Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
bongeszd ezt, hasznos!!!
Marzocchi telok minden mennyisegben
a
-monster
-dj es
-wedge, valamint az
-emzéperiksz szeriakon kivul midnen fekete....

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Miért ne lehetne fekete becsúszóval kapni?Vagy gyártanak külön "nemfeketebecsúszós" verziót? ::)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
De lehetett!Szerelõ mondta úgy december végén hogy látta a maliba a szép újj dj3-ast és mondtam nekije hogy hozogasson egyet és hozott is!CSak hirtelenjébe kellet maxisürgibe pénz és meg kellet tõle válnom!A Drop off2 ugye nem fekete becsúszóval lehet mo-n kapni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
juhi lehet egy windisgrätz kerdesem?!

neked honna vot dj3-asod?
csak azert kerdem mert meg nem lehet kapni a dj-ket
legalabbis en igy tom.
:-/

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Szasztok! Árcsibá vagyok, és érdeklõdnék egy marzo mx comp eta-telóról. ugyanis egy 2004-es Kona kulát akarok venni és abban ez a fork van. valaki jellemezné nekem ezt a villát? köszi m@ilt is küldhet

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Egy volt el is adtam mert kellet a pénz és most nincsannyi pénzem

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
u a bad..bad guy ...!! >:(

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Szerintem DJ III ! :P

az má van neki elég! :-X
most valami másmilyet akar... :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem DJ III ! :P

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Én is drop off comp ot vennék vagyis drop off 2 csak van kb 40 ropim!Vagy egy exr comp és bele 100 as rugó vagy gyüjtögetés!Bár az is jó teló nem?200-as pizza biztos jót tesz neki malyd ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
juhi:

z3 váll becsúszókkal (ami nem easton, mint a z1/z2) és acélnyakkal ~ 22.000 huf.
ez azt hiszem, csak 100-110 mm-erig jó. hogy mennyi a 130-as dropoff/z1mcr/dj váll+becsúszó kombó, azt nem tudom, de bizosan nem olcsóbb.....

de sokkal egyszerûbb, ha veszel egy dropoff comp-ot, full fekete, nem állítható csillapítás (ssv) 32-es becsúszók. és tök új, garanciával. - 89.000 huf.

vagy 100 körül van egy sértetlen z1 mcr qr20 a cserny kerákpárboltban budán. kicsit használt, és szerintem lehetne alkudni, a szerelõ srácé.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Kössz a segítséget!A srác azt mondta hogy 30-35 ezer a hozzávaló cucc ami kell még azért az sok

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Nemtom írj neki privit!Még nem tudom hogy érdemes lenne e!Meglátjuk mennyit ír a mali a cuccosra ;D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Azért kérdem mert van az apróban egy qr20-as és azt megcsinálni!?Érdemes lenne?Azért mer 200-as tárcsához szerintem elég merev lenne a csõtengely miatt!Megérné nekem?20-at mondott a srác a cucra+becsúszó meg váll együtt+csillapítás!
ja ezt találtam:

ezer hosszu link

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
mondjuk kilehet azt f@szaul szedni , csak nem egyszeru.. elso par darabon lehet meglatni a probalkozas jeleit.. de gyakorlat teszia mestert

preselessel,es ragasztassal amit melegitessel oldhatunk ..csak az a lenyeg hogy nem mindegy mit melegitunk es hanyfokra ugyanis a nyak es a szar 2 anyag mas-mas olvadaspontal..

de ezt a profik tudjak.. probalj meg valakit aki probalkozott ilyennel , es egy regebbi szar eleg konnyen beszerezheto,vall mar nehezebb ugy...hogy megeri-e az Te tudod..

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
joval 2002 elott..csak egyben megy :(

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ha csavaros akkor tudod cserélni. bár asszem 2002ben a marzo már hanyagolta ezt a megoldást. ha meg nem csavaros, akkor ugy ahogy vole monta, szár váll nyak egybe :P az drága ...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

hali!
mit gondoltok : inkabb vegyek egy Marzo junior t-t,vagy marzo super t-t qr20?piet

ha a junior T gyari allapotban okes akkor azt , gondolok itt a rugo erossegre , es hogy milyen csillapitasa van /ugyanis azon nem fogod egykonnyen allitani../.. ha magyon messze vagy tole ,nem erdemes bevallalni, ugy is egy rugo csere draga mulatsag ...szal akkor az esetben Super T ../

nem kell feltetlenul a SuperT attol ha meg megvan ra a penz .. jol jon az masra ;)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Kösz vole!Írtam a mali-nak meglátjuk mit mondanak!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
http://www.marzocchi...mtb&IDAnno=2146

Csak en nem talalok MCR-t? Vagy ez Oem modell volt?
Valszeg masik evjarat.

Ami valoszinu, hogy a beszuszo-vall-nyak egyben van, igy csak egyben tudod cserelni a vallat ezekkel, ami nem olcso mulatsag. Csillapitas attol fugg mennyibe kerul, hogy milyet akarsz/lehet beletenni.