Vagyis hogy összesen max 90em van cakkpakk az egészre!És ebböl kéne egy tárcsa + egy váz!Ha sikerül elpasszolni a törött vázat valamivel több van az egész cuccra.
De azt sem tom hogy egyáltalán odaadják-e a törött vázat!
Bár gondolom odaadják!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. szeptember 02. - 21:00

Írta 2003. szeptember 02. - 20:58

De nekem mondjuk ugy 60am van tárcsára meg vázra együtt és a napalm most csak 45!
Másik meg hogy hogy a francba veszek én hi-tecet a factorban?
Nah és a napalm milyen?Engem az érdekelne!
lor: írtam majd válaszoljá'!
Másik meg hogy hogy a francba veszek én hi-tecet a factorban?

Nah és a napalm milyen?Engem az érdekelne!
lor: írtam majd válaszoljá'!
Írta 2003. szeptember 02. - 20:55

Én is hasonló cipõben járok.Az "esélyesek":Caprine Trial/Dual,Kona Scab.A Dualnak nem tetszik a geometriája a Trialnak viszont nagyon bejön:rövid láncvilla,rövid tengelytáv stb.
Írta 2003. szeptember 02. - 20:31

Írta 2003. szeptember 02. - 20:30

HT Dual! Ha 30000 kedvezményed van, akkor kb. egy st2 árát kell kicsengetned érte, és tök állat!

Írta 2003. szeptember 02. - 20:20

Nem tetszik a scab.nekem valahogy fura. ???
Lehet hogy nagyon hülye vagyok(sõt biztos) :'(!
Alu vázat szeretnék,de mégsem konát(max egy stinky dee-lux vagy ilyesmi de azt sem biztos ;D ;D ;D).
Nah szal adnak nekem 30 ropi kedvezményt egy uj vázba.Plusz még akarok venni elöre egy kis hayest.
Napalm st2 milyen?Tuttok nekem rola képet mutogatni?Mert én csak itt olvasgatom az ujságba a factor árakat!
Szal napalm?Vagy mondjatok valamit hogy mit vegyek!!!!
Lehet hogy nagyon hülye vagyok(sõt biztos) :'(!
Alu vázat szeretnék,de mégsem konát(max egy stinky dee-lux vagy ilyesmi de azt sem biztos ;D ;D ;D).
Nah szal adnak nekem 30 ropi kedvezményt egy uj vázba.Plusz még akarok venni elöre egy kis hayest.
Napalm st2 milyen?Tuttok nekem rola képet mutogatni?Mert én csak itt olvasgatom az ujságba a factor árakat!
Szal napalm?Vagy mondjatok valamit hogy mit vegyek!!!!
Írta 2003. szeptember 02. - 18:31

jó ;Dvagy vegyé scabot..az ezer jó!!igaz cromo meg kicsit nehezebb de tuti nem torod el

Írta 2003. szeptember 02. - 18:27

Hi!
Huh az a votec dolog nekem is tetszene!Szerintetek milyen vázat kéne vennem?Van hozzá minden csak váz nincs.Cuccok:Marzocchi exr comp hayes hfx9 doubletrack,n-spokes,alivo agy,maxxis mofo dh 2.3 kona kiegészitök.
Alapból ez az egész cucc egy scrap volt(átszerelve) csak történt egy kis baleset és kettétörtem a vázat:)!
Szal sztetek mi kéne?Mindenképp kona lesz met nagyon bejön csak hát gyengécske+azér is kona mert garanciával csak azt adnak ;D ;D ;D
Szal elvileg egy 2004es stuff lesz.Vélemény?
köszi!
Huh az a votec dolog nekem is tetszene!Szerintetek milyen vázat kéne vennem?Van hozzá minden csak váz nincs.Cuccok:Marzocchi exr comp hayes hfx9 doubletrack,n-spokes,alivo agy,maxxis mofo dh 2.3 kona kiegészitök.
Alapból ez az egész cucc egy scrap volt(átszerelve) csak történt egy kis baleset és kettétörtem a vázat:)!
Szal sztetek mi kéne?Mindenképp kona lesz met nagyon bejön csak hát gyengécske+azér is kona mert garanciával csak azt adnak ;D ;D ;D
Szal elvileg egy 2004es stuff lesz.Vélemény?
köszi!
Írta 2003. augusztus 31. - 16:13

Nekem is kékben tetszik legjobban a Votec. A leköltözés dolgot is tökéletesen értem.
Írta 2003. augusztus 31. - 10:18

Szerinted nekem nem? 
Bécsben él nekem egy jóbarátom, annak van a klasszik kék színben, full xtr, usd teloval...
minden nap letisztítja, elvan vele egy órát... na ez volt itt nálam 1hétvégén, mikor is majdnem leköltöztem a garázsba... 8)

Bécsben él nekem egy jóbarátom, annak van a klasszik kék színben, full xtr, usd teloval...
minden nap letisztítja, elvan vele egy órát... na ez volt itt nálam 1hétvégén, mikor is majdnem leköltöztem a garázsba... 8)
Írta 2003. augusztus 31. - 00:20

Nekem bármilyen színben teccik a Votec. Ha már nem fér el a garázsban szóljál!
Írta 2003. augusztus 30. - 22:13

topikszörcs 8)
Magellan Polaris 2000, bike+ stucni+nyerecsõ+kormány (nemsokára funn stucni+korm.) Ritchey vector nyereg, deore agyak, acera e+h váltó, exr comp tervezve...
jah, meg van egy votec m6l a garázsban, de nemteccik a színe... ;D
Magellan Polaris 2000, bike+ stucni+nyerecsõ+kormány (nemsokára funn stucni+korm.) Ritchey vector nyereg, deore agyak, acera e+h váltó, exr comp tervezve...
jah, meg van egy votec m6l a garázsban, de nemteccik a színe... ;D
Írta 2003. augusztus 30. - 12:44

Írta 2003. augusztus 30. - 12:36

Sziasztok! lenne egy kérdésem. Szerintetek milyen váltó bowdent vegyek a bicajomra? Melyik a legjobb?
Írta 2003. augusztus 26. - 01:03

HA jól emlékszem ide még nemírtam :
asszondja hogy: ACTIVE össztelós(made in M***O) ami hajlik mint a vajas kifli, egy kicsit rozoga már de azért bírja még
PErsze egy kis tuningot nem uszhatott meg Remerx Jumbo Felnik DT küllökkel, RST Aerosa TL, illetve kényszerû cseréje volt: a középcsapágynak szétkopott a golyóskosár
, a hátsó agy kapott egy kazettás shimanot a gép, ugye ehez járt neki új lánckeréksor lánc.... ööö asszem ennyi
De egy Polar Xre pályázom...

asszondja hogy: ACTIVE össztelós(made in M***O) ami hajlik mint a vajas kifli, egy kicsit rozoga már de azért bírja még

PErsze egy kis tuningot nem uszhatott meg Remerx Jumbo Felnik DT küllökkel, RST Aerosa TL, illetve kényszerû cseréje volt: a középcsapágynak szétkopott a golyóskosár

De egy Polar Xre pályázom...
Írta 2003. augusztus 25. - 09:07

vendég__*
Írta 2003. augusztus 24. - 22:40

Írta 2003. augusztus 24. - 13:18

vendég__*
Írta 2003. augusztus 24. - 12:25

Írta 2003. augusztus 24. - 04:08