Azért szvsz nem olyan nagy baj, hogy megdobja az eladásukat, legalább több biciklis lesz...
A VV-ot én is utálom, de mindennemû biciklireklámnak örülök.
kislust
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. február 27. - 15:30

Írta 2003. február 27. - 15:18

Ezen egyáltalán nem kell meglepõdni (mármint hogy bukósityka meg teló, meg stb)!!
Mivel én is marketinges vagyok, és ilyen szakon is végeztem, így el tudtam vonatkoztatni attól, hogy bringás vagyok és meg kell hagyni, jó ötlet volt a Velotradetõl!!!! De ezt csak marketing szemmel mondom, mert egyébként nekem is hánynom kell ettõl!!! >
És nyugodtak lehettek, mert tuti biztos, hogy meg fogja dobni az eladásukat!!!
Mivel én is marketinges vagyok, és ilyen szakon is végeztem, így el tudtam vonatkoztatni attól, hogy bringás vagyok és meg kell hagyni, jó ötlet volt a Velotradetõl!!!! De ezt csak marketing szemmel mondom, mert egyébként nekem is hánynom kell ettõl!!! >

És nyugodtak lehettek, mert tuti biztos, hogy meg fogja dobni az eladásukat!!!
Írta 2003. február 27. - 15:13

Írta 2003. február 27. - 15:03

Írta 2003. február 27. - 13:47

De minek az LRS? Talán göröngyös volt a görgõ?... :
Ez is a sznobság példaképe...Hányok tõlük...Bbööeee...

Ez is a sznobság példaképe...Hányok tõlük...Bbööeee...
Írta 2003. február 27. - 13:32

Én sem nézem ezeket a valóságlöttyöket, de muszály voltam megvizslatni, milyen biciklivel is nyomják.
Tehát két Merida LRS volt, az egyik Axel, a másik SID villával. Deore V fékszett mindkettõn, IKE kiegészítõk. A többi nem látszott.
De a honlapon megnézem, melyik is volt.
Ja, és görgõn nyomták, nem körbe-körbe.

De a honlapon megnézem, melyik is volt.
Ja, és görgõn nyomták, nem körbe-körbe.

Írta 2003. február 27. - 13:21

Írta 2003. február 27. - 13:19

Aha,értem.Kösz,zo-lee...
Nem nézek TVt,alapban nem érdekel...Maradok a könyveimnél...
Nem nézek TVt,alapban nem érdekel...Maradok a könyveimnél...
Írta 2003. február 27. - 13:01

mivel faterom nagy valo vilag maniakus (en utalom!) veletlenül tudom.
szal volt 1 feladatuk, hogy rendeztek nekik tour de villa-t, es x-idöt kellett nekik letekerni, termeszetesen 2 csoportra osztva, 1-1 bringaval, es görgön.
es benyomtak nekik valami specko xtr-es brinyokat.
ennyit tudok....
szal volt 1 feladatuk, hogy rendeztek nekik tour de villa-t, es x-idöt kellett nekik letekerni, termeszetesen 2 csoportra osztva, 1-1 bringaval, es görgön.
es benyomtak nekik valami specko xtr-es brinyokat.
ennyit tudok....
Írta 2003. február 27. - 12:09

Nem akarja valaki felvilágositani,h mirõl van szó?
A Valóvilág nevû izében reklámozták az XTR-s Meridát?Vagy...
???
A Valóvilág nevû izében reklámozták az XTR-s Meridát?Vagy...
???
Írta 2003. február 27. - 11:08

hat igen, erröl szol a marketing, es a sok ember meg be is döl nekik.
oksi, a merida siraly, de ha egy tesco gazdasagost nyomtak volna oda, akkor a sok tudatlan birka, meg azt istenitette volna....
azon kivül, hogy egy szobabicaj is eleg lett volna az akciohoz, meg a görgözeshez biztos, hogy nem kellett volna XTR felszereles.....!?
oksi, a merida siraly, de ha egy tesco gazdasagost nyomtak volna oda, akkor a sok tudatlan birka, meg azt istenitette volna....
azon kivül, hogy egy szobabicaj is eleg lett volna az akciohoz, meg a görgözeshez biztos, hogy nem kellett volna XTR felszereles.....!?
Írta 2003. február 27. - 09:53

zOrg

Amúgy meg: egy szobabiciklin ugyanúgy tudtak volna tekerni... Kíváncsi vagyok, a Velotrade mit tett le az asztalra.... Mert biztos nem a készítõk mentek, hogy hadd reklámozzuk már a bicikliteket...

Amúgy meg: egy szobabiciklin ugyanúgy tudtak volna tekerni... Kíváncsi vagyok, a Velotrade mit tett le az asztalra.... Mert biztos nem a készítõk mentek, hogy hadd reklámozzuk már a bicikliteket...
Írta 2003. február 26. - 22:41

Nem egy hete csinálom ezt az "újságosdit", de havonta legalább egyszer szénné röhögöm magam, hogy amire esküdnék, hogy mindenkinek hányingere lesz; na, azok a markecing-fogások mûködnek a leginkább.
Írta 2003. február 26. - 22:34

Láttad hogy XTR volt rajta vagy mondták???
Ugy emléxem hogy Axel volt bennük legalább is az egyikbe biztos!
De a bukó is nagyon fontos volt!Nagy baleset lehetett volna ha eldõlnek oldalra és lefejelik a szauna ajtaját!
Ez is reklám a Cratoninak!
Tényleg nem akar vki Cratoni bukót venni van egy eladóm ;D
Ugy emléxem hogy Axel volt bennük legalább is az egyikbe biztos!
De a bukó is nagyon fontos volt!Nagy baleset lehetett volna ha eldõlnek oldalra és lefejelik a szauna ajtaját!
Ez is reklám a Cratoninak!
Tényleg nem akar vki Cratoni bukót venni van egy eladóm ;D
Írta 2003. február 26. - 22:27

Engem teljesen kihozott a sodromból, hogy odaraknak egy Meridát XTR-rel és MARS ELIT-tel azért, hogy az a sok marha buzi ot nyomuljon és tegye az agyát mittudomén hány órán keresztül... >
>
>
>
>
>

Írta 2003. február 26. - 22:09

Bosszantó,hogy a sok hülye azt hiszi,azért vettél Meridát,met a vv-ben láttad,mikor neked már rég olyan volt,õk meg csak nem is hallottak róla...
Írta 2003. február 26. - 21:22

ezert meg fog ugrani kersetuk egy kicsit lehet.
egy ismerosomek ruhakat gyartanak nemreg volt markanev valtas es az egyik pics@n az o ruhajuk van az izeben. azota kapkodjak a ruhajukat pesten!!
persze ez mas kicsit de varhato ilyesmi a velotrade-nel is.
egy ismerosomek ruhakat gyartanak nemreg volt markanev valtas es az egyik pics@n az o ruhajuk van az izeben. azota kapkodjak a ruhajukat pesten!!
persze ez mas kicsit de varhato ilyesmi a velotrade-nel is.
Írta 2003. február 26. - 20:44

fúúúúj!
ma megkérdezték tõlem a suliban hogy: azér hordasz simááános polot mer a valóvilágba is az volt a xy-on? (vadiúj xtr hajtómûves pólom.... szegény)
képzelhetitek... megindult felfele a kajám
aztán egy másik:
neked is meridád van?
ja
a vv. ban is egy olyanon tekertek kézzzeeed a zegyik 4oráig tekert (én simán nyomulok 8 órát egyben.... 16 évesen!)
szóval ma kisültem. merugye jó hogy reklámozni kell a cuccot, de hogy ettõl valamelyik kövér ááálat bringáraszálljon??? erõs kéccségeim vannak... (tiszt a kivételnek, meg kinek nem inge...)
tudjátok gyõrben tavaly sok merida volt... nagyon sok... meg volt olyan muksó aki egy fenekével is 2lovat ulhetett volna meg...
kitalálhattátok: nekem is Meridám van (sokat melóztak érte a szüleim) de.. pozitív értelemben idáig státusz szimbolum volt (magellannal malival schwinnel... együtt) mostmeg "a vv ben is ijen volt" mondják ahejett hogy "te versenyzõ vagy"
szóval .... mérges vagyok.... >
:-[ :-\ :'(
ma megkérdezték tõlem a suliban hogy: azér hordasz simááános polot mer a valóvilágba is az volt a xy-on? (vadiúj xtr hajtómûves pólom.... szegény)
képzelhetitek... megindult felfele a kajám
aztán egy másik:
neked is meridád van?
ja
a vv. ban is egy olyanon tekertek kézzzeeed a zegyik 4oráig tekert (én simán nyomulok 8 órát egyben.... 16 évesen!)
szóval ma kisültem. merugye jó hogy reklámozni kell a cuccot, de hogy ettõl valamelyik kövér ááálat bringáraszálljon??? erõs kéccségeim vannak... (tiszt a kivételnek, meg kinek nem inge...)
tudjátok gyõrben tavaly sok merida volt... nagyon sok... meg volt olyan muksó aki egy fenekével is 2lovat ulhetett volna meg...
kitalálhattátok: nekem is Meridám van (sokat melóztak érte a szüleim) de.. pozitív értelemben idáig státusz szimbolum volt (magellannal malival schwinnel... együtt) mostmeg "a vv ben is ijen volt" mondják ahejett hogy "te versenyzõ vagy"
szóval .... mérges vagyok.... >

Írta 2003. február 26. - 20:02

Írta 2003. február 26. - 19:43