Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2005. június 10. - 11:36

Mert odavágják a Nicodat 1 szaros kis Fixivel!
Amúgy kit öltök épp és miért?Csak,h beszállhassak én is:)
Amúgy kit öltök épp és miért?Csak,h beszállhassak én is:)
Írta 2005. június 10. - 11:14

Futik, vazz...
Miért is utálom õket:o
Miért is utálom õket:o
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. június 10. - 11:13

Írta 2005. június 10. - 11:13

Írta 2005. június 10. - 11:07

Jóvan, jóvan no flame má'!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. június 10. - 11:03

lehet hogy futárok szervezték a cm-et, de a sikeréhez az is kellett, hogy az a pár ezer embert is odaegye a fene, nem gondolod?
és milyen futár vág oda mit, miben és hova? ezt most nem értem.
és ha reggelsz egy fórumra akkor talán elöbb fel kéne venni a fordulatot és csak után beszólni. a
gombot nem a mónika sóból kértük kölcsön

és milyen futár vág oda mit, miben és hova? ezt most nem értem.

és ha reggelsz egy fórumra akkor talán elöbb fel kéne venni a fordulatot és csak után beszólni. a

Írta 2005. június 10. - 10:53

AMUGY BÁRMELYIK FUTÁR A SZAROS KIS FIXIJÉVEL ODAVÁGNA TÉGED....
Szeretem az ilyen " mi vagyunk a kiralyok" dolgokat

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. június 10. - 10:50

Figyuka, KiCCSákó!
Tetszett a 2005/05/22 CriticalMass ????
innen csak akkor olvassd, ha tetszett:
Azok a "nemteccik mentalitásu" (mondjuk ezt nem értem) futároknak nem semmi meloja volt benne (es futárszolgálatok lovéja), ugyhogy gondolkoGGYá el egy kicsiket!
Én sem szolok be, hogy izék kis CC-sek, meg mittomén DÉHÁSOK, az országútisokat sem ugatom le, akkor te milyen alapon mondasz ilyeneket?????????????
És aztán azt írod, hogy ne személyeskedjünk?
no komment
Tetszett a 2005/05/22 CriticalMass ????
innen csak akkor olvassd, ha tetszett:
Azok a "nemteccik mentalitásu" (mondjuk ezt nem értem) futároknak nem semmi meloja volt benne (es futárszolgálatok lovéja), ugyhogy gondolkoGGYá el egy kicsiket!
Én sem szolok be, hogy izék kis CC-sek, meg mittomén DÉHÁSOK, az országútisokat sem ugatom le, akkor te milyen alapon mondasz ilyeneket?????????????
És aztán azt írod, hogy ne személyeskedjünk?
no komment
:klony: Mégtöbb bringát a buliba!:klony:
Írta 2005. június 10. - 09:41

A mentalitásukkal csak!
De felesleges személyeskedni, ez csak egy fórum.
De felesleges személyeskedni, ez csak egy fórum.
Írta 2005. június 10. - 09:10

ZOLLE-kam!
Van valami problémád a futárokkal?!
Van valami problémád a futárokkal?!
Írta 2005. június 10. - 07:48

Asszem ránkszabadult egy "ITTMARADT" futárgyerek. Jézusom...
Írta 2005. június 09. - 22:18

Hi!
Csak egy pár hónapos képem van rola... Teló és az oldschool fékek nélkül, tavaszi )sárhányós változatban
egyszer majd csinálok ujjabat is...........................................................................................
a csuda vigye el! nem lehet képet csak belinkelni ooops
na majd máskor
Csak egy pár hónapos képem van rola... Teló és az oldschool fékek nélkül, tavaszi )sárhányós változatban
egyszer majd csinálok ujjabat is...........................................................................................
a csuda vigye el! nem lehet képet csak belinkelni ooops
na majd máskor
Írta 2005. június 09. - 21:58

Írta 2005. június 09. - 21:57

Semmi trendi-rat style, meg még csak nem is futáros életérzés, csak arra az egyszerû dologra akartam rámutatni, hogy nem csak a legdrágább bringával lehet qrva jókat bringázni, hanem akár egy szerényebb bicóval is.
Ja, és tele van a *szom a reklámokkal amik mostanra már a bringásujsikat is elérték (amikor az MBAH elindult voltak benne reklámok, de nem ennyire "mosóporos" stilusban)
LEHET CSAK ÉN LETTEM MÁR ÖREG EZEKHEZ?
PeaCE!
Ja, és tele van a *szom a reklámokkal amik mostanra már a bringásujsikat is elérték (amikor az MBAH elindult voltak benne reklámok, de nem ennyire "mosóporos" stilusban)
LEHET CSAK ÉN LETTEM MÁR ÖREG EZEKHEZ?
PeaCE!
Írta 2005. június 09. - 20:30

nem csak rugóútban....nagyjából annyi a különbség, hogy levitték a bowdeneket a felsöcsõ aljára...ja meg a szín..az is 6"-ot mozog. Novekedtek a rugoutak 1"-lal, de nem mindegyiknel. szoval 04stinky=05coiler _rugóútban_.
stab es stab supreme-nél nem noveltek a rugoutat. ott maradt a 8-9"

a tavalyi coiler meg kis könnyítéssel az idei dawg...
Írta 2005. június 09. - 20:28

zolle, kala: lehettek juniorok ha nagyon pedáloztok 
storm: páromat is megkérdik mindíg hogy ugrál vele? azért mert 13-as?
atti: ez valami futáros életérzés? vagy csak trendi a ratstyle?
meg kicsit figyelj oda mert hamar bekerülhecc a helyesírás topikba

storm: páromat is megkérdik mindíg hogy ugrál vele? azért mert 13-as?

atti: ez valami futáros életérzés? vagy csak trendi a ratstyle?

Írta 2005. június 09. - 20:25

az is 6"-ot mozog. Novekedtek a rugoutak 1"-lal, de nem mindegyiknel. szoval 04stinky=05coiler _rugóútban_.
Írta 2005. június 09. - 20:18

"Vehettem volna nagyobb rugóutas vázat is de az nehezebb(ált) meg azzal városba sem tudok nyomulni"
az idei coilernek (amibõl 2 lappal korábban benyomtátok azt a szép sárga primot,amúgy, nagyjábõl ugyanaz mint a tavalyi stinky ) 1"-lal hosszab a rugóutja és tán 20 dekával nehezebb...ezen a szinten sztem az tök mindegy...
az idei coilernek (amibõl 2 lappal korábban benyomtátok azt a szép sárga primot,amúgy, nagyjábõl ugyanaz mint a tavalyi stinky ) 1"-lal hosszab a rugóutja és tán 20 dekával nehezebb...ezen a szinten sztem az tök mindegy...

Írta 2005. június 09. - 17:56

Nekem lenni a vilag legjobb bringaja mer az enyem
szal: '97 Biria CrMo váz (hazi tuning merevittett kozepresszel, kell a 100kg-hoz)
'97 Bomber Z4
'97 XT háccso valto
'94 LX elso valto
'98 Nexave silentclutch h agy 32L + valami ideji Dublafalu alexrims (elol is)
'02 Deore hajtomu
'04 Deore 9s valtokarok
'98 STX-RC fekkarok
'98 LX V-fékek
'98 GT 32L elso agy
Nekem nagyon bejott, pedig a cuccok nagyreszevel 1 evet futarkodtam is...
Hogy regi, meg hogy kisse nehez (bar annyira nem) kit erdekel kozulnk szerintetek kinek van igazi szuksege a legujjab, legkonnyeb alkatreszekre??? Talan Buruczki Szilunak, ha egyaltalan Forumozik
A lényeg, hogy elvezzd a tekerest és ne hidd el a reklam dumat, egetveroen sokkal profitutibb brigas erzes az uj "mega-gain-fless" vaz dizajnnal es az oda-vissza csillapitott lokkáutos magnezium-hibrid fejreallitott kicsavcarva is megamerev teleszkoppal (potom 460e-ért) (NEVECCSÉGES)
NA PEACE

szal: '97 Biria CrMo váz (hazi tuning merevittett kozepresszel, kell a 100kg-hoz)
'97 Bomber Z4
'97 XT háccso valto
'94 LX elso valto
'98 Nexave silentclutch h agy 32L + valami ideji Dublafalu alexrims (elol is)
'02 Deore hajtomu
'04 Deore 9s valtokarok
'98 STX-RC fekkarok
'98 LX V-fékek
'98 GT 32L elso agy
Nekem nagyon bejott, pedig a cuccok nagyreszevel 1 evet futarkodtam is...
Hogy regi, meg hogy kisse nehez (bar annyira nem) kit erdekel kozulnk szerintetek kinek van igazi szuksege a legujjab, legkonnyeb alkatreszekre??? Talan Buruczki Szilunak, ha egyaltalan Forumozik
A lényeg, hogy elvezzd a tekerest és ne hidd el a reklam dumat, egetveroen sokkal profitutibb brigas erzes az uj "mega-gain-fless" vaz dizajnnal es az oda-vissza csillapitott lokkáutos magnezium-hibrid fejreallitott kicsavcarva is megamerev teleszkoppal (potom 460e-ért) (NEVECCSÉGES)
NA PEACE
Írta 2005. június 09. - 15:45

Lajos
mi a T-ma?
kezdek lemaradni
tök yó a táskám meg a trikóm,de még mindig nem csintam róla képet h ti is meg tudjátok vizualizálni és ezáltal értékelni...
zolle ismerõs én is rábaszok mindig ha ezzel kezdek kötekedni mert mindig megmondja okosabbul
nevet kéne váltanunk Endrére
megyek mert még van 1 sör és már snassz a gép elött meginni:)
mi a T-ma?
kezdek lemaradni
tök yó a táskám meg a trikóm,de még mindig nem csintam róla képet h ti is meg tudjátok vizualizálni és ezáltal értékelni...

zolle ismerõs én is rábaszok mindig ha ezzel kezdek kötekedni mert mindig megmondja okosabbul
nevet kéne váltanunk Endrére
megyek mert még van 1 sör és már snassz a gép elött meginni:)