2 kep
gallery.future-i.com/KillerBike/pic:Z1FR/
gallery.future-i.com/KillerBike/pic:7363036530/
bocs
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2003. March 06. - 23:05

Posted 2003. March 06. - 15:34

Posted 2003. March 06. - 15:16

Posted 2003. March 06. - 06:16

Posted 2003. March 05. - 21:43

en dehogy!
tegnap edesanyam letolt az utcan mert majdnem elutottem ot is meg meg par jarokelot. :-(
tegnap edesanyam letolt az utcan mert majdnem elutottem ot is meg meg par jarokelot. :-(
Posted 2003. March 05. - 20:37

Posted 2003. March 05. - 19:55

jar emailbol nem lehet linkelni!
ja es ha tudnatok mennyire el van tunyulva a nep amikor a bato lepcsorol ugrok le kozejuk (~1.5m) alig tudjak menteni a sajat kis ..... eletuket!!! :-)
ja es ha tudnatok mennyire el van tunyulva a nep amikor a bato lepcsorol ugrok le kozejuk (~1.5m) alig tudjak menteni a sajat kis ..... eletuket!!! :-)
Posted 2003. March 05. - 18:36

énse azoktól sajnálom a lovat akik használják.... sõt, kifejezetten birom hogy egy versenyem sok tesó van. meg a sport szekerének tolásával sincs gondom... félreértettetek
nekem ea böki a csõröm hogy a lovam presztízs veszteség érte... mert ha azt mondják, hogy jé: ilyen vót a w- ben ahhejett hogy : de kafa gép, te komolyan bringázol, meg versenyzesz? arról nem is beszélve hogy olyan lett szegény merida mint a mercedes: az egy kafa verda+luxuskocsi volt, de mára ha látnak az utcán egy merdzsót azt mondják: na megjött a vajda.... pedig nem biztos hogy afromagyar ül benne...
az az izé meg egy kép akart lenni... de nem gyütt össze
nekem ea böki a csõröm hogy a lovam presztízs veszteség érte... mert ha azt mondják, hogy jé: ilyen vót a w- ben ahhejett hogy : de kafa gép, te komolyan bringázol, meg versenyzesz? arról nem is beszélve hogy olyan lett szegény merida mint a mercedes: az egy kafa verda+luxuskocsi volt, de mára ha látnak az utcán egy merdzsót azt mondják: na megjött a vajda.... pedig nem biztos hogy afromagyar ül benne...
az az izé meg egy kép akart lenni... de nem gyütt össze
Posted 2003. March 05. - 18:14

JrAgBee!
Márhogy mi van?
Tamaskaa!
Félreértettél.
Én azt mondom, hogy ilyen reklámok után a susogó rucis "túristák" is beszereznek egy MERIDÁT és valóban azt fogják csinálni, mint amit az elõzõ hozzászólásomben idéztem. (neked csak egy Matts-od van? Az enyém Magnesium elite! (és ebbõl szintén az jön ki, hogy tellik rá, meg tudom fizetni) igaz, hogy az életben nem fogja kihasználni és nem fog rajta évente 2-3 láncot és sort cserélni)
természetesen én sem fogom azonnal eladni a gépemet, ha mondjuk Zaki velem szemben jön. ;D ;D
Azzal pedig maximálisan egyet értek, hogy kell a sport és a mozgás az embereknek, mert olyan puhány a társadalom nagy része, hogy ez már katasztrófális.
A saját öcsémbõl kiindulva: a Bükk 50-en mi végig csináltuk, de õ már a táv 2/3-nál úgy kivolt, hogy bizonytalan volt a beérkezése is. Korábban együtt nyomtuk és bírta a strapát. Elkényelmesedett és le van gyengülve.
És tudom jól, hogy a Sovereign pro sem az a gép, amelyiktõl nincs jobb, nincs szebb, nincs fejlettebb. de nekem jó és szerintem ez a lényeg. Mozogni akarok.
Márhogy mi van?
Tamaskaa!
Félreértettél.
Én azt mondom, hogy ilyen reklámok után a susogó rucis "túristák" is beszereznek egy MERIDÁT és valóban azt fogják csinálni, mint amit az elõzõ hozzászólásomben idéztem. (neked csak egy Matts-od van? Az enyém Magnesium elite! (és ebbõl szintén az jön ki, hogy tellik rá, meg tudom fizetni) igaz, hogy az életben nem fogja kihasználni és nem fog rajta évente 2-3 láncot és sort cserélni)
természetesen én sem fogom azonnal eladni a gépemet, ha mondjuk Zaki velem szemben jön. ;D ;D
Azzal pedig maximálisan egyet értek, hogy kell a sport és a mozgás az embereknek, mert olyan puhány a társadalom nagy része, hogy ez már katasztrófális.
A saját öcsémbõl kiindulva: a Bükk 50-en mi végig csináltuk, de õ már a táv 2/3-nál úgy kivolt, hogy bizonytalan volt a beérkezése is. Korábban együtt nyomtuk és bírta a strapát. Elkényelmesedett és le van gyengülve.
És tudom jól, hogy a Sovereign pro sem az a gép, amelyiktõl nincs jobb, nincs szebb, nincs fejlettebb. de nekem jó és szerintem ez a lényeg. Mozogni akarok.
Posted 2003. March 05. - 18:12

Posted 2003. March 05. - 17:58

hát émmeg Magellán vázat használok, meg Marzocchi telót, meg Shimano alkatrészeket. És nem igazán húz fel, ha másnak is ilyenje van, ami valljuk be, nem túl ritka, mert miért kellene? Kevesebb leszek én attól, ha ugyanolyan a gépem, mint valaki másé? Nem igazán szeretem azt a hozzászólást, hogy azért veszek Yasec vázat, mert akkor sose feg szembejönni velem egy ugyanolyan. Inkább jöjjön szembe 20. Népszerûsödjön ez a sport, hátha az állambácsi is mélyebben a zsebébe nyúl, és elkezdi támogatni, tekintve, hogy ez tömegsport, nem úgy, mint a foci. Igenis vegyen mindenki Meridát, meg Caprine-t, ha arra van pénze, de legalább sportoljanak az emberek.
Posted 2003. March 05. - 17:54

Posted 2003. March 05. - 17:49

szóval... én nem kértem a takonszályú úrif@szokból akik ugyanazon a lovon fognak nyomulni mint én oszt 15-nél rájukjön a légszomj.... JA hogy ezek a szopottgombócok csak majd bevakerolnak nekem mikor lórol csajozok (tuggyátok: "télleg versenyze... váááó") szóval beszónak h. nekem meg nem speedem vam hanem magnesium elite racerem.... böeeeee
Hogy õszinte legyek, ez volt az egyik oka, hogy nem választottam MERIDA vázat.
Tömegcikk, akár melyik vázat nézzük. Ha elmész egy Maratonra vagy egy versenyre, 10 bicajból 8-9 MERIDA.
Tulajdonképpen ezekre a rendezvényekre kis túlzással rá lehet fogni, hogy MERIDA találkozó.
És ez a VV-s dolog csak lendít ezen. Nekem ez valahogy nem jön be.
Posted 2003. March 05. - 17:45

Posted 2003. March 05. - 17:40

Posted 2003. March 05. - 09:47

Stombringer.... fuj... hagggyá' má ;D amugy az már Big Air DH és annyit változott, hogy a lengökaron van egy szem (talán csomagtartohoz)
és lehet,hogy ez a széria már nincs félre heggesztve... de csak lehet
na jo a régiek közül is volt 1-2 kivétel ami nem volt félre nyomva, de nagyon sokan panaszkodnak erre a problémára. külföldön is.
és lehet,hogy ez a széria már nincs félre heggesztve... de csak lehet
na jo a régiek közül is volt 1-2 kivétel ami nem volt félre nyomva, de nagyon sokan panaszkodnak erre a problémára. külföldön is.
Posted 2003. March 03. - 15:39

Posted 2003. February 28. - 22:17

na akkor on
a topic címére válaszolva:
[glow=red,2,300]én egy MERIDÁVAL nyomulok[/glow]
meg ha jóltudom a storm bringer sem colango hanem....
na jó nem írom le azt hogy Merida ;D a következõ 10 hozzászólásomban mer már így is feltûnõ a költségvetésemben az a pár milla amit a Merida ;D hivatalos magyarországi forgalmazója a velotrade ;D töm a zsebembe.... ;D
aprró pó: miikor is utaljátok át a szajrét kedvas reklámozottak...
a topic címére válaszolva:
[glow=red,2,300]én egy MERIDÁVAL nyomulok[/glow]
meg ha jóltudom a storm bringer sem colango hanem....
na jó nem írom le azt hogy Merida ;D a következõ 10 hozzászólásomban mer már így is feltûnõ a költségvetésemben az a pár milla amit a Merida ;D hivatalos magyarországi forgalmazója a velotrade ;D töm a zsebembe.... ;D
aprró pó: miikor is utaljátok át a szajrét kedvas reklámozottak...

Posted 2003. February 28. - 12:50

Posted 2003. February 28. - 08:36