Ez azért már Jorust megszégyenítõ monoblokkmagasság
Neki is ilyen eszméletlen volt, igaz kangával, meg supermonsterrel.
Arra csak nekifutásból tudtam felugrani
Helyesen: 505 mm volt.

Ez azért már Jorust megszégyenítõ monoblokkmagasság
Neki is ilyen eszméletlen volt, igaz kangával, meg supermonsterrel.
Arra csak nekifutásból tudtam felugrani
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
jó legyen benderes.. de ha megemeled, egyböl rájössz, hogy mégsem
![]()
tams: mintha nem tudnádde leírom: 44 igen NEGYVENNÉGY cm
Sziasztok.Ha még él a kérdés, hogy "ki milyen bringával nyumul", akkor én szeretném megoszatni veletek ezt.Nékem egy Mistral Team Racing nevezetû bringám van.Annyira szerettem volna utánanézni, hogy milyen márka, van-e neve, de semmit nem találok.Az erre legalkalmasabb információforrással próbálkoztam, de semmit nem találtam.Illetve egy márkát találam, de nyoma sincs, hogy biciklit árusítanának.Tehát olyan aki régen van a "szakmában"tudna valami érdekes infot mondani róla?
Elõre is köszi.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"Bike des Jahres 2003 (Hervis)"-ennyit találtam rólaSziasztok.Ha még él a kérdés, hogy "ki milyen bringával nyumul", akkor én szeretném megoszatni veletek ezt.Nékem egy Mistral Team Racing nevezetû bringám van.Annyira szerettem volna utánanézni, hogy milyen márka, van-e neve, de semmit nem találok.Az erre legalkalmasabb információforrással próbálkoztam, de semmit nem találtam.Illetve egy márkát találam, de nyoma sincs, hogy biciklit árusítanának.Tehát olyan aki régen van a "szakmában"tudna valami érdekes infot mondani róla?
Elõre is köszi.