bringával együtt ...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2005. December 02. - 08:12
Posted 2005. December 01. - 23:34
Posted 2005. December 01. - 11:08
A súlyadatok szerint akkor neked 100/100 kell
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. November 30. - 22:46
hi.
mennyi olaj is kell a (((-ba?
valami 280 nem? :-/. manuálba nem talélom...
na megvan.. 220/220..55-80kg. 225/225...80-90kg
mennyi olaj is kell a (((-ba?
valami 280 nem? :-/. manuálba nem talélom...
na megvan.. 220/220..55-80kg. 225/225...80-90kg
Posted 2005. November 28. - 23:42
navégre navégre!! érdemleges informáciokhoz jutottam!
nagyon szépen köszönöm!! megézem az emberunket!
nagyon szépen köszönöm!! megézem az emberunket!
Posted 2005. November 28. - 11:09
Óbuda bringa?
emléxem mikor régen mindig oda jártam hogy mozgó villám leygen... hóban télen....
áhh régi szép idõk
amúgy törött villát kell beújítani a belsõségért..
mikor a maliban valahol 35-50 között van egy felsõrész, addig....:x
emléxem mikor régen mindig oda jártam hogy mozgó villám leygen... hóban télen....
áhh régi szép idõk
amúgy törött villát kell beújítani a belsõségért..
mikor a maliban valahol 35-50 között van egy felsõrész, addig....:x
Posted 2005. November 28. - 11:07
biztos le7 kapni, és biztos nem drága = miután sikerült végre Lmagyarázni a Malis fiúknak,h mit is szeretnél utána hosszas kutakodás után felhívják a nagykert,ahol a garisként visszavitt hulladék villákból kioperált cumók között tényleg hányódik 1-2 kioperált ilyen darab,amit jutányos áron megszámítanak neked csak most csak itt 10 és 30e között,amennyibõl már 1 használt Marzot is vehetsz amibõl ugyanígy ki tudod te is operálni.
Viszont van 1 bolt ahol Marzo-mániás a boltos és ha mákod van,1-2-3 hét alatt megcsinál neked 1 teljesen igényre szabott Marzo csillapítást,3-4ebõl. Persze,itt meg le7nek emberi tényezõbõl fakadó hibák,de ált. nem szoktak volt lenni.Malitól 1 köpésre a Vörösvárin,a Rendelõvel szemben a panelházak aljában.
Viszont van 1 bolt ahol Marzo-mániás a boltos és ha mákod van,1-2-3 hét alatt megcsinál neked 1 teljesen igényre szabott Marzo csillapítást,3-4ebõl. Persze,itt meg le7nek emberi tényezõbõl fakadó hibák,de ált. nem szoktak volt lenni.Malitól 1 köpésre a Vörösvárin,a Rendelõvel szemben a panelházak aljában.
Posted 2005. November 28. - 08:42
mondjuk egy hscv partont vagy egy kivülrõl állítható ssvf-et. biztos lehet kapni és biztos nem drága
Posted 2005. November 28. - 00:29
persze persze!! rosszul fogalmaztam!
kivulrol állithato csillapitást szeretnék és azt nemtuom mit lehetne bele rakni!!
kivulrol állithato csillapitást szeretnék és azt nemtuom mit lehetne bele rakni!!
Posted 2005. November 27. - 10:14
Ha kihúztad akkor minek bele csillapítószár???
Hogy függ össze a kettõ?
Csillapítás ugyanúgy van benne ha kihúzod.
Hogy függ össze a kettõ?
Csillapítás ugyanúgy van benne ha kihúzod.
Posted 2005. November 27. - 06:44
cijactok!
a kérdésem a kovetkezö lenne:
kihuztam a djIII at és szeretnék bele csillapitoszárat!!
miet érdemes belerakni?
a kérdésem a kovetkezö lenne:
kihuztam a djIII at és szeretnék bele csillapitoszárat!!
miet érdemes belerakni?
Posted 2005. November 03. - 13:40
Hali
Nekem 2003-as Z1 Fr van qr20-al. Eddig hibátlan! Csak az olajat kellett cserélni. A QR20-al sem vol még problémám, mindössze meg kell tanulni használni.
Nagyon fioman indul meg és jól kimozogja az útját is.
Progressziv karakterisztikája van, felütni szinte lehtetetlen. Nekem akkor sikerült csak mikor olajcserekor nem megfelelõ mennyiségû olajat öntöttem bele.
ETA-val lehet blokkolni és össze is lehet nyomni, így a meredekebbe a szögek -> jobban lehet vele felfelé menni.
1szómint100 nagyszerû kis villa.
Nekem 2003-as Z1 Fr van qr20-al. Eddig hibátlan! Csak az olajat kellett cserélni. A QR20-al sem vol még problémám, mindössze meg kell tanulni használni.
Nagyon fioman indul meg és jól kimozogja az útját is.
Progressziv karakterisztikája van, felütni szinte lehtetetlen. Nekem akkor sikerült csak mikor olajcserekor nem megfelelõ mennyiségû olajat öntöttem bele.
ETA-val lehet blokkolni és össze is lehet nyomni, így a meredekebbe a szögek -> jobban lehet vele felfelé menni.
1szómint100 nagyszerû kis villa.
Posted 2005. October 29. - 16:36
Csá
Nekem 2005-ös Z1 FReeride 3as telóm van! Eddig kifogástalanul mûködik! Merev, szépen mozog és jól is néz ki! 4x-re esetleg hazai DH versenyre is tökéletes lehet! Egyetlen hátránya van, hogy drága! Amúgy zsír!!
Nekem 2005-ös Z1 FReeride 3as telóm van! Eddig kifogástalanul mûködik! Merev, szépen mozog és jól is néz ki! 4x-re esetleg hazai DH versenyre is tökéletes lehet! Egyetlen hátránya van, hogy drága! Amúgy zsír!!
Posted 2005. October 29. - 15:10
Posted 2005. October 25. - 13:36
pézsé gyere inkább a bükkbe...mi oda megyünk...legalábbis 2 srác biztos jómagam és Zoli barátom...meg van amikor Szabi vagy Levi...
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2005. October 25. - 12:31
thez írta: >>eltünt a sok maliboa meg umf meg hasonlo kissrác, és maradtak a komoly dh-sok<<
khm khm....nekem is boám volt még nem is olyan régen..és kissrác nem vagyok,de komoly DH-s igen.. különbenis boája annak volt akinek nem tellett polarX-re vagy Konára.. (direkt írtam ezt a kettõt )
jó lenne már komoly dh-sokat kátnia a kalpácsban is amior kijöttek akkor sem verettek. szégyellõsek lehetnek. na majd legközelebb pl a jövõhéten tatabánya után öszszeüthetnénk egy zúzdát borsodban.
Posted 2005. October 25. - 10:19
nem tudjatok hogy lehet leengedni az olajat a 2002es bomber z1 dropoff-on?
a qr20as valtozat, de ez nem lenyeges.
nem talalok exploded view-t rola de gondolom ti sem.(manual van, de nem tul informativ)
olajat szeretnek cserelni, szetszedjem miszlikbe es kimossam? össze tudom rakni?
:swinia:
a qr20as valtozat, de ez nem lenyeges.
nem talalok exploded view-t rola de gondolom ti sem.(manual van, de nem tul informativ)
olajat szeretnek cserelni, szetszedjem miszlikbe es kimossam? össze tudom rakni?
:swinia:
Posted 2005. October 22. - 20:21
Posted 2005. October 22. - 19:48
thez írta: >>eltünt a sok maliboa meg umf meg hasonlo kissrác, és maradtak a komoly dh-sok<<
khm khm....nekem is boám volt még nem is olyan régen..és kissrác nem vagyok,de komoly DH-s igen.. különbenis boája annak volt akinek nem tellett polarX-re vagy Konára.. (direkt írtam ezt a kettõt )
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2005. October 22. - 19:32
de, a mali boa rossz gép;)
és ronda is
és csak azért vannak kint a "duplavállasok" mert a többi frí arcot anyuci nem engedi ki, mert már tél van, most már csak azok járnak ki akik komolyan gondolják
de ne offoljuk már szét a topicot plíz.....
és ronda is
és csak azért vannak kint a "duplavállasok" mert a többi frí arcot anyuci nem engedi ki, mert már tél van, most már csak azok járnak ki akik komolyan gondolják
de ne offoljuk már szét a topicot plíz.....