Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Megnéztem mégegyszer a belsõ kamerást. Amikor koppant a falon még nem tudhatta, hogy sérült a hátsó kereke, egybõl tekerte a kormányt, hogy forduljon meg és menjen tovább. Szerintem inkább ez a valószínûbb. Berger meggondolatlan, mert ez nem egyértelmû helyzet és ez súlyos vád.

A 1054-esbõl kifelejtettem, hogy a belsõ feszültséghez tartozik az is, hogy Helmut Marko (RB sportigazgató, aki Vettelt ölelgette, miután kiesett) rühelli Webbert és inkább õ lóbálja a fa..t a RB-nél, nem a Horner. Szar szitu. Támogatni soha nem fogják webbert tuti.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Hát én semmi pénzért nem gurulnék be szándékosan a pályára úgy, hogy szembõl vagy oldalról bármikor elkaphat egy másik autó. Ezt Webber sem akarhatta.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Nekem is fura volt, hogy nem fékezett, ugyanakkor Berger szerelme Vettel...
Nemtudom, kinézem webberbõl, de csak Alo-t lett volna értelme kiverni, azt meg csak tudta, hogy mennyivel van csak mögötte és hogy elhúzott már. Meg Alo és Webber csípik egymást.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Berger nem szokott csak úgy nyilatkozni: link

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Nem jótékonysági rendezvény a vilábajnokság.

Nem az, ez igaz. Ez a F1, ami üzlet és sport egyszerre. Nagy pénzek mozognak benne, ezért egy csapatnak mindig a csapatérdek a legfontosabb...a RB-nak is.
Ehhez képest fura, hogy a Ferrari malmára hajtják a vizet a viselkedésükkel.
Nekem sem tetszik a nyilvános csapatutasítás, de _!most, ebben a helyzetben és pontállással!_ akkor lennének okosak, ha ostoba nyilatkozataikkal nem a belsõ békét bomlasztanák, hanem lenyugtatnák a srácokat, hogy ne bukdácsoljanak össze-vissza idegességükben. Na persze csak ha meg akarják nyerni a vb-t, mert most nekik köszönhetõen Alonso áll a legjobban.

Ja és mégegy: aki régóta nézi a f1-t tudja, hogy a következõ évre egy élcsapat is visszabukhat a középmezõnybe. Lásd Williams '97-rõl '98-ra; a Renault '06-ról '07-re pl és most is gumigyártó váltás lesz. Ha most elcseszi a RB, lehet, hogy 10 év múlva lesz a következõ lehetõség.
Én nem tenném a helyükben, fõleg Vettel kedvéért nem. Van még ideje a kiscsávónak, egyszer õ lesz a legjobb úgyis.
De sztem nem lesznek okosak. Ahhoz 30-40 éve benne kell ebben lenni.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az tény, hogy az lesz a vb cím tulajdonosa, aki a legtöbb pontot gyûjti, de milyen úton. Én ezt lesz*rni nem tudom, de ugye ízlések és pofonok.

El bírnám viselni, hogy Sutil a Renault-ba kerüljön, végre valami használhatóbb csapat. Bár van szó a Williams-hez való átigazolásról. Utóbbit már nem tartanám jó ötletnek, nem jobb a Williams, mint a Force India.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kelánál a pont.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Lesz@rom, hogy ki érdemli meg. Az lesz a világbajnok, aki a legtöbb pontot gyûjti össze. Nem jótékonysági rendezvény a vilábajnokság.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nah, ha arról beszélünk, hogy ki érdemli meg, akkor a Ferrari a 12 csapatos mezõnyben a 12. hely környékén tanyázik (Alonsoval egyetemben).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Idézetek az f1-live.hu hírébõl:
"A koreai futam hetében a Red Bull tulajdonosa és a csapat vezetõje is olyan nyilatkozatokat adott, melyek Mark Webber-re nézve koránt sem voltak hízelgõek.
Egyrészt lassabnak titulálták a csapattársánál, majd pályafutása végérõl nyilatkoztak és Sebastian Vettel-re épített jövõrõl beszéltek."
"Igen ritka esemény az, hogy a bajnoki éllovas versenyzõt a saját csapata ne biztatná és teljes mellszélességgel ne mögötte állna."

Hát.
Nemcsak, hogy köcsög a rb Webberrel, még mélységesen buta is.
Képzelem, hogy Mark miket kap belülrõl, ha olyan dolgok jönnek elõ belõle rádióba, hogy "nem is rossz egy második számútól"
Mi csak a felszínt látjuk.

Év elején még szimpatikus volt a csapat, szurkoltam is nekik, Newey-t továbbra is tisztelem a zsenialitása miatt, de mostmár azt kívánom bárcsak kigolyózná õket a Ferrari és Alonso. Megérdemelnék.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ettõl még nem kevesebb Alonso esetleg VB gyõzelme.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Azért nem nagy az elõnye. Ha a Redbull 1-2õt hoz akármilyen sorrendben a következõ két futam valamelyikén akkor még mindíg nyitott a csata. Egyébként tényleg nem Alonso nyeri meg a vb-t (márha nyerni fog) hanem a Redbull veszti el. Egyértelmûen a legjobb autó az övék volt az idén, mégsem tudták ezt elégszer gyõzelemre váltani.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Alonso szerintem bajnok lesz.

szerintem is fõleg, hogy Brazília a Ferrarinak fekszik
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
mindegyik tipp majdnem pontot ért,de csak majdnem.:)Alonso szerintem bajnok lesz.Szerintem ezzel a versennyel nagyon nagy önbizalmat kapott,mert elég nagy hátrányból komoly elõnyt hozott össze,vagyis inkább kapott,de ez mellékes.És az utóbbi versenyeken elég kiegyensúlyozottan versenyzett,négybõl 3 gyõzelem,egy 3.hely.És ha jól tudom,a Red Bulloknak sincs már új motorjuk.Jól elcseszte a Red Bull ezt az évet.:(

Vettelt sajnálom,most nem hibázott,mégis kiesett.Szerintem nem bírta az autó ezt a sok lassú menetet.Az tetszett,amikor beszólt,nem látja a fékpontokat.Valszeg már érezte hogy meg fog állni a kocsi.
Webberrel meg mindig történik valami.Nagy mákja volt,hogy csak a szélét kapta el Rosberg.
Ez a viziparádézás nevetséges volt.Ha egy új pálya ennyi problémát okoz,akkor szerintem felesleges erõltetni.Vagy üzletileg pont ez volt a jó,hogy 2 helyett 3 óráig tartott verseny?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Roboo-nak 3 pt.

Az esõ miatti halasztgatást én sem értem, esett már ennél jobban is (jó új pálya...). Vettelnek kellett volna jogosan nyerni, rendesen repültek az alkatrészek a motorjából. Azért arra kíváncsi lettem volna, hogy ha nem hívják ki Sutilt a saftey car elõtt, kb. 7. hely körül lett volna, és onnan még elõz 1-2-t...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Most nézem az ismétlést, megy a sportklubbon. Azért van itt akció :)

Ride everywhere.

.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jó kis verseny volt tetszett.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Nem értem mit kell nyafogni a víz miatt, mintha nem lett volna még esõs verseny...

Ride everywhere.

.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nulláztam :(, pedig az utolsó 10 körig még nem is álltam rosszul. Sajnálom Vettelt megérdemelte volna a gyõzelmet, de viszont Alonso vezeti a pontversenyt aminek örülök
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Szegény Vettel....azért most kicsit sajnálom hoyg lefüstölt.
Bár ha nyert volna biztos megint felidegesített volna hogy mutogat... egyszer de letörném a mutató ujját.
Na mind1
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.