Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
itten van a még építés alatt álló, nemtudom milyen stílustaláncécé, számomra kihegyezett bicikli. kicsit szar minõségûek a képek, hiába no, webcammal készült... már elõre látom a sok felbõszült embert, hogy mennyi stílust sértettem meg ;) 8) 8) 8)
íme: http://www.tar.hu/fr...ath=/fatalzbike

Bocsi de így jobb a link
Rave

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Nagyon Vanilla suine volt... :) De mostmár hogy jobban megnéztem, tényleg SW DH.

Ettöl ugyanolyan szép.

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 posts
rob: á ez csak egy shock works dh. 15 centit...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kala: most tenyleg bocsánatot kérek. képek leszedve, már nem beazonosítható. csak nagyon nem gondoltam erre.. szal mégegyszer boccs! :-X
aki látta, az örüljön, aki meg nem, annak ugyis mind1...
viszont ebben akkora nyolcas van, mint a ház...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
groover-

Igazán szexi.

Mennyit mozog a váz a Vanilla RC-vel?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nekem ledarálta a hátsó forgópont csavarját ;D de azóta raktam bele újat,aminek kisebb a feje,és most már kompatibilis a Lorka a vázammal 8) (olyannyira,h néha nehéz levakarni róla,és rám akarja sózni a Pyxist :P )
zolle:rájöttem,h TE vagy az,aki tud mindig salával talizni,neked adom oda a zsét,kedden is lemaradtunk Thezzel :-X
Hmmm...A Rácsefácse pizzája kapcsán majd én is jól lekapom a tárcsát,ha már úgyis felkerült netre.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

Thez,te utolsó!
A tárcsával 1ütt fotóztad a gépet?!?Ki leszel herélve,a leendõ sógorom ne számítson sok hancúrozásra,mert olyan tökös-mákossal indítok,ha meglátlak,h az én lábam is bele fog fájdulni.(mûhelytitkok:abból a tárcsából csak 3 van a világon,és mind a 3-ban GIÁNS 8as van)

btw az én lorkás tárcsámban nincs 8as. csak sorjás a felülete, felraktam és 15k forintnyi kárt okoztam vele magamnak, mer okos vagyok:) De mostmár új fékpofa, 200as tárcsa, rúlz.

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 posts
na itt van az én kerékpárom is :)
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
jó 5letet adtatok.megyek,felrakom az 1.5-ös köpenyt,és tekergek kicsit aszfalton. :)
(jó,tom,ez még messze nem outi,de próbálkozom :D - hol is van az a hajlított kormány és az országúti váltószett? )

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
maradj csak a cc-nel!
a borotvan valo egyensulyozast meg hagyd nekem! :-)
pontosabban add ide nekem az orszagutid! :-/

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Okay!! Ha ennyire akarod akkor én...... ;D ;D
Ja, natürlich TF.
O.K. egyébként tínyleg jó lenne pár arcot élõben is ismerni nem csak így neten keresztõl. :-\
Amúgy én leginkább a cc-t (mostanában outit is)részesítem elõnyben de azért még megérsük egymást. Oder, nein? ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
deli fele menet jobbra, kis janos altabornagy utcanal? tf utan? (ize, mellett?) :) akkor en voltam:D legkozelebb rugdoss le a bicorol:D
v jelezz valahogy

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Értem. ;)
Akkor jól emlékeztem..... 8)
Én ott járok suliba. ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
dee, szoktam arra jarni. namarmost a hazafele az elegge relativ.. hisz ha TEKEREK hazafele, akkor megyek ki a varosbol, de ha tekerek h hazajussak akkor meg a delibe...

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
TheZolee The én már láttam ezt a kerót valahol. ???
Víletlenül nem szoktál a Alkotáson tekerni hafele??
Mintha itten láttam(talak) volna. ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jajj:( bocsass meg... dehat ugyis ottvan a tarcsa az oldalon...:( amugy meg nemtom mi lesz ebbol a sogorsagbol:D szal ne orujj:D
ingyenreklam teccik? ;D ;D ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Thez,te utolsó!
A tárcsával 1ütt fotóztad a gépet?!?Ki leszel herélve,a leendõ sógorom ne számítson sok hancúrozásra,mert olyan tökös-mákossal indítok,ha meglátlak,h az én lábam is bele fog fájdulni.(mûhelytitkok:abból a tárcsából csak 3 van a világon,és mind a 3-ban GIÁNS 8as van)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
te ez a tárcsa.. :o ;D ezzel mentél a maratonra? 8)
a lánc az meg mitöl ilyen red? nekem teccik ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na:) ma reggel csinaltam par kepet a szamaramrol... csak h legyen nekem is kepem rola:D
http://kep.tar.hu/th...761&beginnum=24 (egesz oldal)
http://kep.tar.hu/th...8647&fullsize=1
csak ez a nyereg nem nez ki kicsit gazosan? ennyire kihuzva... dehat megkovezem magam, turaztam vele...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Hááát ... az van a dobozára ráírva, hogy: Odyssey Trio (Triple Lens) Black / Noir Lunette Solare
Made In Taiwan ;D ;D

Tatabányán a Jel Kft-nél vettem http://www.velotrade...1980&load=shops
májusban 5400 Ft körül

Mint a nevében is benne van cserélhetõ lencsék vannak: füst színû, kontrasztkiemelõs sárga (én ezt úgy hívom mint amikor felkapcsolják a lámpát effektus ;D ) és teljesen átlátszó
Jó kis szemüveg, csak vigyázni kell a lencsékre mert könnyen karcolódik ...