Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Lol... ;D ;D ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Isukim mi az hogy elso BB..?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ééééééén meridaval bringázok mert mennnõõõ!!!!!
azt lattam a teveben! :-)

isukim: ...

latjatok tok nulla cucc megis errol dumaltok mar oldalak ota!
ezt biztos tanitjak a kozgazon (marketing) is! :-)
egy tok termeszetes emberi reakcio, amit ki is hasznalnak!!!
ppusi erosisd meg legy kedves!

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
;D

lor:
Az elsõ BB-t még csak-csak nézegettem,a VV-bõl negyedmásodpercet,ha látok,miközben bõszen nyomogatom a másik számot a távirányitón... Szóval ne kavarj bele engem is a valóságsó-fanok közé,ha kérhetem...egébként ki vagy te,ha kétségbevond a szavaim?!
Na,befejeztem!VV-t,BB-t,lort,mindent...
:-X :-X :-X

Kérek ON-t...Ne csináljunk reklámot a marhaságoknak...
Irgum-burgum... >:(

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Az mijen :) lenne már...

'Kedves nézõink! Pénteken a sportos szellemû nézõinket várjuk a készülékek elé, ugyanis a Freeride- Entertainmenment produkciójában a New World Disorder 4 címû filmet láthatják olyan sztárokkal, mintJoshu Bender, Richie Schley, Wade Bootes, Cedric Gracia és még sokan mások! Ne hagyják ki!!!' ;D

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Az mtb listára érkezett email szerint:
"Egyébként az egész teljesen ingyenes, és kifejezetten a bringázás népszerûsítését szolgálja. Rendesek az RTL-esek."

Egyébként szerintem ez mindenképpen csak pozitív dolog, attól függetlenül, hogy egy ilyen mûsorban szerepelt, de mégiscsak fõmûsoridõben bringázás(sal kapcsolatos dolog) egy kereskedelmi tévén, akár ingyen volt, akár nem. Ez azért elég ritka, és szerintem nincs negatív hatással a sportra. Másrészt meg - ha az Indexnek lehet hinni - 1,5-2 millióan nézik ezeket a kultúrmûsorokat, egy-két ember biztos elgondolkodik rajta, hogy nem is lehet olyan rossz dolog a bringázás, ki kéne próbálni.
Hátha egyszer megérjük majd azt is, hogy Disordert nyomnak a tévék a "valóság"só helyett. ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
JrageBee: Itt nem az ésszerûség a cél, azon már akkor túl volt mikor ezt a szartelindították...

OFF
A másik meg az, hogy most mi is itt a Meridáról beszélünk 3 oldalon keresztül, ez olyan, mint amikor azon volt a vita a kelly's -es ügyben, hogy negatív reklám is reklám, márpedig ez nem az, szal ha ezt egy láma meglátja, hogy itt egyfolytában Meridát nyomunk, azt fogja venni, ha meglátja, mert "sokat hallott róla"... :P

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
és akkor mi van ;)
bringát meg 20000-a csillagos égig lehet kapni... ;D

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
ja...
[glow=red,2,300]fúj exibitionista showwk[/glow]

másik! tudjátok ti mennyi egy szobabringa....?
na gúvaggyatok:
arnold g. sport katalogusból vettem
34900-899000 (jól írtam!)

szoval mint tudjuk bringát pórias éppeszû ember 45-70 e. közt vásárol... görgõ megkb 45-50.... add össze....

dombon ülõ fücsomó legek ha értem....

az emberek hülyék.... ??? ::) 8) ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én is láttam ezt a részt a VV-ban. :-[ (nehogy azt gondoljátok hogy fan vagyok... >:(). Apám nézi ezt a mocskot.
Én is néztem egy kicsit mikor megláttam rajtuk az XTR-es pólót, nameg a bringát teleszkóppal, egyebekkel...
Húhha már megyek is innen (egy szobában van a gép meg a tv amin apám VV-t néz), és inkább megyek BIKEMAGOT OLVASNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
ÉN SE NÉZEEEEEEEEEEEEM. EGYET SE LÁTTTAM EGGGYIKBÕ SE! aljas általánosítás

szerzek magamnak EZ A VALÓ BRINGA VERSENYZÕ vagy hasonló matricát ( :'( széjje bõgöm magam mikor majd a szent festésre kell ragasztani de megteszem )

szóval egy bringás haverom mondta :
ez olyan mint a T.CSapda egy eszme (neki gyönyörû) s ma sterbinszky utánn pörgetik a lemezt...

szóval... én nem kértem a takonszályú úrif@szokból akik ugyanazon a lovon fognak nyomulni mint én oszt 15-nél rájukjön a légszomj.... JA hogy ezek a szopottgombócok csak majd bevakerolnak nekem mikor lórol csajozok (tuggyátok: "télleg versenyze... váááó") szóval beszónak h. nekem meg nem speedem vam hanem magnesium elite racerem.... böeeeee

nameg kisvárosunkban terjed magától is a Merida (ami jó az jó)
es egyik tesó se szivesen 25 alatt.... nameg megállás csak elsõkeréken.....

szoval az az 1 % aki télleg BRINGÁZNI fog : WELLCOME
de a többi marha meg... szóval én jobban örültem volna a reklámnak.... de ki vagyok én

csak a jómodorra vigyázzunk kérem...
köszi: Ras :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szerintem logikus valahol, bár mélyen a színfalak mögé kell nézni:
az RTL klub német érdekeltség..
a Paul Lange Gruppe (alias Velotrade) szintén...

hol itt a hiba?
5-10 LRS az RTLes muksóknak aztán meg van oldva a pénzkérdés ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ras: :-).
te vagy az egyeduli tisztatalan?!!!!!!!

ppusi: ez durva, hogy egy ekkora reklamot inygyen kapjanak! (foleg most itt van az europai fonok)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lor bácsi ezt honnan veszed?... :o
az elsõ köbe még bele-bele kukkantottam, de ezt nem lesem még véletlen sem...

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Ez nem minõsül ám reklámidõnek, hiszen a mûsorban ment, nem a reklámblokkban, így teljesen másak az árak!

De amit 1 órája hallottam... Állítólag a Velotrade ingyen kapta meg ezt a lehetõséget!!!! :o

Ha ez igaz, márpedig éppen egy Velotrades srác mondta, akkor lef**** a lábam tövét!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
latod te is hazudol.
eeeee

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lor azért van még aki nem nézi ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az atlag parasztnak beszelhetsz arrol, hogy trabi<->merci!!!
ugy sem erti meg, sot nem is akarja megerteni!!

a masik mindenki 'hanyok a vv-tol a bb-tol'. holott ti is megneztetek!!!
ez a lenyeg!!!
mindenki latja nezi (bar sokan tagadjak ezt).
vannak tehetos plaza barbik meg kenek. azok kolthetnek ra ha van kedvuk.
nalunk egy 11 eves sracnak karacsonyra a fater osszerakatott egy brinyot. 320eft lett a vege. (van foto rola)

nemtom mennyibe volt ez a velotrade-nek de jol jart vele szertem! sot meg ezzel gizdazhat is, hogy tett a kerekpar szeleskorben elismerte valasaert!!!!!!!!!!!
a nemeteknel a valosagsok reklamideje (penzben) tobbszorose az atlag reklamidonek. ezt nem szabad elfeledni.

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Nem feltétlenül biztos, hogy ugyanazt a bringát fogják keresni az emberek, itt inkább a Merida, mint márka lesz keresettebb. Ja, meg persze a Shimano XTR (vagy esetleg a póló :D)!!

Komolyan, nagy ötlet volt a Velotradetõl!! Gondoljátok el!! Tulajdonképpen az egész összefoglalóban az õ általa forgalmazott cuccokat reklámozták!! Arra már nem is gondolok, hogy a neten meg egész nap ez ment!!!

Ha ugyanezt reklámfilmben akarták volna megcsinálni...

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Én arra lennék kiváncsi,hogy mit fognak szólni az emberek az árcédulájuk láttán...
Pedig sztem nekik is elõ lehet hozakodni a - mondjuk - Trabi-Merci párossal...