Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2005. április 27. - 05:58

Írta 2005. április 26. - 23:26

szép ez a kona. x-factorban vettétek?
A kulcsszo a "vettetek"

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 26. - 23:26

Írta 2005. április 26. - 23:17

Írta 2005. április 26. - 23:14

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. április 26. - 22:58

Nemtom mennyivel könnyebb kb a 1/3 - 1/2 lehet. A Ringlén másféle menet van, egyébként döbbenetesen könnyû és szép. Titán: a titáncsavar cserélgetés az utolsó láncszem... Sok pénzért "néhány" gramm.Az alu hatso csotengely mennyivel konyebb? Korabban volt a Ringlenek ilyen, a tietek is az lesz vagy mas? Titan nincs?
Gõzöm nincs, még egyik bringánk sem volt mérlegen...súlya összesen?
Írta 2005. április 26. - 22:37

2.5-ös michelinek, thomson nyeregcsõ, diabolus kar jön vissza cserélve, aztán ha sikerült lefogyni versenysúlyra, atomlab cserél, 792-re, titánrugó a dhx-re.
három kiló mínusz:)
Írta 2005. április 26. - 22:33

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. április 26. - 22:31

súlya összesen?
Húú én tippelek.
18.7-19.5 között.Persze S-es a váza akkor a 18 körülire inkább.
Írta 2005. április 26. - 22:28

Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 26. - 22:28

Az alu hatso csotengely mennyivel konyebb? Korabban volt a Ringlenek ilyen, a tietek is az lesz vagy mas? Titan nincs?

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 26. - 22:23

Inkább csak 4X-en. Bár egy két keményebb dolgot azért kibírna, de erre ott a Supreme. Lehet azzal bringázniDalma Dawg -ja hasonlo szinten van. Az lesz a 4X gep Zsolt? Vagy azt hasznalja a gyengebb itthpni palyakon es 4X -en is?

Írta 2005. április 26. - 22:11

Idézet:
Eredetileg zsolo írta:
Hát sztem van még néhány (GuMi, Gizmo stb...)
Azokat még nem láttam !
Sokat nem vesztettel

Misi Vegaja Azonic lett, a vaz szep, az uj Boxxer lab is meggyozo, tobb nagyon nincs is belole egyelore

Dalma Dawg -ja hasonlo szinten van. Az lesz a 4X gep Zsolt? Vagy azt hasznalja a gyengebb itthpni palyakon es 4X -en is?
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 26. - 22:03

Ave mindenki!
olvasgattam, lehet, leragadtam, de a topic már nem is hasonlit az eredetire :-) akkor most én leszek OFF? :angevil: Venni fogok egy kerót. Mondjátok meg milyet vegyek. Soxépet látok boltokban arany-árban és kevésbbé, csilli-villi meg minden, de van vmi irányadó amin el lehet indulni?
fõként városi használatra, de ne ijedjen meg, ha véletlen' egy kis túrára viszem, és kb 100k körül legyen. várom a javaslatokat.
Nah nézegettem, (mer nemazér van a szemem, hogy a sampon csípje) és a következõkön akadt meg a szemem, naon nem értek ám hozzá...
- Balance Force one (acera láncátdobó elöl, deore hátul, tektro fék, sr teló)
- Magellan Draco (SIS elöl, acera hátul, tektro, vmilyen teló)
- Scott YZ3 nemtommivanrajta
- satubbi.... monnyatok még olyat amit ki birok fizetni :clap:
---
"Mindig a moha déli oldala fás"
erre van egy nagyon jó kis topic, az a cime, hogy milyen bringát vegyek. vagy valami hasonló, inkább ott próbálkozz. lehet, hogy nem az elsõ lapon van itt a techben, vagy nem is a másodikon, de hát istenem. beleirsz és elöl lesz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 26. - 22:01

A RideBike-ban a Magellan Polaris most 89.000Ft. Szerintem bomba jó vétel annyiért!
Írta 2005. április 26. - 21:55

A váz egy helyen lett megfúrva (rugóstag alsó befogatása) máshol nincs és már nem lesz.
Viszont a egy-két holmi még lehet cserélve lesz (pld a gyári acél helyett alu hátsó 12mm-es tengely stb.)
Értem!
Sok sikert!
Remélem ezzel még egy percet tud verni az itthoni mezõnyre;)
Bár kint fog megmutatkozni az igazi elõnye azt hiszem.
Írta 2005. április 26. - 21:51

A váz egy helyen lett megfúrva (rugóstag alsó befogatása) máshol nincs és már nem lesz.Milyen tuning lesz rajta?
Furkálások stb?
Viszont a egy-két holmi még lehet cserélve lesz (pld a gyári acél helyett alu hátsó 12mm-es tengely stb.)
Írta 2005. április 26. - 21:17

olvasgattam, lehet, leragadtam, de a topic már nem is hasonlit az eredetire :-) akkor most én leszek OFF? :angevil: Venni fogok egy kerót. Mondjátok meg milyet vegyek. Soxépet látok boltokban arany-árban és kevésbbé, csilli-villi meg minden, de van vmi irányadó amin el lehet indulni?
fõként városi használatra, de ne ijedjen meg, ha véletlen' egy kis túrára viszem, és kb 100k körül legyen. várom a javaslatokat.
Nah nézegettem, (mer nemazér van a szemem, hogy a sampon csípje) és a következõkön akadt meg a szemem, naon nem értek ám hozzá...
- Balance Force one (acera láncátdobó elöl, deore hátul, tektro fék, sr teló)
- Magellan Draco (SIS elöl, acera hátul, tektro, vmilyen teló)
- Scott YZ3 nemtommivanrajta

- satubbi.... monnyatok még olyat amit ki birok fizetni :clap:
---
"Mindig a moha déli oldala fás"
Írta 2005. április 26. - 20:46

Milyen tuning lesz rajta?
Furkálások stb?
Írta 2005. április 26. - 15:58

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]