Nu pagagyí!
BOB YAK utánfutó:
- a nagy klasszikus, de drága - bocs, ha jól olvastam a soraid között nem fürdesz a pénzben

- viszont egy életen át tart, ha két gyenge pontját kijavítja az ember fia
TW Bents utánfutó:
- olcsó, de van gyenge pontja, amit szintén ki kell javítani különben sz@rban hagy.
Ez a gyenge pont nem más, mint a forgáspontján átmenõ menetes szár, ami elszakad terhelés alatt. Ez könnyen javítható, kell egy fûrész és egy CO-hegesztõ. A Partner futók között én az acél verziót részesítettem elõnyben a könnyû javíthatósága miatt. (Gyakorlatilag bárhol meghegesztik.)
Igen, nagyon megkönnyíti az életet. Én kb. 14-15 évig csomagtáskákkal a hátsó és elsõ villákon túráztam. (A csak hátsó villákon cipelt csomagok instabillá teszik a gépet gyors lejtõkön, kanyargós úton, de ez nagyban függ a csomagok súlyától!)
Utánfutóval a súlypont alacsonyra kerül, fel sem tûnik. Könnyû bele pakolni. Könnyû belõle kipakolni, jól terhelhetõ - bár ezt a terhet neked kell húzni - a Partnerhez jár egy vízhatlan zsák és rá egy ponyva, így nem áznak el a cuccaid.
Elég nagy ahhoz, hogy minden szükséges holmid elférjen benne. (Ha mégsem, akkor még mindig pakolhatsz a csomagtartóra!)
Csomagtartó készítésében esetleg vedd fel a kapcsolatot Kulitokoval itt a fórumon. Õ már gyártott párat és szép nagy futók, jól terhelhetõek is.
A TW Bents Partner futóját én itt vettem:
UtánfutókVan még számtalan márka, ezekbõl a
WEBER Monoporter ami itthon még elérhetõ, de ennek megvannak a korlátai. (Max. 25 kilóval terhelhetõ.)
Elsõre ennyit.