Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
A Hi5-ba beleért a 160 és a 200-as tárcsa is. Pontosabban kisúrolta magának a helyet, utána már jó volt.

kislust

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
:o Nem a telóba ér bele a tárcsa. A Féknyeregben és a fékopfához. Csak azt írtam, ha csavarom a telót, akkor súrlódik a társca. Szép lenne, ha a telóba érne bele.... Feltöltött kép

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
na most nem ertem .. itt elekadtam vissza is olvasok

ha a teloba er bele az gaz ! de az nagyon melyik az a telo..? kine deruljon egy 80mm alapkategorias 200mm tarcsaval..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
ööööö....nem a telóba ér bele a tárcs ? :-\
Szvsz 8" tárcsa surlódik a pofához, akármin is van !!!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
szerintem ..! ha bele bele er, amig nem fekezi veszesen a kereket , csak hangot ad ki ..szerintem el kell tudni menni mellette, nem hallottam meg hogy valaki azert vett telot mert a reginel surlodott a tarcsahoz a betet..

ez ma beteg .. ennyierovel az nem zavar hogy ropognak a faagak , meg zizeg a falevel stb..

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Hát ha te szeretsz ilyesmikte halgati :(>:(

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

nekem shiver sc-m van és néha annál is surlodik a tárcsa. sõtt néha hátul is. de hát ez nem tökmindegy?

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Hát ez a szívás a nagyutas telókkal.
Végre megjött a Jr T-m (2001 vadi új), sajna csak QR20 -as, holnap megyek bele átalakítatni a kereket a Yasec mesterrel, aztán meg még várok a vázamra és akkor elmondom h. ez mennyire is milyen ;D ;D ;D

De kurva jónak tûnik ;D

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
A Dj III-nak és a Z-1 150-nek nem ua. a külsõ szárja legalább formai design területén? Ha igen akkor a 150mm lehet, hogy tényleg sok lesz sajna.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Szevasztok!
Na, ma fejreállítottam a bringámat, és megnéztem, mennyire csavarható a DJ3-as. Hát, mit mondjak. Kurvára... Ezt nem gondoltam volna. Rájöttem, hogy a tárcsafék emiatt súrlódik soxor. ;D
Merevebb villát akarok! :-\

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Szerintem a forgatás ellen jobban számít a külsõ szárak merevsége mint a villanyaké, hiszen a villanyak ilyenkor csak egyhelyben áll nem mozog se jobbra se balra. A csavarodás a lábakon megy végbe, ott is fõleg a fékhídon. szerintem

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A laterális merevségel nem is volt iagzán gond a Bike tesztben (szembõl nyomják) csak a vertikálissal. (forgatják) <- ezt adja neki a tárcsafék. A másfeles Shermanó pont háromszor volt merevebb a csavaró hatásokra, mint a Z1. A másikban nem volt különbség. Én nem venném meg. A 130 mm-erem is már csak BoltOn-nal (no jó, QR20-szal) elég merev szerintem.

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Szerintem CC-re 80 mm elég 8), a többit meg kihasználni+élvezni úgy is csak mi szélsõségesek (DS, DH, FR, Urban) tudjuk ;D.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
en tuti nem veszek , egy idoben gondolkoztam rajta de a 150mm mar sok nekem ..

hogy jo vagy nem ..? .., en emlekszem amikor meg merevfaru es 80mm telokkal nyomtak a World Cup ot .. azt is kinottek.. ugyanugy mint a 120-130mm szimplavallasat ..

ezt hivjuk technikai fejlodesnek , persze van ami megbukik de mi lenne ha megaltunk volna a kobaltanal..???

azert az is igaz hogy toreseknek a 90%-ban az elb@szott dolgok miatt vannak !!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Iljics: ;) ;D ;D ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Na ezaz...egy ilyen villa nagy eséllyel elkolbászol mindenfelé...hamár muszály a 150mm+szimplaváll menü, akkor legyen 1.5-os és igazi BoltOn-os, bár sokan még ennek a létjogusoltságát is megkérdõjelezik.

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Nem tom, de én inkább ilyen 130-150-es útnál már inkább duplaválasat vennék + hozzá egy olyan vázat ami bírja is azt.
Fõleg ha a 150 mm-es úthoz már 3 kilós a teló. Ja meg tuti h. átütõtengelyel, h. ne kolbászoljanak úgy a lábak.

Én így tettem ;D meg jött a Jr T-m pontosabban holnap jön meg QR20+ as , aztán várok még a vázamra tovább. :(

De nagyon várom már h. összerakhassam a gépet.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az nem is igazi BoltOn ! - powered by Jorus ;) ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
A németek próbálták ezt a Z1et, és nem voltak túl elragadtatva tõle. Steifigkeitsproblemen... :P Nem meglepõ. Sokan már a 13 centire is azt mondták, hogy sok egy szimplavállasnak. De ez is függ a konstrukciótól, meg az anyagminõségtõl. A wedge-m kb ugyanannyira kolbászolt, mint a mostani MCR, de bátyám boltonos DO-ja már éreztet némi különbséget.

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Különben meg szerintem is sok már a 150 mm szimplavállnál, elég csak megnézni pár nagyutas telót használat közben h. tekerésközben nézed a kerékagyat aztán rá jössz h. mennyeire is kószál el az ideális helyétõl. ÛNémelyiknél nelég szörnyû rádöbbenni.