt, nagyon is jó villa, csak az öszképbõl kilógott valahogy a rögzítés. A Manitou megoldása jobban tetszik, de semmi pénzért nem válnék meg a szó szerint drágaságomtól. Nem kõ 1.5"-os fejcsõ...
Ja, a gyorszárat nem szoktam megtépni, néha egyáltalán meghúzni sem, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.
Lor! Újramértem 1,5 mm a bizbaz.
A 8as PM-et az átütõs Marzókra ígérte a cég, Monster, Super Monster az is lett.
Posted 2003. April 12. - 22:19
Posted 2003. April 12. - 22:07
Posted 2003. April 12. - 09:41
egyebken en sejtem a sok buta majd ezerrel meghuzza, es szaggatja elfele a csavart.. stb..
ez vonatkozik a sima gyorszarra is .. nehanyan ugy meghuzzak , .. a felelemtol vagy nem tom mi okbol kifolyolag .. hogy az ember keze eltorik kioldaskor ..es utanna jonnek hogy "szar a gy.zar tengely es csak ugy pattan,torik.." ..stb
ez vonatkozik a sima gyorszarra is .. nehanyan ugy meghuzzak , .. a felelemtol vagy nem tom mi okbol kifolyolag .. hogy az ember keze eltorik kioldaskor ..es utanna jonnek hogy "szar a gy.zar tengely es csak ugy pattan,torik.." ..stb
Posted 2003. April 12. - 01:07
helyenkent 0.8mm atmeron ...
lemerted??!!!
kit erdekel mekkora feluleten kapcsolodik, megfogja es kesz!
melyik telon lenne egyebkent 8"-os PM?
lemerted??!!!
kit erdekel mekkora feluleten kapcsolodik, megfogja es kesz!
melyik telon lenne egyebkent 8"-os PM?
Posted 2003. April 11. - 23:24
majd szolok ha kiesett a kerek .
nehogy ne birjon mar el egy kerek sulyat !!
csak gondolj a hagyomanyos QR-re itt meg ez sincs megis megall a kerek a villaban ..
gondolkozz !!
nehogy ne birjon mar el egy kerek sulyat !!
csak gondolj a hagyomanyos QR-re itt meg ez sincs megis megall a kerek a villaban ..
gondolkozz !!
Posted 2003. April 11. - 22:32
Post Mountból tudomásom szerint van olyan, ami közvetlenül 8"-os tárcsához való, a 8-at erre, nem az IS-re értettem.
BombR!
Hordanék én magammal szívesen imbuszt, mert akkor legalább masszívabb lenne a felfogatás, vagy inkább sufni-tuning.
Ezzel a QR20+ megoldással félek majd kiemelni a gép elejét, nehogy kiessen a kerék a súlyánál fogva..., kb 7 grammnyi anyag van a gyorszárakban, helyenként 0,8mm átmérõvel csatlakozik a rögzítõhöz a gyorszár bizbaz... (dejólleírtam), nem a megbízható-masszív imidzs jeleit hordozza magán, de sebaj, ha megfexek vele, legfeljebb perelem õket és lesz vagy egy tucat Shiver DC-m...
BombR!
Hordanék én magammal szívesen imbuszt, mert akkor legalább masszívabb lenne a felfogatás, vagy inkább sufni-tuning.
Ezzel a QR20+ megoldással félek majd kiemelni a gép elejét, nehogy kiessen a kerék a súlyánál fogva..., kb 7 grammnyi anyag van a gyorszárakban, helyenként 0,8mm átmérõvel csatlakozik a rögzítõhöz a gyorszár bizbaz... (dejólleírtam), nem a megbízható-masszív imidzs jeleit hordozza magán, de sebaj, ha megfexek vele, legfeljebb perelem õket és lesz vagy egy tucat Shiver DC-m...
Posted 2003. April 08. - 04:05
en szertem meg nincs erteleme a 8"-os rogzitesnek!
de pm-bol tan nincs is dh csak az is-bol! nem?
gondolj bele van egy jo nagy tarcsaval meno feked hope grimeca s17.
ezutan veszel egy atutos telot, es es... szivacs mert hope-nal munkahengert kell cserelned a grimecanal meg aleg grizes megoldani!!
a pm a legjobb elol hatul azonos a tarcsa meret, a munkahenger, a felfogatas.
na megyek alukalni! mara eleg volt! ;-)
de pm-bol tan nincs is dh csak az is-bol! nem?
gondolj bele van egy jo nagy tarcsaval meno feked hope grimeca s17.
ezutan veszel egy atutos telot, es es... szivacs mert hope-nal munkahengert kell cserelned a grimecanal meg aleg grizes megoldani!!
a pm a legjobb elol hatul azonos a tarcsa meret, a munkahenger, a felfogatas.
na megyek alukalni! mara eleg volt! ;-)
Posted 2003. April 08. - 03:38
jovok javitani ..
az idei egyaltalan nem 8.!!!
es akinek nem jon be a gyorszaras QR20 , az hordjon magaval imbuszkulcsot, es keljen fel korabban ..
az idei egyaltalan nem 8.!!!
es akinek nem jon be a gyorszaras QR20 , az hordjon magaval imbuszkulcsot, es keljen fel korabban ..
Posted 2003. April 07. - 23:05
Hát igen, nem valami bíztató a Marzo dupla-gyorszár megoldása. De hogy egy jóval merevebb telóhoz miért kell még mindig az IS tárcsakonzol a PM, vagy DH PM helyett azt nem értem, pláne annak tükrében, hogy
... tehát semmiképp nem ez lett beígérve.TOM írta:
az idei ha atutos akkor az 8.
Posted 2003. April 07. - 22:52
ket gyorszarral tobb ha qr20
ha nem akkor csavarok.
de sokkal mervebb a telo! oldaliranyaban
ha nem akkor csavarok.
de sokkal mervebb a telo! oldaliranyaban
Posted 2003. April 07. - 21:59
Az atutos cucc osszessegeben mennyivel tobb sulyban mint a sima?
Ill mennyivel macerasabb + erezhetobb a josaga?
Ill mennyivel macerasabb + erezhetobb a josaga?
Posted 2003. April 07. - 19:35
Posted 2003. April 07. - 19:30
A sima MXC olyan 54 körül van, az MXC ECC meg 89 asszem. Tehát olyan 30 körül lehet. Vagy olcsóbb. De valyon lehet kishazánkban külön ECC-t kapni? :
tamaska neha elgondolokozom , teged ki avatott moderatorra..? :
gondolod igy mukodik az alkatresz arkepzes, hogy kivonod mxc ecc bol az mxc-t..?...tod a kereskedelembe nem ugy mukodnek a dolgok , hogy egy ketismeretlenes egyenletbe behelyettesited a dolgokat .. sztan kesz..
Posted 2003. April 07. - 12:30
Posted 2003. April 07. - 11:59
Posted 2003. April 07. - 11:45
Posted 2003. April 07. - 11:41
Meg tudna nekem vki mondani hogy a '02 es Marzo z1 FR qr20 villanak 6 -os vagy 8 as tfekszeme van???
Mert ahogy nezem az idei ha atutos akkor az 8.
De nekem nem az Marmint nekem nem 8
THX
Mert ahogy nezem az idei ha atutos akkor az 8.
De nekem nem az Marmint nekem nem 8
THX