Nekem egy Mongoose NX9.5, de a bicó még nincs kész.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....
Indította
Pull
, 2001. december 18. 00:23
Írta 2002. január 27. - 16:49

Írta 2002. január 27. - 04:02

Tényleg a NAPALM vázról még nem esett szó, pedig az aztán bírja a strapát, és eléggé dual a geometriája! 
És nem egy tömegcikk!
Tõlem aztán Burkina Faso-ban is gyárthatják ha ilyen jó!
Beg

És nem egy tömegcikk!
Tõlem aztán Burkina Faso-ban is gyárthatják ha ilyen jó!
Beg
Írta 2002. január 27. - 00:01

Darton:
Mien vázad van ? ? ?
Csak mostmár ez negyon érgekelne!!!
Maúgy PolarXbõ 200db van! Mali Boa-t keb 2500at gyártottak csak nálunk van nagyon kevés! És pl a nálunk Napalm néven elhíresült elredetileg Planat-X tervezésû váz amilyet keb 15 cég árul külinbözõ néven kb 25000bd-ban készült eddig taiwanin! Amúgy Napalm 50 van! Ennyit a tömegcikkrõl!!! Nem kötöszködni akartam!!!
Mien vázad van ? ? ?
Csak mostmár ez negyon érgekelne!!!
Maúgy PolarXbõ 200db van! Mali Boa-t keb 2500at gyártottak csak nálunk van nagyon kevés! És pl a nálunk Napalm néven elhíresült elredetileg Planat-X tervezésû váz amilyet keb 15 cég árul külinbözõ néven kb 25000bd-ban készült eddig taiwanin! Amúgy Napalm 50 van! Ennyit a tömegcikkrõl!!! Nem kötöszködni akartam!!!
Írta 2002. január 26. - 21:52

No jó, most már elég embert megsértettem, úgyhogy szerintem ha mégegyszer beírok ide kitiltanak a Fórumról.
/Na ezért mit csináltok velem?/
/Na ezért mit csináltok velem?/
Írta 2002. január 26. - 21:48

A Dual Thrust szerintem aranyos, ügyes, megbízható és kiviszi a szemetet.
/Ezért meg megköveznek a réten/
/Ezért meg megköveznek a réten/
Írta 2002. január 26. - 21:46

Írta 2002. január 26. - 21:44

Én /ha a súly nem számítana/ Caprinet vennék.A PolarX olyan mint egy pár mobiltelefon: TUCATFON.
Biztos, hogy nagyon jó, de szeretem ha nekem nem olyan bicója van mint mindenkinek.A fekete pedig ronda!
/Na ezért felkötnek a Templom téren/ 8)
Biztos, hogy nagyon jó, de szeretem ha nekem nem olyan bicója van mint mindenkinek.A fekete pedig ronda!
/Na ezért felkötnek a Templom téren/ 8)
Írta 2002. január 26. - 17:30

nah nem hagyhatom ki, hogy én is dícsérjem egy kicsit a polarx-et! ;D ;D
Nekem is ilyen vázam van, elég könnyû és tényleg nagyon jó!!! Szerintem a merevsége is stimmel és én nem hallottam még egyrõl se, amit eltörtek volna. (lehet, hogy tévedek)...
Merida Dual az nem dual váz... ;D.. szóval közvetlen ismerõsöm tört olyat különösebb szívfájdalom nélkül... Egyébként árban ua., mint a polarx.
A boa (korábbi BikeMag-ban volt róla kép+leírás) meg a caprine tényleg durvák... de az ár-minõség aránya szerintem messze a polarx-nek a legjobb!!!
Üdv: Moj
Nekem is ilyen vázam van, elég könnyû és tényleg nagyon jó!!! Szerintem a merevsége is stimmel és én nem hallottam még egyrõl se, amit eltörtek volna. (lehet, hogy tévedek)...
Merida Dual az nem dual váz... ;D.. szóval közvetlen ismerõsöm tört olyat különösebb szívfájdalom nélkül... Egyébként árban ua., mint a polarx.
A boa (korábbi BikeMag-ban volt róla kép+leírás) meg a caprine tényleg durvák... de az ár-minõség aránya szerintem messze a polarx-nek a legjobb!!!
Üdv: Moj
Írta 2002. január 22. - 08:02

CSá All!
Jó nézegetni a vitákat, látszik, hogy mindenki PolarX mániás! ;D Tényleg kirány. Annyira elszaladt az idõ az elsõ kérdésem óta, hogy a haverom megvárja az idei PolarX-et. Állítólag az ára ugyan ott lesz ahol a tavajinak. Csak brutálisabb lesz! ;D
Jó nézegetni a vitákat, látszik, hogy mindenki PolarX mániás! ;D Tényleg kirány. Annyira elszaladt az idõ az elsõ kérdésem óta, hogy a haverom megvárja az idei PolarX-et. Állítólag az ára ugyan ott lesz ahol a tavajinak. Csak brutálisabb lesz! ;D
Írta 2002. január 21. - 21:10

Ma láttam a katalógusban a BOA-t! Húúúúúúúúúúú!!!
Nagyon gáz!!!!
Iszonyt randa!!! Tudtam hogy csúnya, de hogy ennyire!!! Ez kemény!!!!
Örülök, hogy PolarX-ot vettem!!!!!!! ;D
Nagyon gáz!!!!
Iszonyt randa!!! Tudtam hogy csúnya, de hogy ennyire!!! Ez kemény!!!!

Örülök, hogy PolarX-ot vettem!!!!!!! ;D
vendég__*
Írta 2002. január 21. - 17:11

Hello!
Szerintem mindegyik váz jó, bár a BOA szartól undorodom, a CAPRIN DUAL-t teljesen fölöslegesen ott hegesztették és erõsítették, ahol érték, ettõl az oké, hogy sokkal erõsebb, meg minden, de milyen brinyós az, aki csak egy olyan kerõval tud állatkodni, ami még a 120-as busz alatt is megállja a helyét??! (Ez csak az én véleményem, elnézést!!!) Ettõl ronda és nehéz! A Merida váz az egész jó, de A POLAR x az már király!!!!!!!!
Írta 2002. január 21. - 16:35

Csá!
Elõször én is Merida Dualt akartam de azrtán PolarX (itt is jó vastag az alsó csõ és a fontos helyeken meg van merevítve)
Lásd:Olcsóbb and Erõsebb! Az meg biztos hogy sok triálos erre esküszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem a Mali Boa egész jó... az ára is 32ezer (és erõs is) de a caprine dual hát az nekem nagyon nem jön be(tök fölösleges merevítések vannak benne)
Na hali!
Elõször én is Merida Dualt akartam de azrtán PolarX (itt is jó vastag az alsó csõ és a fontos helyeken meg van merevítve)
Lásd:Olcsóbb and Erõsebb! Az meg biztos hogy sok triálos erre esküszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem a Mali Boa egész jó... az ára is 32ezer (és erõs is) de a caprine dual hát az nekem nagyon nem jön be(tök fölösleges merevítések vannak benne)
Na hali!
Írta 2002. január 20. - 22:47

Én már láttam olyat Mali katalógusban ;D . Nem kívánom neked a látványt. Sajna képem nincs.
Mali Boa - Ronda és finom. ;D
Andix
Mali Boa - Ronda és finom. ;D
Andix
Írta 2002. január 20. - 22:46

MEGVAN: A Merida Dulal-al kevertem!!! Nemtom miért!!!!
Na csõ!!!
Bocsesz.......
Na csõ!!!
Bocsesz.......
Írta 2002. január 20. - 22:45

JAJ!!! Hülye vagyok valamiért arról, hogy caprine most nem ez hanem az izé õõõõõõõõõ, mondjátok má!!!!!!! Nemtom egy másik váz jutott eszembe!!! Összetéveztettem!!!
A Caprine tényleg brutál erõs!!!!! Nem kétséges!!!
A BOA-ró nincs épetek ? ? ?
A Caprine tényleg brutál erõs!!!!! Nem kétséges!!!
A BOA-ró nincs épetek ? ? ?
Írta 2002. január 20. - 22:41

Major, ha gondolod fûzök kommentárt is (yoke, stb.), de szerintem a kép magáért beszél. Ja és nem kötözköcc.. A PolarX szerintem is jobb, de ez akkoris ( ;D ) erõsebb.
Andix
Írta 2002. január 20. - 22:07

Írta 2002. január 20. - 21:12

Én tényleg nem akarok kötöszködni, de hol erõsebb ? ? ?
Elég sok Caprine-t láttam már, nekem meg PolarX-em van és én még nem láttam olyan helyet ahol erõsebb lenne!!!
Lehet, hogy tévedek, akkor írjátok meg!!!!!
Elég sok Caprine-t láttam már, nekem meg PolarX-em van és én még nem láttam olyan helyet ahol erõsebb lenne!!!
Lehet, hogy tévedek, akkor írjátok meg!!!!!
Írta 2002. január 20. - 20:56

Major, nem akarlak elkeseríteni, de a Caprine Dual, remélem arról van szó, SOKKAL erõsebb mint a PolarX. Az más kérdés, hogy 0,7kgval nehezebb, mint a PolarX, és a PolarX sem törik ám el egyszerûen...
Andix
Andix
Írta 2002. január 20. - 20:54