Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2005. április 27. - 23:08

kb 14/16 lesz.
na de majd....
ezerrel kerékpározás.
amguy kössz:-)
Írta 2005. április 27. - 23:08

tudsz jobbat olcsón?:-D
majd szép lassan felfejlõdök, ez meg majd kerül valahova.
most ezt összeépítem, és hétvégén már szexárd ezerrel....
utána meg uj aalkatrészek szép lassan, hogy a polarx-et is visszaépíthessem, és 2 db legyen....
:beer:
De ezt nem 6 centin fogod használni ugye?

Jöhetsz végre gyorsan is és nem kell amjd megvárni;)
De mégegyszer grat, beléptél a klubba.
Írta 2005. április 27. - 23:05

majd szép lassan felfejlõdök, ez meg majd kerül valahova.
most ezt összeépítem, és hétvégén már szexárd ezerrel....
utána meg uj aalkatrészek szép lassan, hogy a polarx-et is visszaépíthessem, és 2 db legyen....
Írta 2005. április 27. - 23:03

kéremszépen...:-)
pike, mátrixbullit, manitou metel tag, meg ilyenek...
dejo, végre lesz pici ugrálósbicóóóóóóm:-)
De mátrix egyforgáspontos:D :scared:

Írta 2005. április 27. - 23:00

pike, mátrixbullit, manitou metel tag, meg ilyenek...
dejo, végre lesz pici ugrálósbicóóóóóóm:-)
Írta 2005. április 27. - 20:10

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. április 27. - 20:09

Kezdj el törleszteni... Kinek egy fékpofa, kinek egy nyeregcsõ jut majd...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 27. - 20:05

Bár elfogadnám egy második bicajba
A fél világnak tartozás stimmel

fuck me, i'm famous!
Írta 2005. április 27. - 20:02

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. április 27. - 20:01

fuck me, i'm famous!
Írta 2005. április 27. - 19:53

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. április 27. - 19:41

Amugy már nagyobb kép van a linken

Profi fotós csinálta de valamit szerintem is elbaszott
Keveslem szembõl a fényt
fuck me, i'm famous!
Írta 2005. április 27. - 19:39

Írta 2005. április 27. - 19:35

Írta 2005. április 27. - 19:34

Itt egy normális kép a lovamról:
http://pix.bikemag.h...ci1280x1024.jpg
Tessék megnézni a homemade láncterelõt

fuck me, i'm famous!
Írta 2005. április 27. - 16:35

Sajna pillanatnyilag csak tõlünk jobbra lehet PM-es Luise-t kapni...ez a Mali...de a legnagyobb hibás a RB-k volt, mert tájékoztatn kellett volna téged, hogy mivel jár ennek a féknek a felszerelése....
Üdv:Thy
Írta 2005. április 27. - 15:50

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 27. - 13:57

Nem hagy nyugodni ez a dolog...
A Magura honlapján található adatok alapján eleve négy féle Magura Louise FR fék létezik, a hagyományos, a PM-es Manitouhoz, külön egy Manitou Dorado-hoz, és Rockshox Boxxer-hez.
Tehát eleve nem kell adapter a Manitou-hoz, mert van olyan változat, ahol a féknyergen a két furat eleve merõlegesen van kialakítva! Ebbõl a fajtából van 180mm-es és 210mm-es változat hullámos tárcsával.
Nekem viszont a normál, nem Manitouhoz valót hozták, amit persze, hogy nem tudott felszerelni a szerelõ. Egy adapterrel végül 210mm-es nem hullámos tárcsa lett felszerelve, ami nekem + 20e Ft-ba került és az eredeti 180mm-es tárcsát nem vették vissza, otthon pohár alátét jelenleg.
Tehát ha odafigyeltek volna a megrendeléskor, akkor most adapter nélkül ott figyelne a 180mm-es hullámos tárcsás fékem a Sherman villámon.
Szerinted érdemes reklamálnom? Ha igen, kinél? A Ride Bike Kft.-nél vagy a Mali-nál? Mert nem tudom, hogy azért kaptam nem kompatibilis féket, mert nem tudnak behozni a gyártótól vagy mert nem jót rendelt a Ride Bike Kft. a Malitól.
Köszi:
Luki
A cipõ azonos: Sherman villa Louise FR fék...nem létezik jelen pillanatban ilyen adapter....
Mind a Velo, mind a Mali egymásra mutogat, mikor azt kérdeztem mért nincsen. A velo szerint csináljon a fékgyártó a villájukhoz...a Mali szerint csaináljon a Manitou a villájukhoz...
Egyik választ sem fogadom el...
Nekem is 203-as tárcsa lett a megoldás tök feleslegesen, mert magyarországra, és az én tudásomhoz külföldre sem kell akkora...
Ez van...
Írta 2005. április 27. - 11:47

Baj, hogy ezt nem értem?így persze az sem baj, ha "ellopják" a szemüveget.
sõt, arra is feljogosít, hogy a virágtartó szélén hintázva verd a földhöz a másik végét. csak hogy erõssítsd a kerékpárosokról kialakúlt véleményt
Tényleg az utolsó pillanatban derült ki hogy ez marad, év közben meg nincs annyi holtidõ sajnos...egyébként a bicajnak nagyon szép a színe, a villát is hozzá kellene fényeztetni, az meg már milyen zorall lenne. már akit érdekle az ilyen.
Írta 2005. április 27. - 10:47

sõt, arra is feljogosít, hogy a virágtartó szélén hintázva verd a földhöz a másik végét. csak hogy erõssítsd a kerékpárosokról kialakúlt véleményt
egyébként a bicajnak nagyon szép a színe, a villát is hozzá kellene fényeztetni, az meg már milyen zorall lenne. már akit érdekle az ilyen.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...