Én is Marzocchi imádó vagyok, most akarom lecserélni a Z2-semet, és érveket kérnék, hogy meiket vegyem: ???
-Freeride stíluskörnyékere,+ kis mászás, + kemény ereszkedések és LETÖRÉSUGRÁS , talán még kis XC is merevvázzal.
A fék V vagy Magura Hs 33-as lesz, szóval nem tárcsás okok érdekelnek.
Marzocchi Z1 Wedge QR 20 2003
Marzocchi Junior T (még a mindenhol csavaros)
Engem az élet tartam és minõség érdekel.
Ki melyik mellet állna, mit ajánlotok?
Hi. Tudtok valami helyet, ahol lehet venni telóba rugót, elasztomert?
Vagy ha tudtok valami megoldást, hogy ne legyen oj kemény, akkor irjatok legyetek szivesek.köszi
1ébként próbáltam már kivenni az egyik felébõl mindent, csak akkor lekoppan. /exr comp 3.0/
kicserélték a törött z3amat egy 2003as DJ1-re. Itt csücsül mellettem a dirt széria legjobb telója. Nem tûnik sokkal erõsebbnek. Csúnya nagyon a villavál mondjuk a gyári sárvédõvel biztos szebb. A becsúszószár vastagsága se túl szembetûnõ. Az az átütõs megoldás se tetszik annyira. Eladó egyébként ;D
Ha több felkoppanásgátlót raksz a villába (a nyomórud feje alá) akkor annyival lentebb is ül a villa, mert nem engedi fentebb jönni a becsúszó aljában levõ gyürü a becsúszót.
Ha jól értem ezt a dolgot, akkor a villa beépítési magassága nem, csak az útja változik. Akkor ennek mi értelme van? Én úgy gondoltam, hogy a rugóút csökkentésével a keró eleje is lejjebb kerül.
aze nem fontos annyira hajtani, de ~40eft az durva
Mihez van korán? Nehogy azt mondd, hogy most keltél! D.u jövök megint, addigra összeszedhetnéd magad, OK?
Ami meg a becsúszó árat illeti: ahhoz képest, hogy a villa 300.000, nem is olyan sok 40.000 HUF.... Ja, meg két persely és 4 szimmering. Nem is tudtam, hogy a Monster belseje egy hatalmas persely. Az tutira nem fog kikotyogósodni...