Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
137 replies to this topic

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Nekem egy Mongoose NX9.5, de a bicó még nincs kész.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Tényleg a NAPALM vázról még nem esett szó, pedig az aztán bírja a strapát, és eléggé dual a geometriája!  :)

És nem egy tömegcikk!

Tõlem aztán Burkina Faso-ban is gyárthatják ha ilyen jó!

Beg

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Darton:
Mien vázad van ? ? ?
Csak mostmár ez negyon érgekelne!!!

Maúgy PolarXbõ 200db van! Mali Boa-t keb 2500at gyártottak csak nálunk van nagyon kevés! És pl a nálunk Napalm néven elhíresült elredetileg Planat-X tervezésû váz amilyet keb 15 cég árul külinbözõ néven kb 25000bd-ban készült eddig taiwanin! Amúgy Napalm 50 van! Ennyit a tömegcikkrõl!!! Nem kötöszködni akartam!!!

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
No jó, most már elég embert megsértettem, úgyhogy szerintem ha mégegyszer beírok ide kitiltanak a Fórumról.
/Na ezért mit csináltok velem?/

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
A Dual Thrust szerintem aranyos, ügyes, megbízható és kiviszi a szemetet.
/Ezért meg megköveznek a réten/

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
A Boa szerintem tök baró mee egyedi.
/Ezért meg megégetnek/

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Én /ha a súly nem számítana/ Caprinet vennék.A PolarX olyan mint egy pár mobiltelefon: TUCATFON.
Biztos, hogy nagyon jó, de szeretem ha nekem nem olyan bicója van mint mindenkinek.A fekete pedig ronda!
/Na ezért felkötnek a Templom téren/ 8)

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
nah nem hagyhatom ki, hogy én is dícsérjem egy kicsit a polarx-et! ;D ;D
Nekem is ilyen vázam van, elég könnyû és tényleg nagyon jó!!! Szerintem a merevsége is stimmel és én nem hallottam még egyrõl se, amit eltörtek volna. (lehet, hogy tévedek)...
Merida Dual az nem dual váz... ;D.. szóval közvetlen ismerõsöm tört olyat különösebb szívfájdalom nélkül... Egyébként árban ua., mint a polarx.
A boa (korábbi BikeMag-ban volt róla kép+leírás) meg a caprine tényleg durvák... de az ár-minõség aránya szerintem messze a polarx-nek a legjobb!!!
Üdv: Moj

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
CSá All!

Jó nézegetni a vitákat, látszik, hogy mindenki PolarX mániás!  ;D Tényleg kirány. Annyira elszaladt az idõ az elsõ kérdésem óta, hogy a haverom megvárja az idei PolarX-et. Állítólag az ára ugyan ott lesz ahol a tavajinak. Csak brutálisabb lesz!  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ma láttam a katalógusban a BOA-t! Húúúúúúúúúúú!!!
Nagyon gáz!!!!

Iszonyt randa!!! Tudtam hogy csúnya, de hogy ennyire!!! Ez kemény!!!!  :P

Örülök, hogy PolarX-ot vettem!!!!!!!  ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Hello!

Szerintem mindegyik váz jó, bár a BOA szartól undorodom, a CAPRIN DUAL-t teljesen fölöslegesen ott hegesztették és erõsítették, ahol érték, ettõl az oké, hogy sokkal erõsebb, meg minden, de milyen brinyós az, aki csak egy olyan kerõval tud állatkodni, ami még a 120-as busz alatt is megállja a helyét??! (Ez csak az én véleményem, elnézést!!!) Ettõl ronda és nehéz! A Merida váz az egész jó, de A POLAR x az már király!!!!!!!!

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Csá!
Elõször én is Merida Dualt akartam de azrtán PolarX (itt is jó vastag az alsó csõ és a fontos helyeken meg van merevítve)
Lásd:Olcsóbb and Erõsebb! Az meg biztos hogy sok triálos erre esküszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem a Mali Boa egész jó... az ára is 32ezer (és erõs is) de a caprine dual hát az nekem nagyon nem jön be(tök fölösleges merevítések vannak benne)
Na hali!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Én már láttam olyat Mali katalógusban  ;D . Nem kívánom neked a látványt. Sajna képem nincs.
Mali Boa - Ronda és finom.  ;D
Andix

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
MEGVAN: A Merida Dulal-al kevertem!!! Nemtom miért!!!!

Na csõ!!!

Bocsesz.......

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
JAJ!!! Hülye vagyok valamiért arról, hogy caprine most nem ez hanem az izé õõõõõõõõõ, mondjátok má!!!!!!! Nemtom egy másik váz jutott eszembe!!! Összetéveztettem!!!

A Caprine tényleg brutál erõs!!!!! Nem kétséges!!!

A BOA-ró nincs épetek ? ? ?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Feltöltött kép

Major, ha gondolod fûzök kommentárt is (yoke, stb.), de szerintem a kép magáért beszél. Ja és nem kötözköcc.. A PolarX szerintem is jobb, de ez akkoris ( ;D ) erõsebb.
Andix

KOOKLY

KOOKLY

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
A Caprine merevebb.Szerintem. De nekem is polar-x van!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Én tényleg nem akarok kötöszködni, de hol erõsebb ? ? ?

Elég sok Caprine-t láttam már, nekem meg PolarX-em van és én még nem láttam olyan helyet ahol erõsebb lenne!!!

Lehet, hogy tévedek, akkor írjátok meg!!!!!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Major, nem akarlak elkeseríteni, de a Caprine Dual, remélem arról van szó, SOKKAL erõsebb mint a PolarX. Az más kérdés, hogy 0,7kgval nehezebb, mint a PolarX, és a PolarX sem törik ám el egyszerûen...

Andix

KOOKLY

KOOKLY

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Egyetértek!