Jelentkezz be Regisztrálj
Underworld Kupa - Verseny a föld alatt!
Írta 2012. február 01. - 19:57
(remélem 2 ember szeretne indulni,ugyanis 3 fõs csapatokban indulhatnak a hobby versenyzõk)
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2012. január 26. - 18:33
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2012. január 26. - 17:27
Írta 2011. augusztus 16. - 13:26
Röfi: Valamelyikhez sima küllõs érzékelõ is van, egy részük biztos ezért...
Köszi amúgy a szurkolást, szerintem másoknak is jól esett hogy a nevükön biztattad! Maxrespekt! Nem rekedtél be?
GPS: Én akkor sem cipeltem volna magammal.
Szurkolás:Örültem, ha valakinek tudtam a nevét és nem kellett mindig csak hoppolni. A vasárnapomat csendesen töltöttem, úgy ahogy ALex és Buki is.
Bullejba jöhettetek volna!
Írta 2011. augusztus 16. - 13:07
Írta 2011. augusztus 16. - 11:13
Írta 2011. augusztus 16. - 08:30
Voltak többen is akik GPS-el a kormányon tekerték végig. Valaki elmagyarázná, hogy miért?
Sokan átváltottak bringás computerrõl GPS-re, ennyi lehet a magyarázat.
Írta 2011. augusztus 16. - 07:20
Én már délelõtt! Az a megafon nagyon kellett!
"Amateur..."
Nekem csak a nap vegere ment el a hangom, edzeni kell erre is.
Arrol viszont ne beszeljunk, hogy meg mindig faj egy kicsit a torkom...
Írta 2011. augusztus 15. - 23:30
Én már délelõtt! Az a megafon nagyon kellett!Nem rekedtél be?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. augusztus 15. - 22:59
Voltak többen is akik GPS-el a kormányon tekerték végig. Valaki elmagyarázná, hogy miért?
Pulzus-, sebesség- és távolságmérés, szerintem (Garmin Edge 705 és 800-nál pl.). Azért azt talán okkal feltételezhetjük, hogy az eltévedéstõl igen kevéssé féltek itt a népek, és ha mégis, a pincében a mûhódok úgysem elérhetõek.
Írta 2011. augusztus 15. - 22:36
Többieknek is köszi a képeket!
Röfi: Valamelyikhez sima küllõs érzékelõ is van, egy részük biztos ezért...
Köszi amúgy a szurkolást, szerintem másoknak is jól esett hogy a nevükön biztattad! Maxrespekt! Nem rekedtél be?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2011. augusztus 15. - 22:36
Írta 2011. augusztus 15. - 22:25
https://picasaweb.go...110813_UW_kupa#
Pite képei és az én bénázásom az õ gépével.
Fõként C és D táv.
Írta 2011. augusztus 15. - 15:17
Írta 2011. augusztus 15. - 15:16
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. augusztus 15. - 11:35
Írta 2011. augusztus 15. - 00:45
Dehogynem, van rengeteg. Holnap átnézem. Sajna vakut nem tudtam szerezni a kölcsöngéphez, és nincs is gyakorlatom SLR-el, úgyhogy a pincében nem nagyon fotóztam, és a többi is olyan lett amilyen. Voltak fotósok profi cuccokkal, biztosan lesz egy rakás kép! Hegyibringás srácok is nyomták neki!Képeket nem csináltatok?
Ilyenek ezek a biciglisek.Nekem az esemény fénypontja az volt, mikor kérdeztétek egymást, hogy van-e valakinek megoldása a belsõgyilkos felnimre.
Verseny közben is kaptam már egy ajándék belsõt.
Este érdeklõdött egy ismerõsöm a versenyemrõl, elmeséltem neki ezeket. Csodálkozva hallgatta, hogy ismeretlen emberek próbálnak segíteni egymáson. Én is elajándékoztam egy kulacsot. Nem érdekel, hogy buktam egy kulacsot, mert dobogós helyezéshez segítettem ezzel (egy ismeretlent).
A szervezõk meg azért vannak ott hogy segítsenek, amiben tudnak!
Hát azt én is remélem!Az Alex gépén van egy jópár fotó az esti buliból is, amik remélem soha nem kerülnek nyilvánosság elé. (Sajnálhatja, aki nem volt ott...)
Picasa _Alex_
Írta 2011. augusztus 14. - 22:38
Írta 2011. augusztus 14. - 22:20
Én az Alex gépével csináltam párat, bár nem tudom mennyi közte a használható... majd megkérdem tõle:)
Pallós résznél, a pince kijárónál kattintgattam nagyrészt.
Az Alex gépén van egy jópár fotó az esti buliból is, amik remélem soha nem kerülnek nyilvánosság elé. (Sajnálhatja, aki nem volt ott...)