Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Igencsak jó F1 szezonzáró video:

F1 Gla 2010, forma1, gyors, verseny - Videa
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Megyek felfúratom a Combót 300 köbcentivel és lealázom a Ferrárit.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
környezetvédelem meg a forma1. lol.

ezt a szart kinek a torkán lehet letolni?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az FIA feloldotta az F1-ben a csapatutasítás tiltását
Hivatalos: 2013-tól turbómotorok hajtják az F1-es autókat

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Amugyis fura ez a Renault mint csapatnev amikor a Renault mar tulajdonkepp nincs is mogottuk, meg ugye igy ket markanev keveredik...

Korábban már megtörtént. A Renault motorszállítóvá lépett vissza.

Nem ertem hogy eddig semmi ellenkezes nem volt, most meg kihoznak egy csapatot ellenuk.

Group Lotus plc and its subsidiary Lotus Cars Limited have moved to distance themselves from the recently-announced "Team Lotus" that has submitted an entry for the 2010 Formula 1 world championship, and signaled that they are prepared to take action to protect the Lotus brand name. - autosport.com June 10th 2009

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A Lotus Group így akarja megakadályozni, hogy a Malaysia Racing Team az eredeti Lotus csapat örökösének tetszelegjen. Másfelõl néhány éven belül öt teljesen új utcai sportautót hoznak ki, az eladások bebiztosításához pedig komolyabbá kell tenni a Lotus márka imázsát. Elég kellemetlen, hogy a nevüket és színüket használó maláj csapat legjobb esetben is csak a mezõny végén szambázza végig a futamokat.

pedig mikor indult a proton-lotus csapat akkor tok nagy volt a haverkodas, meghivtak oket Hethel-be, meg minden. Most a Team Lotus nevet is azert kaptak meg mert ugye az volt az eredeti csapat neve is. Meg ugye ok is jovore valtanak a fekete-arany szinekre.

Nem ertem hogy eddig semmi ellenkezes nem volt, most meg kihoznak egy csapatot ellenuk. Amugyis fura ez a Renault mint csapatnev amikor a Renault mar tulajdonkepp nincs is mogottuk, meg ugye igy ket markanev keveredik... Hogy segit majd az uj autok imazsan a teny hogy a F1 csapat osztoszkodik a neven egy malaj futottak meg csapattal, es a motorok a franciaktol jonnek? Tudom hogy az Elise-ben most is Toyota vvti van, de akkoris. Nekem ez kicsit keszekusza. Pedig en nagyjabol tudom mirol van szo.

Az atlag vasarnap delutan tv elott ulo F1 nezo majd csak pislog hogy miert van 4 Lotus a palyan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát ez a Lotus nálam bekerült az 5 legszebb forma-1es autó (Jaguar, 7up-os Jordan, 2-es Sauber, stb.) közé.

Ez mind szép és jó, hogy vissza akarnak térni, de ezt már az elején közölhették volna az idén belépõ Lotus-szal...nem szeretem a keverést... Yasec gondban lesz, hogy kinek szurkoljon :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Lotus Group így akarja megakadályozni, hogy a Malaysia Racing Team az eredeti Lotus csapat örökösének tetszelegjen. Másfelõl néhány éven belül öt teljesen új utcai sportautót hoznak ki, az eladások bebiztosításához pedig komolyabbá kell tenni a Lotus márka imázsát. Elég kellemetlen, hogy a nevüket és színüket használó maláj csapat legjobb esetben is csak a mezõny végén szambázza végig a futamokat.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem ertem miert jo ez nekik. Mar van egy Lotus, minek kell 2?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Itt az igazi Lotus.
F1hírek - Forma 1 Hírmagazin
Feltöltött kép

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Alonso a pályán nem nagyon csinál semmi kivetnivalót.Max rinyál a rádióba,de az nem szabálytalan.:)Ö a verseny után bunkóskodik.
Schumi meg inkább a pályán csinálta a fesztivált.A kettõ között elég nagy a különbség...
Minden versenyzõ egyéniség.Ki így,ki úgy .
Azzal nem értek egyet,hogy a jófiukból nem lesz bajnok, és Buttonnak csak szerencséje volt. Hakkinen sem volt egy tapló,és kétszer is "szerencséje" volt...Vagy Vettelre sem lehet semmi rosszat mondani,neki is csak
szerencséje volt?
Persze,minden vb gyõzelemhez kell egy jó adag szerencse,de ez mindenkire érvényes.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem attól lesz valaki nagy versenyzõ, hogy nem bírja a kudarcot? alonso nem bírja. na és? eldurran az agya, oszt majd bocsánatot kér késõbb. jófiúkból sosem lesz bajnok. kivéve buttont, de neki nagy mákja volt.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
schumachert sokan biraltak a viselkedesert anno - apam is utalta nagyon :) pedig az alonso sem jobb ilyen szempontbol egy dekaval sem. sot, schumacher a palyan akart mindenaron nyerni, alonso pedig a palyan kivul is kavar. oszinten szolva nem volt szinte olyan nagy botrany az elmult evekben, amiben ne lett volna erintett (michelin gumik, ferrari-mclaren, renault osszetores, etc).

de ettol fuggetlenul vettel es hamilton mellett ot tartom annak az embernek, aki szarbol is tud varat epiteni bizonyos esetekben. talan meg rosberg es kubica ilyen. a masik, hogy mivel ez egy verseny, ha megfelelo tudassal parosul, akkor a gyozniakaras egy nagy plusz. mashogy nem megy - enelkul schumacher sose vitte volna semmire. gyozni akart, mindenaron. folyamatosan feszegette a szabalyokat, amikkel gyakran jobban tisztaban volt, mint a sok palyabiro (meg a kommentatorok).

szvsz autotol fuggetlenul talan vettel a leggyorsabb a jelenlegi mezonyben, utana hamilton, aztan alonso. alonso mellett a hatalmas tapasztalata szol, kivancsi leszek mi lesz vettelbol. az hogy vettel sose ismer lehetetlen helyzetet, ot igazolja, webber pedig teljesen leszerepelt ilyen szempontbol, a sebessegen kivul ez is foleje emeli. "webberbol" van a mezonyben 10 ember, "vettelbol" meg egy-ketto (jo esetben), ezt jol tudjak a csapatnal is. de szerintem jo, hogy ilyen tapasztalt ellenfelet kapott a mezonybol, mert sokat tanulhat belole, volt is az evben jopar pofara esese.

a webber-vettel kapcsolatban meg utalom azt a szarkeverot a hatterben, akire weberek hivatkoztak. en csodalkoztam is, hogy igy viselkednek, mert egyik sem tunt ilyen "hatulrol mellbe" alaknak. persze ratett egy lapattal, hogy webbert nagyon idegesiti a tehetetlenseg, egyreszt a csapat reszerol a partolas, masreszt mert mar most sem tud olyan gyors lenni, mint vettel.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Dave: Alonso már egy nagy versenyzõ abban a helyzetben gondolom felforrt az agyvize és rosszul cselekedett. Ne felejtsük, hogy vitt egy kis színt a Ferrarihoz és azért elég mélyrõl jöttek vissza a szezon közepén. f1hirek.hu n van errõl egy cikk.

Más kérdés, hogy az elsõ között kezd el mutogatni meg nyilatkozni ha valami nem úgy sül el hogy õ jól jöjjön ki belõle, de láthatjuk ez idén majdnem vb címet eredményezett neki.

Hozzáteszem Vettel nagyon megérdemelte. Egy halom pole-t szerzett volt sok technikai malõrje mégis õ volt a leggyorsabb. Menõ volt tegnap ahogy az egész csapat ott õrjöngött, miközben Mateschitz ott sétált nagy nyugodtan a célegyenesben és fogadta a gratulációkat. Õ az egyik igazi nyertese ennek a vb-nek ki tudja milyen gazdasági kapcsolatok köttetnek a háttérben. A versenyzés csak a "kirakat" a népnek.
:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Alonso-ból ezek miatt a dolgai miatt sose lesz igazán nagy versenyzõ - egy nagy versenyzõ el tudja viselni a vereséget, vagy legalábbis nem egy olyan embert hibáztat érte, aki talán élete versenyét futotta és amúgy csont nélkül illett volna lenyomnia, de nem tudta.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Szerintem a legigazságosabb végeredmény született azzal, hogy a kis Sebestyén nyerte a vb-t. Több okból is:
- nem lehet belekötni, tényleg õ volt a legtöbbször a leggyorsabb
- korához képest profin viselkedik
- ha alo, vagy webber a vb, az nemtom, olyan savanyú lett volna...
- giga blama lett volna a mezõny legjobb autójával nem megnyerni a konstruktõri és az egyéni címet - ez kötelezõ volt
- valamennyire igazolja a "red bull stílust", amennyiben vágyunk rá, hogy valamennyi _sport_ legyen ebben a cirkuszban
- ezek után már nem fogok úgy gondolni Vettelre, hogy a "kis kedvenc", meg így meg úgy. lehet odamenni azt lenyomni õt, aki tudja... webber nem tudta.

Alonso meg jól van ott a második helyen, azért megküzdött, megérdemli. Csak egy hülye spanyol gyíkarc, kivételes tehetséggel, de én így is birom.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dózer a következõ évben lehet te KAPSZ egy vb címet. Kérlek ne beszélj ostobaságokat, egy vb címet nem szokott KAPNI egy ember.

Nem értettél meg.(vagy inkább nem akarsz?)
Egész évben a Red Bullok voltak fölényben,õk ezt a Vb cimet csak elveszíthették volna,ami hajszál híján meg is lett.És ha így lett volna,Alonso ölébe hullt volna a cím.Persze persze,õ is egész évben nyomta a gázt....blabla...

De ne légy mérges,legközelebb talán sikerül neki a cím.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Dózer a következõ évben lehet te KAPSZ egy vb címet. Kérlek ne beszélj ostobaságokat, egy vb címet nem szokott KAPNI egy ember.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
örülök Vettelnek,bírtam,hogy a leintéskor még nem tudta hogy bajnok lett,csak szerényen integetett.:)
Alonso integetése már kevésbé tetszett.Más is bukott már el vb címet,de ez a tahóság csak rá jellemzõ.
Jól mentek a volt KGST testvérek,Kubica megérdemelne egy igazán jó autót.Alonso majdnem KAPOTT egy VB címet,Vettel meg majdnem elveszítette...
A Ferrari nagyon hullázó volt idén,ez sem rossz,amit így elértek.
Webber szerintem simán le tudta volna nyomni Alonsot,de valahogy nagyon látszott,nem akar segíteni Vettelnek.Nálam õ lett a másik tahó idén a mezõnyben.
Gyulám nagyon szurkolt Alonsonak,aszongya,neki kéne menni Petrovnak,aztán lehet õ marad állva.Ez kezd olyan hülye lenni,mint a Palik.

(Roboo,jól bele húztál,majdnem beértél :) )

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Aztán miért is? Mert az év elején esélytelen csapatból elõléptek VB harmadiknak és Alonso Vettel mögött 4 ponttal lemaradva második lett a végelszámolásban? Szerintem vállalható "leszereplés", tekintve, hogy messze nem az övék volt idén a legjobb autó. Az pedig, hogy Alonso gyökér, megszoktuk.
Ez kb olyan, mint amikor Talma VB 6. helyét leszereplésnek értékelik.

-Lehet hogy nem fogalmaztam érthetõen,én a mostani futamra értettem azt hogy a ferrari leszerepelt,és Alonsoval sincs semmi bajom az égvilágon õ egy penge arc, csak annyi hogy rossz színû és márkájú autóban ül.
-A lényeg hogy a ferrari mint csapat soha nem volt és soha nem is lesz a kedvencem és ez már a Sumi vs Barichello idõszakban kezdõdött.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2: