Sziasztok!Hogy lehet egy 130-as telót 100-110-re csökkenteni?Rogócsere?Pl:Drop Off Comp,Wedge.
Kéne egy bitang villa,de sok a 130 nekem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2004. March 14. - 20:14
Posted 2004. March 11. - 13:41
Ahogy mondod. Egyébként a rugó keménysége tökéletesen megmutatja mire tervezték, mivel elég puha villa. Tehát ha úgy használod, hogy nem szoktad lekoppantani akkor SZVSZ az még simán jó neki. Kivéve persze az olyan szar leérkezéseket, amikor azért nem koppan le, mert olyan bénán érkezel, hogy sokkal inkább csak megszorul a villa mint bemozdul Amúgy azért bírja a zúzást is ha picit ésszel és jó csinállod. Persze most nem dirt és big ér dzsámpokra gondoltam
Posted 2004. March 11. - 10:13
szvsz kib*szott jó villa a wedge. persze nem piszkosugrálásra (dirtjump) hanem sima light freeride/enduro gépbe.
Posted 2004. March 11. - 08:05
azert annyira nem torik nagyon. de mindennek van egy megadott felhasznalasi terulete. namarmost ennek nem teljesen az amitol torik....
tehat pl a dirtjumpot hasznos elkerulni vele, de persze vannak akik erre hasznaljak, de ezek ne is varjanak mast, mint hogy eltorik.....(ez sem szuksegszeru, mert ha gyonyoruen ivbol ivbe, akkor storno)
viszont ennek uj ara mindossze 5e-vel volt alacsonyabb anno mint a dj2-nek... es megis midneki ezt vette :-X
tehat pl a dirtjumpot hasznos elkerulni vele, de persze vannak akik erre hasznaljak, de ezek ne is varjanak mast, mint hogy eltorik.....(ez sem szuksegszeru, mert ha gyonyoruen ivbol ivbe, akkor storno)
viszont ennek uj ara mindossze 5e-vel volt alacsonyabb anno mint a dj2-nek... es megis midneki ezt vette :-X
Posted 2004. March 11. - 07:43
Posted 2004. March 11. - 02:51
Nekem Wedgem van. Nagyon szépen mozog, SZVSZ gyönyörûen néz ki(még van májerfaktora 8)), csak recseg a válla, ha nagyot fékezek. Legalábbis az enyémnek biztos. Persze új korában nem recsegett, de egy idõ után hajlamos rá mindegyik fõleg mióta 185ös tárcsával használom :. A mozgása viszont tényleg nagyon zsír.
Posted 2004. March 10. - 23:26
szalka miert akarsz abba a boaba egy 130-at mozgo villat?
meg minek neked a 130?
igy is majd leesel a bringarol
meg csulik be a telo!
meg minek neked a 130?
igy is majd leesel a bringarol
meg csulik be a telo!
Posted 2004. March 10. - 22:59
Posted 2004. March 10. - 22:53
Posted 2004. March 10. - 22:27
összes dj huzhato 110-rol 130-ra.
20e altalaban a tuning kit.(gyari)
es amit ott leirnak az szep es jo, de ahhoz egy IGAZI dh palya kell, supermonsterrel, na meg rmx-el.
magyarul mondva nem kell tartanod tole, ujabb hireszteles(jo, van alapja, de azert tulzas poppet. marmint tenyleg ezt teszi, de nem hazai viszonyok kozott)
es a tarcsa az csak az egeszseges szinten csavarja a villat, nem zavaroan.
20e altalaban a tuning kit.(gyari)
es amit ott leirnak az szep es jo, de ahhoz egy IGAZI dh palya kell, supermonsterrel, na meg rmx-el.
magyarul mondva nem kell tartanod tole, ujabb hireszteles(jo, van alapja, de azert tulzas poppet. marmint tenyleg ezt teszi, de nem hazai viszonyok kozott)
es a tarcsa az csak az egeszseges szinten csavarja a villat, nem zavaroan.
Posted 2004. March 10. - 22:08
Hali!
Szal azt kérdezném hogy 2004-es DJ3-mat mennyibe lehet tuningoltatni? Mer lehet hogy kéne aza 130mm...
Meg szerintetek egy 2004-es Louise Fr mennyire csavarja és mint a Bikemagban (Tárcsafék-veszélyek rovat) írva volt mennyire eheti a tárcsa?
Szal azt kérdezném hogy 2004-es DJ3-mat mennyibe lehet tuningoltatni? Mer lehet hogy kéne aza 130mm...
Meg szerintetek egy 2004-es Louise Fr mennyire csavarja és mint a Bikemagban (Tárcsafék-veszélyek rovat) írva volt mennyire eheti a tárcsa?
Posted 2004. March 10. - 21:41
Posted 2004. March 09. - 19:23
ez csak europara ervenyes!
ámerikaba jol ment a cumo.
a nemet forgalmazo 10eur-ert adott hozza ket alatetet amivel mar jo lett.
ámerikaba jol ment a cumo.
a nemet forgalmazo 10eur-ert adott hozza ket alatetet amivel mar jo lett.
Posted 2004. March 09. - 16:28
MArzocchi Monster T 2003 vs. Hayes 8" rotor igy néz ki: elvileg passzolni kellene egymásra a kettõnek, mert Postmountos mindkettö, aztán közben meg mégse.
http://www.bikemag.h...um187/hayes.jpg
http://www.bikemag.h...um187/hayes.jpg
Posted 2004. March 09. - 14:12
a dj2 itthon qr20, kinn a németeknél meg sima, és itthon azért qr20, mert az az oem változat! (és a mali azt hozza, mert olcsóbb)
amúgy a dj 2 csak belülrõl, a dj1 kívülrõl is állítható. (csillapítás)
amúgy a dj 2 csak belülrõl, a dj1 kívülrõl is állítható. (csillapítás)
Posted 2004. March 09. - 09:35
a kulombseg
a DJ 1 az ssvf csillapitassal van es jobb helyeken a 130mm kit az jar a teloval, a DJ ketto meg ritka
a monsterT meg 290 korul lehet...pl.nalam
a DJ 1 az ssvf csillapitassal van es jobb helyeken a 130mm kit az jar a teloval, a DJ ketto meg ritka
a monsterT meg 290 korul lehet...pl.nalam
Posted 2004. March 09. - 02:02
ja, meg mint a mosnter 290 00 ft
eben nem voltam biztos, de lehet valami valosagalapja...(marzo hp-n arrol irnak, h ha akarom, vehetek + tuning kit-et,) tehat gyarilag az osszes 110mm...
ezert szeretem a malit sztem meg a sajat boltjat se tudja merre van na mind1.
remelem aktualis marad ez a villa, mert picit bejovosebb mint a full alu/magnesium psylo.
kar h meg nem sok embernek van tapasztalata rola, kivancsi lennek, de lehet kenytelen leszek nemet forumokat keresni meg jo h van nyelvvizsgam ;D
eben nem voltam biztos, de lehet valami valosagalapja...(marzo hp-n arrol irnak, h ha akarom, vehetek + tuning kit-et,) tehat gyarilag az osszes 110mm...
ezert szeretem a malit sztem meg a sajat boltjat se tudja merre van na mind1.
remelem aktualis marad ez a villa, mert picit bejovosebb mint a full alu/magnesium psylo.
kar h meg nem sok embernek van tapasztalata rola, kivancsi lennek, de lehet kenytelen leszek nemet forumokat keresni meg jo h van nyelvvizsgam ;D
Posted 2004. March 09. - 01:51
szertem az ugy volt, hogy.
dj1 az csak qr20...
dja sima vagy qr20...
dj3 csak sima
az meg, hogy a mali mit ir az szerintem no kommentes.
mert neha azt sem tudjak mit beszelnek meg mit forgalamaznak.
bar lehet, hogy elore fel van huzva 130-ra
vagy oem vagy mi mint ahogy lehet kapni drop off-ot 150mm-is uttal is.
dj1 az csak qr20...
dja sima vagy qr20...
dj3 csak sima
az meg, hogy a mali mit ir az szerintem no kommentes.
mert neha azt sem tudjak mit beszelnek meg mit forgalamaznak.
bar lehet, hogy elore fel van huzva 130-ra
vagy oem vagy mi mint ahogy lehet kapni drop off-ot 150mm-is uttal is.
Posted 2004. March 09. - 01:28
jo szogbol fotozzak
na akkor megkerdem az itteni marzo-fanokat:
mi a fene kulonbseg van az uj d1 es dj2 kozott?
mert acel becsuszok
ssv
stb.stb...
persze mind2 qr20
de ahol eddig lattam ott a dj2 mindenhol 110mm-es volt, mali katalogusban viszont 130mm....
es van ezekbol nem atutos is? lehet h orszagonkent valtozik, es nemetorszagban sima patentzaras van? ez ugyhiszem nem valoszinu, de ilyen kepet lattam az egyik nemet bolt honlapjan(+ nem megemlitve a qr20-at)
ja es mindenezek joval a magyar ar alatt
szal valaki esetleg leirna, aki megtalalta a kulonbseget?
koszike.
na akkor megkerdem az itteni marzo-fanokat:
mi a fene kulonbseg van az uj d1 es dj2 kozott?
mert acel becsuszok
ssv
stb.stb...
persze mind2 qr20
de ahol eddig lattam ott a dj2 mindenhol 110mm-es volt, mali katalogusban viszont 130mm....
es van ezekbol nem atutos is? lehet h orszagonkent valtozik, es nemetorszagban sima patentzaras van? ez ugyhiszem nem valoszinu, de ilyen kepet lattam az egyik nemet bolt honlapjan(+ nem megemlitve a qr20-at)
ja es mindenezek joval a magyar ar alatt
szal valaki esetleg leirna, aki megtalalta a kulonbseget?
koszike.