Mára már biztosabb, hogy Heidfeld lesz a befutó. Ez lenne a logikusabb lépés sztem.
Kubica Skodájával kapcsolatban furcsa nekem, hogy egy ralliautó tûzfalán így át tud menni egy szalagkorlát, be az utastérbe.
A másik furcsa, hogy egy szalagkorlát úgy szakad (vagy kanyar külsõ íven 2 részbõl áll eleve...), hogy fel tud nyársalni egy autót.
Kiváncsi leszek a vizsgálatokra.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Indította
Montifan
, 2009. augusztus 29. 14:19
Írta 2011. február 10. - 12:12

Írta 2011. február 10. - 12:08

Én ezt így nem olvastam sehol, hogy kettejük közül döntenének...csak most ez a 2 versenyzõ kap lehetõséget. Liuzzi-t is láttam, mint esélyest.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. február 09. - 23:42

szegény heidfeld ide jutott, hogy ezzel a bruno gyerekkel kénytelen párbajozni...
Írta 2011. február 09. - 23:10

Hivatalos: Heidfeld a Renault-val tesztel Jerezben.
Brunoval felváltva nyomják majd, miután Petrov végzett, ezután döntenek majd melyikük kap versenyzõi ülést.
Egy biztos: mindkettejüknek talán életük utolsó esélye.
Én mindkettõnek örülnék, hadd nyomják a tökik.
Kubica meg egy ufo, ha a gyógyulásról van szó, még idén vezetni fog sztem, aminek nagyon örülnék.
Brunoval felváltva nyomják majd, miután Petrov végzett, ezután döntenek majd melyikük kap versenyzõi ülést.
Egy biztos: mindkettejüknek talán életük utolsó esélye.
Én mindkettõnek örülnék, hadd nyomják a tökik.
Kubica meg egy ufo, ha a gyógyulásról van szó, még idén vezetni fog sztem, aminek nagyon örülnék.
Írta 2011. február 08. - 12:29

Találó festés, a kockás zászlót is mindig végén lengetik.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. február 08. - 12:09

Sokat elõl nem fogjuk látni, de azért kimondottan jól néz ki az új Hispania:
F1hírek - Forma 1 Hírmagazin
Írta 2011. február 07. - 15:44

Rá kéne már jönniük, hogy a rally más tészta és az F1-es srácok híresen bénák ha rally-zni kell.
Egy, az összes idegszálával a pályaversenyzésre ráállt pilóta az életben nem lesz sikeres rally versenyzõ.
Amúgy az olasz rally az egyik leggyorsabb és legnehezebb a szezonban. Jó hogy már nem az akropolisz rally-ra küldik elsõre, esetleg az az egy még ennél is rosszabb.
Egy, az összes idegszálával a pályaversenyzésre ráállt pilóta az életben nem lesz sikeres rally versenyzõ.
Amúgy az olasz rally az egyik leggyorsabb és legnehezebb a szezonban. Jó hogy már nem az akropolisz rally-ra küldik elsõre, esetleg az az egy még ennél is rosszabb.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. február 07. - 12:06

Írta 2011. február 06. - 21:55

Nem tudom mit erõlködnek a rally-val, hiába gyorsak pályán, ott máshogy kell(ene) tudni vezetni. Raikkonen is sokszor szétcsapja a kocsit, eredmény meg nulla.
Azt sem értem, hogy miért engedik a csapatok?
Azt sem értem, hogy miért engedik a csapatok?
Írta 2011. február 06. - 21:27

Nagyon sajnálom, az egyik kedvencem.
Ezt megúszta, szinte karc nélkül, ne már hogy a rallye tegye tönkre a karrierjét...

Ezt megúszta, szinte karc nélkül, ne már hogy a rallye tegye tönkre a karrierjét...
Írta 2011. február 06. - 18:05

Írta 2011. február 06. - 18:01

Annyira tudtam, hogy ez lesz. Mi a f-ért engedi el a renault? Én örülök, hogy élvezi és, hogy ralliban is jó, de ha ezen úszik a szezon.... nem lesz kinek drukkolnom.
Jobbulást neki!
Jobbulást neki!
Írta 2011. február 06. - 17:22

pedig valamelyik nap azt hiszem õ volt a leggyorsabb a teszteken, jobbulást neki
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. február 06. - 15:59

Írta 2011. február 03. - 12:01

Ha ennek van valóságalapja és a Mclaren versenyképes autót fabrikált a szezonra, akkor így Button a gumikímélésével elsõ számú esélyessé lép elõ nálam.
Ha ennek van valóságalapja és a Mclaren versenyképes autót fabrikált a szezonra, akkor így Button a gumikímélésével elsõ számú esélyessé lép elõ nálam.
Írta 2011. február 01. - 00:47

egy ideig. az elso verseny utan jon a birosagi dontes hogy kit illet a Lotus nevhasznalat joga.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. január 31. - 14:55

Marha jó, idén meg két Lotus csapat lesz a mezõnyben.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. január 31. - 11:53

Írta 2011. január 29. - 19:41

Úgy tûnik Ferkánál megcsinálták a kipufogó gáz bevezetését a diffúzorba?
legalábbis csonk nem látszik
legalábbis csonk nem látszik
Írta 2010. december 25. - 23:06