Szevasztok!!!
Nekem is volt ilyen gonom az XT csavarjaival, es gondolom a Deore csavarja ugyanaz. 3 szog alaku, kis lekerekitessel, 3 -as imbusszal csavarhato. Ha igen, akkor jo. Nos nekem is szetment mint a szar, de mefogtam egy kombinaltogova oldalrol, es erosen szoritva siman kijott. Remelm neked is sikeru, amugy a befureszeleses modszer sem rossz, en is szedtem mar ugy ki csavart.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek v1.
Started by
Major
, 2001. July 19. 23:28
Posted 2002. April 22. - 16:49
Posted 2002. April 22. - 05:10
SZEVA MG!
NEKEM IS MEGADTA MAGÁT A DEORE CSAVARJA, DE SIKERÜLT LESZEDNI. A CSAVAR FEJÉT BEFÛRÉSZELTEM KERESZTBEN ÉS AZTÁN EGY JÓ NAGY CSAVARHÚZÓVAL KITEKERTEM. A FOGÓT FELEJTSD EL! EGYÉBKÉNT EGY RECÉS KONYHAKÉSSEL FÛRÉSZELTEM BE A CSAVART ÉS ELÉG JÓL VITTE. KICSIT SZAR ANYAGBÓL VANNAK AZOK A CSAVAROK.
NEKEM IS MEGADTA MAGÁT A DEORE CSAVARJA, DE SIKERÜLT LESZEDNI. A CSAVAR FEJÉT BEFÛRÉSZELTEM KERESZTBEN ÉS AZTÁN EGY JÓ NAGY CSAVARHÚZÓVAL KITEKERTEM. A FOGÓT FELEJTSD EL! EGYÉBKÉNT EGY RECÉS KONYHAKÉSSEL FÛRÉSZELTEM BE A CSAVART ÉS ELÉG JÓL VITTE. KICSIT SZAR ANYAGBÓL VANNAK AZOK A CSAVAROK.
Posted 2002. April 22. - 04:22
MG ...gondolom a csavarnak mar annyi ..ha hozzafersz fogoval nekem van egy speci tippem ..
szal egy csipofogo kell megfogod a csavar fejet mintha elakarnad vagni felbe , de nem
..kicsit raszorit es megprobalod tekerni , ha minden OK akko lejon ha nem akkor a kovetkezo ..
megfurod a csavart , ovatosan hogy a agyba az "anya" menetet ne !!.... es lehet kapni csavarkiszedot , ez valami olyan ketyere ami egy furo hegyhez hasonlit ,forditott menetfeleseg van rajta es ahogy beletekered a csavarba , mivel ugye forditott menetes ahogy tekered kijon a csavar .Persze sokat nem lehet a csavarral kezdeni utanna de ahogy irtad mar nem lehet a kulcsal leszeni .
szal egy csipofogo kell megfogod a csavar fejet mintha elakarnad vagni felbe , de nem
..kicsit raszorit es megprobalod tekerni , ha minden OK akko lejon ha nem akkor a kovetkezo ..
megfurod a csavart , ovatosan hogy a agyba az "anya" menetet ne !!.... es lehet kapni csavarkiszedot , ez valami olyan ketyere ami egy furo hegyhez hasonlit ,forditott menetfeleseg van rajta es ahogy beletekered a csavarba , mivel ugye forditott menetes ahogy tekered kijon a csavar .Persze sokat nem lehet a csavarral kezdeni utanna de ahogy irtad mar nem lehet a kulcsal leszeni .
Posted 2002. April 21. - 23:01
sziasztok
most keresek fékkart egy RST tárcsához és felvilágosítottak hogy nem elég paraméter az , hogy canti kart keresek? homályosítsatok m fel kérlek.
most keresek fékkart egy RST tárcsához és felvilágosítottak hogy nem elég paraméter az , hogy canti kart keresek? homályosítsatok m fel kérlek.
Posted 2002. April 21. - 19:12
úúúúúúúúú
Az nem lesz könnyû!!! De mondok valamit:
Meg lehet fogni kûvõlrõl is kulcsal!!! Nemtom anyassal!!! Mintha egy sima 6szgeltõ csavart csavaroznál ki!!!
Az nem lesz könnyû!!! De mondok valamit:
Meg lehet fogni kûvõlrõl is kulcsal!!! Nemtom anyassal!!! Mintha egy sima 6szgeltõ csavart csavaroznál ki!!!
Posted 2002. April 21. - 18:51
Hát snowdh közben halt meg. Pontosan nemistudom hogy hogyan de egyszercsak azt vettem észre hogy nyöszörög valami hátul. Hátranézek 8as van benne. Mondom én még ilyet nem láttam. De akkora van benne hogy hozzáér ha simán gurulsz rulez ;D
Ti hogy szennétek le 1 olyan tárcsát aminek a 6 torx csavarjába a szög 1ben van még meg. Hülye haverom megtépte. Tudjátok Deore-nál az egész csavar majdnem 3szüg alakú. Hogy szedjem le?
Ti hogy szennétek le 1 olyan tárcsát aminek a 6 torx csavarjába a szög 1ben van még meg. Hülye haverom megtépte. Tudjátok Deore-nál az egész csavar majdnem 3szüg alakú. Hogy szedjem le?
Posted 2002. April 21. - 17:35
összecsuktam ? ? ?
Ezt hogy lrted ? ? ?
Amúgy 160as tárcsát nem nehéz szerezni!!! Csomóan veszenk nagyobbat és eladják a gyárila hozzá a fékhez kapott 160asat!! Ha minden igaz LegszebbCsávó árul 2 160as XTtárcsát!!! Azok meg nagyon álatok!!!
Amúgy 160as tárcsát nem nehéz szerezni!!! Csomóan veszenk nagyobbat és eladják a gyárila hozzá a fékhez kapott 160asat!! Ha minden igaz LegszebbCsávó árul 2 160as XTtárcsát!!! Azok meg nagyon álatok!!!
Posted 2002. April 21. - 15:26
HI! Mivel összecsuktam a deore féktárcsáját exembejutott hogy milenne ha nem deorera cserélném ki persze ugyanúhy 160as kéne. Szerintetek? Hayes vagy Grimeca tárcsa jó lenne hozzá?
Posted 2002. April 21. - 01:21
Posted 2002. April 20. - 22:36
Akkor azt hiszem maradok a Formulánál. Könnyebb, olcsóbb, XC-re meg maratonra nem kell megabrutál fékerõ, inkább az adagolhatóság és a sártûrés a lényeg. Már lehet itthon kapni, ugye?
Posted 2002. April 20. - 22:27
Posted 2002. April 20. - 22:24
Hali!
Sajnos ma délután a Louise-om végleg megadta magát (ha húzom a kart folyik kifelé a fékfolyadék), úgyhogy sajnos be kell szereznem valami újat.
XC-re kell, én igazából Formula B4-re vagy Hope Mini-re gondoltam. Leginkább a Hope Mini itthoni árára lennék kíváncsi, nem tudjátok véletlenül megmondani mibe kerül egy db tárcsával elõre?
Sajnos ma délután a Louise-om végleg megadta magát (ha húzom a kart folyik kifelé a fékfolyadék), úgyhogy sajnos be kell szereznem valami újat.
XC-re kell, én igazából Formula B4-re vagy Hope Mini-re gondoltam. Leginkább a Hope Mini itthoni árára lennék kíváncsi, nem tudjátok véletlenül megmondani mibe kerül egy db tárcsával elõre?
Posted 2002. April 14. - 22:36
Posted 2002. April 14. - 22:18
Posted 2002. April 13. - 21:10
Köszönöm a tanácsot, de már boldog tulajdonmosa vagyok egy nagyon jól mûködõ Deore 2001es féknek!!! Nekem bejön!!!
Posted 2002. April 13. - 21:06
Ay Major
gyorsan ideugrottam az elso oldalrol, ahol lattam hogy az Avidot emlited.
Nekem olyanom van es eleg jo, vagyis hat profi.
Aligator bowdennel+hazzal es 9.0 fekkarral hasznalom es megkockaztatom azt is hogy lenyomja a haverom hayes-et. ;D ;D egy kicsit tulzok..
de a lenyeg a lenyeg nekem ezzel a felrakás ota nem volt gondom es csak dicserni is tudom!
Az ossze bowdenes uti és a legtobb olajosat is, (Grimeca, Deore, Sram, stb. mivel mar probaltam oket surun)
gyorsan ideugrottam az elso oldalrol, ahol lattam hogy az Avidot emlited.
Nekem olyanom van es eleg jo, vagyis hat profi.
Aligator bowdennel+hazzal es 9.0 fekkarral hasznalom es megkockaztatom azt is hogy lenyomja a haverom hayes-et. ;D ;D egy kicsit tulzok..
de a lenyeg a lenyeg nekem ezzel a felrakás ota nem volt gondom es csak dicserni is tudom!
Az ossze bowdenes uti és a legtobb olajosat is, (Grimeca, Deore, Sram, stb. mivel mar probaltam oket surun)
Posted 2002. April 12. - 15:21
Sziasztok!
Én már lassan fél éve használom a Hájas ácsi féle bocdenes féket.
Nagyon jok a tapasztalataim, a pofábol még egy fél miliméter sem kopott le(a régi Rst-be havonta kellett vennem).
Én most avid 2.0 karral hajtam legkisebb bovdenhuzassal de sajna meg igy is nagyon ropogos.
Amugy tökéletes.
Ajánlom mindenkinek!Sala voltam
Én már lassan fél éve használom a Hájas ácsi féle bocdenes féket.
Nagyon jok a tapasztalataim, a pofábol még egy fél miliméter sem kopott le(a régi Rst-be havonta kellett vennem).
Én most avid 2.0 karral hajtam legkisebb bovdenhuzassal de sajna meg igy is nagyon ropogos.
Amugy tökéletes.
Ajánlom mindenkinek!Sala voltam
vendég__*
Posted 2002. April 11. - 23:55
vendég__*
Üdv.
zöldfülüvel van dolgotok.
nem kiröhögni.
eddig nem volt tárcsafékem, és most
beújítanék szívesen egyet, vagy egy párat?
egyébként freeride,ds marhulás stb.-re építek bicót.
kérdésem:
egy hátsó tcsféket fel lehet-e elõre szerelni?
egy magura Julie milyen árban mozog,??
kössz...
zöldfülüvel van dolgotok.
nem kiröhögni.
eddig nem volt tárcsafékem, és most
beújítanék szívesen egyet, vagy egy párat?
egyébként freeride,ds marhulás stb.-re építek bicót.
kérdésem:
egy hátsó tcsféket fel lehet-e elõre szerelni?
egy magura Julie milyen árban mozog,??
kössz...
Posted 2002. April 11. - 15:04
vendég__*
Posted 2002. April 11. - 14:49
vendég__*
Mint ahogyan például a jó borban sem mindegy az évjárat ugye. Vagy ez most semmiféleképpensenemse kapcsolódik a témához? :-X

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top