Miazarodejó????
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. augusztus 10. - 10:56

Írta 2003. augusztus 10. - 10:52

Írta 2003. augusztus 10. - 09:46

Írta 2003. augusztus 09. - 17:47

vááááá..összraktam a bicóm menetkész állapotra ;D
természetesen tigerrel...kicsit outis a dolog, mivel csöppet lejebb van az eleje mint a nyereg ;Dde megy...
természetesen tigerrel...kicsit outis a dolog, mivel csöppet lejebb van az eleje mint a nyereg ;Dde megy...
Írta 2003. augusztus 08. - 18:47

Grimeca nagy tárcs rulez,nekem is olyan van,jó nagy,lehet rajta pizzát sütni! ;D
Írta 2003. augusztus 08. - 09:33

na!
Kész a zollebike 1el újabb vörzsünje, mert felraktam végre az elsõ tárcsaféket EZER nagy grimeca tárácsval, amire ingem gatyám ráment, de most legalább fagyizós, tök nagy felületen csillan meg a nap sugára. Csak nehogy elolvassza a fagyimat.
http://kep.tar.hu/zo.../pic2983315.jpg
Kész a zollebike 1el újabb vörzsünje, mert felraktam végre az elsõ tárcsaféket EZER nagy grimeca tárácsval, amire ingem gatyám ráment, de most legalább fagyizós, tök nagy felületen csillan meg a nap sugára. Csak nehogy elolvassza a fagyimat.
http://kep.tar.hu/zo.../pic2983315.jpg
Írta 2003. augusztus 05. - 12:34

JAJ...Nekem is van egy ilyen "postás" kerékpárom,20 colos kerék,elöl hátul két bazi nagy kosár,EZER nagy Csepel matrica,és kellemes szürke szín.Tök fílinges.
Írta 2003. augusztus 05. - 09:52

Hi.
Ha már itt tartunk, akkor nekem még megvan a jó kis CCCP 1986-os aranyszínû összehajthatós bringám.
Adatai:-kb 80kg /fekvenyomni jó/
-Használat során autómatikusan könnyül.Leesik láncvédõ, sárvédõ stb...
- A hajtókar monoton kattogó hangot ad, ugyanis már 2cm es darabot kireszelt a vázból
Ha már itt tartunk, akkor nekem még megvan a jó kis CCCP 1986-os aranyszínû összehajthatós bringám.
Adatai:-kb 80kg /fekvenyomni jó/
-Használat során autómatikusan könnyül.Leesik láncvédõ, sárvédõ stb...
- A hajtókar monoton kattogó hangot ad, ugyanis már 2cm es darabot kireszelt a vázból

Írta 2003. augusztus 05. - 09:20

JAJJ! csepel bicok a legjobbak... a mostani gagyi alu vazasok elnek 3-4 evet extreme igenybevetel mellett, de a csepel tacskom meg mindig mukodik, pedig azon tanultam biciklizni... tul feg elni engem is, ha igy folytatom:D
szal csepel nyammm!
szal csepel nyammm!
Írta 2003. augusztus 05. - 08:16

Írta 2003. augusztus 05. - 08:14

Nem tudom,hogy felnöttetek-e erre a nagy lelki megrázkódtatásra.....
Azért csinálok majd képeket.
A haverok szerint nagyon frankón nézek ki Fox mezben meg fox sapiban rajta
Azért csinálok majd képeket.
A haverok szerint nagyon frankón nézek ki Fox mezben meg fox sapiban rajta

Írta 2003. augusztus 04. - 19:36

Írta 2003. augusztus 04. - 19:13

Írta 2003. augusztus 04. - 18:46

Jelenlegi bringám:
Csepel Camping, 20' kerekek
, Kontra!!, Patkófék elöl, Sexi kosárka hátul .
És ez komoly!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Csepel Camping, 20' kerekek

És ez komoly!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. augusztus 04. - 11:01

hi
Grimus:Nem tudok sok mindent a telóról, de elsõ ránézésre szerintem kis kategóriás, úgyhogy rugó+elasztomer és surlódásos visszaút csillapítás.Ha nem durvulsz vele, azért széttörni nem fog.
A felnin pedig meglepõdnék, ha szimpla falú lenne.
Fogaskoszorút cserélhetsz.
Ez csak a saját véleményem, nem olvastam a bicajról.Ha nem így van, akkor valami okosabb ember nyugodtan kijavíthat.
http://www.konaworld.com/kw_index.cfm
De okosabb nem leszel tõle./már késõ? ;)/
Grimus:Nem tudok sok mindent a telóról, de elsõ ránézésre szerintem kis kategóriás, úgyhogy rugó+elasztomer és surlódásos visszaút csillapítás.Ha nem durvulsz vele, azért széttörni nem fog.
A felnin pedig meglepõdnék, ha szimpla falú lenne.
Fogaskoszorút cserélhetsz.
Ez csak a saját véleményem, nem olvastam a bicajról.Ha nem így van, akkor valami okosabb ember nyugodtan kijavíthat.
http://www.konaworld.com/kw_index.cfm
De okosabb nem leszel tõle./már késõ? ;)/
Írta 2003. augusztus 03. - 20:29

Tessék nekem válaszolni, nagyon sürgõs lenne!!!
A Kona Lana I-n a felni(strong 26*1,50 aluminium) dupla falú, vagy csak szimpla?
Illetve lenne még egy olyan kérdésem ,hogy ha a 7-es fogaskoszorút ki akarom a jövõben cserélni egy 9-esre, akkor az agyat is ki kell cserélni, vagy annak állandó a mérete? És a Suntoure SF XCC-D teló, az milyen minõségû? Ha valaki el tud látni infóval, annak nagyon hálás lennék, mert holnap fogok vásárolni!!!
Kinézetre tetszik, ebben a kategóriában nagyon nem is várhat mást az ember, de azért mégis csak, értitek...
SOS!!!
A Kona Lana I-n a felni(strong 26*1,50 aluminium) dupla falú, vagy csak szimpla?
Illetve lenne még egy olyan kérdésem ,hogy ha a 7-es fogaskoszorút ki akarom a jövõben cserélni egy 9-esre, akkor az agyat is ki kell cserélni, vagy annak állandó a mérete? És a Suntoure SF XCC-D teló, az milyen minõségû? Ha valaki el tud látni infóval, annak nagyon hálás lennék, mert holnap fogok vásárolni!!!
Kinézetre tetszik, ebben a kategóriában nagyon nem is várhat mást az ember, de azért mégis csak, értitek...
SOS!!!
Írta 2003. július 30. - 14:55

Sala, ugye tudod hogy hulladék a vázad? Nem is tetszik
Csak az a fakk hogy épp szakad az esõ

Írta 2003. július 30. - 14:00

Írta 2003. július 30. - 12:15

Ne legyél undok. Amúgyis az anyukája tökjófej, megkérdezte, mikor megyek lekközelebb.
A nyeregcsõ nem veri szét a lengõkart mer nem bér bele, bibíííí. Amúgy kéne telópumpa, mer benzinkúton nem tudok értelmes nyomást belefújni.
A nyeregcsõ nem veri szét a lengõkart mer nem bér bele, bibíííí. Amúgy kéne telópumpa, mer benzinkúton nem tudok értelmes nyomást belefújni.
Írta 2003. július 30. - 12:08

JAJ...Univega of Sala The First. Sztem ezzel a taggal elsõ nap le fog koppanni,és akkor a nyeregcsõ szétveri a lengõkart. ;D
JAHAJJJ! Én meg trekking Pálkövére....
Majosháza,FÚJ!Képzelem,ahogy alászed nekije ;D
JAHAJJJ! Én meg trekking Pálkövére....
Majosháza,FÚJ!Képzelem,ahogy alászed nekije ;D