Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek v1.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
646 replies to this topic

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
márpedig akkor is elmegy valahol az erõ ha nincs határozott pont ahol felkeményedik.. nem olyan bonyolult egy ilyen egykörös fékrendszer.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
A karmantyúk tuti jók!!!

Már 3szor próbáltam újralégteleníteni ls sose jön semmi levegõ...  :-/ Nem értem!!!

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
nem azt mondom, hogy ömlik belõle az olaj hanem nyomás alatt amikor kijebb jön a munkahenger hátha izzad egy kicsit.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
akkor légtelenítsd le még egyszer mert ha az is olyan lett amin semmi nem lett kicserélve csak légtelenítve akkor az a baj. vagy pedig a karmantyúk adták meg magukat meg kéne nézni nem engedi-e az olajat valahol

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Teljesen gyáti bowden van hozzá...  :-/ De mondom hátul is ez a jenenség figyelhetõ meg pedig ott semmi változás nem történt csak légtelenítés...  :-[

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
persze ha minden tökélete /karmantyú olaj munkahenger/ akkor gondolnék erre.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
hozzá való fékcsövet raktál rá? én szerintem ez pont a túl rugalmas  csõ tipikus esete.. egyszerûen felemészti a fékerõ/nyomást/ a tágulásával.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
A nagy kérdésem az lenne hogy van keme egy Deore h.t.f.-em!!! 2001es!!! Nagyon jó kis fék, csak béna voltam és leszakítottam róla vezetéket! Ez még nem is volt gond hisz ki lett cserélve meg minden!!! Nimost fel lett töltev olajjal és jól is fog csak kicsit taknyos!!! Eddid olyan volt hogy meghúztad és miután a tárcsázoz ért a pofa nem tudtad húzni a kart!!! Most is ven egy ilyen pont ahol érezhetõen  fog és tuti, de tovább lehet húzni!!! Hátul is le lett légtelenítve és ott is ilyen...  :-/ Tuti semmi levegõ nincs benne, a poofa és a tárcsa is jó... nem tudjátok mi lehet a baj ? ? ? Hova vigyne szervízbe ? ? ?

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts

-ha kesobb megjobban elkezdek durvulni nem lesz az hogy jajh mert nem vettem kicsit nagyobbat...

ehh, ismerõs szitu..  :(

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Nah ugy nez ki megrendeltem a Formula b4 racingem.
Konkret ar meg ma alakul ki, remelem minel kevesebb lesz :)

Tul kepp nem vartam meg a NAGY tfektesztet. Mert valszeg ez mar nem valtoztatott volna a dontesemen. Itt Pecsen senkinek nincs ilyen, vagy ha van is otthon dugdossa ;). De mindenki szerint, meg -mar amennyi info volt - a neten is csak + akat olvastam rola.
Bar meg ide sem irt senki semmit rola... azert remelem van az orszagban  ::)

Na majd en letsztelem :)

Helybol elony:
-a 4lukas 185 os formula tarcsamhoz passzol mer ugye 185s, nameg formula
-nem kell adapter igy helybol sporoltam mittomenhanyezret, meg a rohangalast meg minden
-4 dugattyus - majd meglatjuk milyen erzes lesz
-ha kesobb megjobban elkezdek durvulni nem lesz az hogy jajh mert nem vettem kicsit nagyobbat...
-egy helyrol jon a tarcsa meg a fek, igy listaaron veszem, vagy remelem olcsobban. Nem kell ket tarcsat vennem :> Nameg ha barmi van akkor azt egy helyen intezhetem, ami helyben van es szimpik az eladok.

Nade majd leirom milyen, meg olvashattok az ujsagban is rola, biztos teszteltek.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Bocs.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Idézet a bikkkkkmakkkkkk fõoldalárol:
"A sztárcikk a gigantikus tárcsafék-teszt lesz. Az alapján már minden bizonnyal eldönthetitek, hogy melyik lesz Nektek a legmegfelelõbb."

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Hát Ruff hozzászólásait meg se közelítem! COOL!
More info: Mondd Mag! / Hejesírás

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Ha még 1x így szólsz hozzá szétváglak

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Nyém aztat monták a bigmakkos bátsik, hogy a mostaniba lesz bele a tárcsásfékek bemutatása? Nyém mintha írdekölnö nagyun, de azé mégis!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
"Szönte tuti!" ;D
A saját szememmel látam a telókat meg a tárcsákat amikor mentek kifele!
És már õk is irták egy pár helyen, hogy a mostaniban lesz!
Azért jelenik meg késöbb az ujság!
De azt hiszem a mostaniban elöbb a telóteszt lesz és a következõ számban lesz a tárcsafék!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nem állok addig fél lábon, ha nem baj...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Azt irtak a multkori szamba, hogy ebben mar biztosan benne lesz.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bizonyosan benne lesz? Mondják már egy ideje...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Maceee, várj még 2 hetet a bikemag legújabb számáig, ahol NAGY TÁRCSAFÉK TESZT lesz, és utána találd ki, hogy neked mi köll.