Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
mrdert: Kérdezd meg Begbie-t mert neki is 3részes és õk már szét szedték aszem teljesen.

Br volt valami amit õk sem tudtak, de válaszolt rá a Marzó mélben: "tedd az asztal sarkára és ütögesd amíg nem jön szét!"

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Kösz... :)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Én már szétszedtem, de az enyém 1 darabból áll. ;D

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Üdv!Már az elõzõ oldalon feltettem a kérdésemet, de nem tudott rá válaszolni senki, úgyhogy felteszem mégegyszer: Hogyan lehet a három darabból álló külsõ szárat darabjaira szedni, vagy milyen módon vannak ezek összerakva,mert nem hinném, hogy egyedül a féktüske csavaja tartaná össze.Szal ha valaki már szétszedte a Marzo villáját, akkor lécci irjon!

Ritchey

Ritchey

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!

Már elkelt a teló, hétvégén elvitték tõlem! Na szeva!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
itt Sz.helyen egy heleyn lehet kapni ,de a legolcsóbb a nem "M" vállas az 57, a másik meg, 54, szvsz elég húzos ár, annyiért már megéri utazgatnom, visszajön a jegy áram megmég pár ezres ::)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Banyeg megkérdeztem azt a boltot, elkezdi a nõ a telefonba ,hogy ,,milyen teleszkóp?!". Na mondom f@sza, az is jó helyen dolgozik. A 2002-es árlistában nincsen ár, tehát azt nemtudta megmondani mennyibe kerül. Vizont egy másik boltban van egy MXC asszem akciósan 50e-ért.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
eric : Szombathelyi vagyok, de csak köv hó elején lenne aktuális, tudnál valami pontosat írni a boltról. Érdekelne. De addig még az Rst-met is elkell passzintani ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Õõõ, nem 2002-es? ???

Ritchey

Ritchey

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!

Nekem van egy eladó Marzocchi-m egy 2003-as MXC-AIR vadi új, fekete! Ára 35 ropi, és azonnal elvihetõ!!!Nem tudom, valaki már mondta hogy megveszi, de azóta nem hívott, jövõ héttõl itt lesz Salgótarjánban a Velosport szaküzletben!

Telefonszámom: Ákos 06-20 / 392-72-94

Üdv!!!

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Nem akarom féktüske nélkül használni, csak szét szeretném szedni, mert úgy láttam, hogy ott, ahol a híd és az egyik szár csatlakozik, ott mintha szivárogna egy kicsit az olaj, és ezt szeretném orvosolni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Mit akarsz szétszedni rajta?

Csak a féktüske kicsavarásával még nym lõsz nyulat, mert attól még nem hullik szét, csak ne használdd úgy, ha nincs csavar. Nem tudom, hogy van-e ragasztva, vagy csak préselve, de az utóbbi a valószínûbb.

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Sziasztok! Volna egy kérdésem:van egy MXC telóm, aminek 2001-es a külsõ szára, tehát nem egybeöntött, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ezt szétszedni(csak a féktüske csavarja tartja össze?)Elõre is kösz.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
EXR valóban felejtõs (nem rossz teló, de megéri az a különbözet az MXC/MXR felé), és tényleg tavalyi MXC vagy MXR (ez a legjobb ebben a szériában) van ilyen árban. Arra figyelj, hogy több verzió jött ki belõlük az év folyamán. Szóval év vége felé már volt lyukasztott váll, magnézium szár, volt amelyik egybeöntött, volt amelyik nem... Nekem 2002 eleji levegõs 100mm MXC van, havernak év végi MXR. Kérdezz bátran. Gyapinál 53 volt pár hete egy egybeöntött, Mg, lyukas MXR.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Lehet kapni pirosban is.
yala: merre laksz? Van itt Székesfehérváron egy bolt ahol viszonylag olcsón vannak az alkatrészek, és van 10% diákkedvezmény!!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
hmm...kösz ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
az apróban legalább kettõ van...
azt egyiket be is linkeltem ;)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
kösz a segítséget, a szín az MXC -nél fekete ugye, más színben nincs??
ja és még hol lehet ezt ilyen árba beszerválni, mert én nem pesti vagyok és kicsit így bonyolultabb... ::)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Ja az ECC-s kicsit drágább, ~80e Ft-ba kerül, de a sima MXC az 50-55e Ft.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Akkor az MXC Air jó neked szerintem. ;)
itt megnézheted