Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem is jol ment a Ferrari, ahoz kepest hogy a RB volt a legjobb auto a mezonyben, mar sokkal hamarabb megszerezhettek volna a VB gyozelmet.

Alonso azert bukta el, mert nem tudtak kit kell kovetni. Amikor Webber kiment kereket cserelni akkor valasztani kellett hogy vele maradnak vagy varnak Vettel kerekcserejere. Kimentek Webber utan, es utolag mar latszik ez volt a rosszabbik dontes. Viszont a verseny elott Webber tunt eselyesebbnek szal ot tartottak fontosabbnak szem elott tartani, ez nem meglepo. A Bridgestone azt monda hogy jo ha 15-20 kort megy a supersoft gumi, ezzel szemben Vettel valami 35nel allt ki. Szal maradhatott volna meg Webber es Alonso is. Es akkor max Rosberg moge kerulnek nem a Renault-ok moge. Es akkor Alonso egyet eloz es vilagbajnok.

Nekem se volt szimpi ahogy integetett Petrovnak, de abban a helyzetben nehez lett volna nem idegesnek lenni. Amikor a verseny utan nyilatkozott mar bevallotta hogy a Renault-ok nem csinaltak semmit rosszul, a sajat csapata rontotta el a taktikat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

-A ferrari elégé leszerepelt

Aztán miért is? Mert az év elején esélytelen csapatból elõléptek VB harmadiknak és Alonso Vettel mögött 4 ponttal lemaradva második lett a végelszámolásban? Szerintem vállalható "leszereplés", tekintve, hogy messze nem az övék volt idén a legjobb autó. Az pedig, hogy Alonso gyökér, megszoktuk.
Ez kb olyan, mint amikor Talma VB 6. helyét leszereplésnek értékelik.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Vettel megérdemelten nyert, Webberben egy kicsit csalódtam, bár nem tudom sérült-e valamit a jobb hátsó futómû a fal érintéstõl. A spanyol meg leszerepelt, a mezõny szerintem egyik leggyengébb pilótáját nem sikerült megelõzni kb. 35 körön keresztül, utána meg mutogat, mintha egyszer is ráhúzta volna Petrov az autót... Veszteni is tudni kell méltósággal, ráadásul magának köszönheti.

Tippjáték összetett végeredmény:
1. blueshark 76pt
2. dózer 59pt
3. Roboo 54pt
4. Gabe84 48pt
5. kela 35pt
6. tamaska 33pt
7. adamszeged 26pt
8. Montifan 12pt
9. Maggi és rémhörcsög 9-9pt

Edzés összesített:
1. Gabe84 32pt
2. blueshark 28pt
3. dózer 26pt

Verseny összetett:
1. blueshark 48pt
2. Roboo 34pt
3. dózer 33pt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Jejejejejejejejejejeeee Vettel nagyot ment.

-Igen igen,szerintem ahogyan Vettel ,úgy a csapat is nagyon megérdemelte a vb címet.:)
-Remélem jövõre is legalább ennyire jók lesznek.:cool2:
-A ferrari elégé leszerepelt hogy még egy Renault-t sem sikerült megelõzniük mert az sok mindenben jobb volt mint a ferrari,de hát ez van ennyit a papír formáról meg a pontkalkulációról :D
-Szerintem ezek után az összes arab Renault-t fog venni.:P
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
86ban is figyeltem mar a f1et, de rendszeresen vmikor a 80as evek vegetol kovetem (87-88 talan). ekkor mar nagy vitakat nyomtunk a suliban :) mindig annak szoktam drukkolni, aki szerintem a leggyorsabb a mezonyben (eredmenytol fuggetlenul). 94ig senna, utana schumacher 2006ig, aztan 2007ben bizonytalan voltam vettelben (hamilton volt a masik tipp), de 2008ban mar o volt az egyertelmu jeloltem. igy baromira orulok, hogy o nyert :)

igazabol a futam elott egy fabatkat nem adtam volna erte, hogy vb cimet kap, de ezen a futamon messze o tette a legtobbet erte. igy kell vb cimet szerezni, nagyon gaz lett volna, ha egy elengedett webber vagy egy xedik helyen futo alonso kapja. a futam utan alonsobol kibujt amiert ruhellem (petrovnak integet?)... webber meg egyszeruen total indiszponalt volt. a reakcioibol nekem az jott le, hogy mar szart bele az egeszbe, es tul akart lenni rajta. ezert a csapatnal jol seggbe rugdosnam: ilyet akkor sem lehet csinalni, ha vki teljesen eselytelen, ez nem versenyzoi mentalitas. megertem az elkeseredettseget, de maga alatt vagja a fat. ez az egesz csak megerositette vettel - eddig is betonbiztos - poziciojat a csapatnal. igy mire szamit jovore?

annyira fordulatos volt az egesz ev, hogy neha nehezen hiszem el, hogy nincs megrendezve az egesz.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Jejejejejejejejejejeeee Vettel nagyot ment.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
2 Lotus az nem buli. :P

a versenyre nem tippeltem, mert ez szinte eselytelen. Schu kiesett ez a lenyeg muhaha

ugyis Alonso lesz a vilagbajnok... sajnos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
tamaska, kezdem elveszteni a fonalat Lotus ügyben. Állítólag mégsem kapják meg a Lotus Team nevet, mert az eredeti Lotus részt vásárol a Renault-ban és lehet, hogy 2 Lotus lesz jövõre...ezért is változik a szín, mert az eredeti Lotusé a zöld-sárga. De milyen jó marketing eladni így az új színt :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
azért más csapatnál is vannak furcsaságok ;)

Futam: Vettel, Hamilton, Alonso
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Futam tipp:Vettel,Alonso,Webber

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jovore arany-fekete szinu lesz a lotus mint a regi John Player Special idokben :)

plusz Renault motor... jo lesz

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hûûû :D leszállt a vörös köd.

Force India, Williams és Lotus szurkoló vagyok, szóval nekem édes mindegy ki nyer, fair küzdelemben. Az igazságérzetemet b*ssza, hogy az ágaskodó lovasok 10 éve azt csinálnak amit akarnak arra lejt a pálya...

Ha az élmezõnybõl kell választani, akkor 1. Webber, 2. Hamilton, 3. Vettel.
Egyébként 1. Sutil....23. Alonso, 24. Schumacher.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Sírunk is, ha a spanyol nyer, újabb csalós ferrari vb cím :D

óvodában is ezzel osztottad mindig a gyõztest?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hamilton vettel alonso

webber szvsz gyenge :( utalom alonsot, de kicsi az eselye, hogy egy ilyen idomero utan ne legyen vb. amugy azt szeretnem, hogy vettel legyen a vb :) o a leggyorsabb pilota, kar a sok muszaki hibaert (osszeszamoltam, 75 pont uszott rajta), meg a sajat hibak is belefertek volna.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Sírunk is, ha a spanyol nyer, újabb csalós ferrari vb cím :D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

érdemes megnézni,a három élcsapatban,az azonos csapatban lévõ pilóták között,mekkora a pontkülönbség.A RB-nál és a McL-nél elég kicsi,a Ferrarinál meg több mint 100 pont Alonso és Massa pontkülönbsége.És ezért lesz Alonso holnap bajnok.Mert jól választanak pilótákat.MSC Ferraris bajnoki címeiben is nagy szerepe volt az okos pilóta választásnak.

Üdv.

-Hacsak nem mond csütörtököt alatta a ferrari,mert erre is láttunk már példát.
-A félreértések elkerülése végett,nekem nem Alonsoval van bajom, hanem a ferrariban nem bízom és ha jól láttam vagy hallottam Massa alatt is megált a ferrari valamelyik szabadedzésen.
-Hmm még jó hogy technika ördöge nincs tekintettel a pontok állására vagy a papírformára.

Az én tippem a futamra (játékon kívül)

Vettel
Webber
Hamilton
Rosberg
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Hamilton már a rajtnál odaver a Vettel srácnak, aztán sírhattok, hogy Alonso behúzta a vb-t...:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
3-3pt minden tippelõnek Vettelért, dózernak 4pt.

Tipp holnapra:
1. Webber, 2. Vettel, 3. Hamilton

Jó futam lesz a holnapi, Webbernek muszáj lesz küzdenie, szemrebbenés nélkül kirakja Alonsot, ha lesz rá lehetõsége...Hamiltonban bízom még, õ sem szereti a partiszemöldököst :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
érdemes megnézni,a három élcsapatban,az azonos csapatban lévõ pilóták között,mekkora a pontkülönbség.A RB-nál és a McL-nél elég kicsi,a Ferrarinál meg több mint 100 pont Alonso és Massa pontkülönbsége.És ezért lesz Alonso holnap bajnok.Mert jól választanak pilótákat.MSC Ferraris bajnoki címeiben is nagy szerepe volt az okos pilóta választásnak.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Izgalmakban bõvelkedõ futam elé nézünk holnap..

Mint múlt héten?...

Verseny tipp:
Vettel
Hamilton
Button