Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
bringával együtt ...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
te lecsósrizs!
60 vagyok :).

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
A súlyadatok szerint akkor neked 100/100 kell :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
hi.

mennyi olaj is kell a (((-ba?
valami 280 nem? :-/. manuálba nem talélom...

na megvan.. 220/220..55-80kg. 225/225...80-90kg

mezogy

mezogy

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
navégre navégre!! érdemleges informáciokhoz jutottam!

nagyon szépen köszönöm!! megézem az emberunket!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Óbuda bringa?
emléxem mikor régen mindig oda jártam hogy mozgó villám leygen... hóban télen....
áhh régi szép idõk
amúgy törött villát kell beújítani a belsõségért..
mikor a maliban valahol 35-50 között van egy felsõrész, addig....:x

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
biztos le7 kapni, és biztos nem drága = miután sikerült végre Lmagyarázni a Malis fiúknak,h mit is szeretnél utána hosszas kutakodás után felhívják a nagykert,ahol a garisként visszavitt hulladék villákból kioperált cumók között tényleg hányódik 1-2 kioperált ilyen darab,amit jutányos áron megszámítanak neked csak most csak itt 10 és 30e között,amennyibõl már 1 használt Marzot is vehetsz amibõl ugyanígy ki tudod te is operálni.
Viszont van 1 bolt ahol Marzo-mániás a boltos és ha mákod van,1-2-3 hét alatt megcsinál neked 1 teljesen igényre szabott Marzo csillapítást,3-4ebõl. Persze,itt meg le7nek emberi tényezõbõl fakadó hibák,de ált. nem szoktak volt lenni.Malitól 1 köpésre a Vörösvárin,a Rendelõvel szemben a panelházak aljában.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk egy hscv partont vagy egy kivülrõl állítható ssvf-et. biztos lehet kapni és biztos nem drága :rolleyes:

mezogy

mezogy

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
persze persze!! rosszul fogalmaztam!

kivulrol állithato csillapitást szeretnék és azt nemtuom mit lehetne bele rakni!!

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Ha kihúztad akkor minek bele csillapítószár???
Hogy függ össze a kettõ?
Csillapítás ugyanúgy van benne ha kihúzod.

mezogy

mezogy

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
cijactok!
a kérdésem a kovetkezö lenne:
kihuztam a djIII at és szeretnék bele csillapitoszárat!!
miet érdemes belerakni?

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Hali

Nekem 2003-as Z1 Fr van qr20-al. Eddig hibátlan! Csak az olajat kellett cserélni. A QR20-al sem vol még problémám, mindössze meg kell tanulni használni.
Nagyon fioman indul meg és jól kimozogja az útját is.
Progressziv karakterisztikája van, felütni szinte lehtetetlen. Nekem akkor sikerült csak mikor olajcserekor nem megfelelõ mennyiségû olajat öntöttem bele.
ETA-val lehet blokkolni és össze is lehet nyomni, így a meredekebbe a szögek -> jobban lehet vele felfelé menni.
1szómint100 nagyszerû kis villa.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Csá

Nekem 2005-ös Z1 FReeride 3as telóm van! Eddig kifogástalanul mûködik! Merev, szépen mozog és jól is néz ki! 4x-re esetleg hazai DH versenyre is tökéletes lehet! Egyetlen hátránya van, hogy drága! Amúgy zsír!! :)

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Véleményeket a Z1 Freeride telorol! köszi:)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
pézsé gyere inkább a bükkbe...mi oda megyünk...legalábbis 2 srác biztos jómagam és Zoli barátom...meg van amikor Szabi vagy Levi...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

thez írta: >>eltünt a sok maliboa meg umf meg hasonlo kissrác, és maradtak a komoly dh-sok<<

khm khm....nekem is boám volt még nem is olyan régen..és kissrác nem vagyok,de komoly DH-s igen.. különbenis boája annak volt akinek nem tellett polarX-re vagy Konára..:D (direkt írtam ezt a kettõt ;) )

jó lenne már komoly dh-sokat kátnia a kalpácsban is amior kijöttek akkor sem verettek. szégyellõsek lehetnek. na majd legközelebb pl a jövõhéten tatabánya után öszszeüthetnénk egy zúzdát borsodban. :)

matula

matula

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
nem tudjatok hogy lehet leengedni az olajat a 2002es bomber z1 dropoff-on?
a qr20as valtozat, de ez nem lenyeges.
nem talalok exploded view-t rola de gondolom ti sem.(manual van, de nem tul informativ)

olajat szeretnek cserelni, szetszedjem miszlikbe es kimossam? össze tudom rakni?
:swinia:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem rád céloztam! ;)
sorry, ne vedd magadra
de a fogas az már csak ilyen.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
thez írta: >>eltünt a sok maliboa meg umf meg hasonlo kissrác, és maradtak a komoly dh-sok<<

khm khm....nekem is boám volt még nem is olyan régen..és kissrác nem vagyok,de komoly DH-s igen.. különbenis boája annak volt akinek nem tellett polarX-re vagy Konára..:D (direkt írtam ezt a kettõt ;) )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de, a mali boa rossz gép;)
és ronda is

és csak azért vannak kint a "duplavállasok" mert a többi frí arcot anyuci nem engedi ki, mert már tél van, most már csak azok járnak ki akik komolyan gondolják
de ne offoljuk már szét a topicot plíz.....