Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Alonso a Twitteren: I have important news coming these days ... Stay tuned here on Twitter and on the Web.. !!!

most vagy megmondja, hogy elszerzõdik, vagy kiderül, hogy ki lesz a csapattársa?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jo reggelt! :D

Räikk nem passzol a Ferrarihoz, és a Ferrari nem illik Räikkönenhez. Volt ott egy évet, és nekem valahogy nem az maradt meg, hogy nyert egy vb cimet...Sokkal sziveebben látnám a RB-nál. Na jo, az se lenne semmi, látni Alonso bebunkulásait, amikor Räikkönen gyorsabb lenne nála. :) Mindenesetre valoszinüleg ez lesz az év átigazolása, ha létrejön valami.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
jah, olvastam. pedig de jó is lenne. ennél jobb csak az lenne, ha vettel mellé kerülne.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Sport Géza - Forma1 - Egy olasz újságíró eladta Kimit a Ferrarinak

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Alonso egy érdekes, magába fordulo ember. Ha nem jönnek neki az eredmények, akkor látványosan "boldogtalan" . A Mclarenes eljövetele elég sokatmondo volt. Szerintem itt a Ferrarinál a legjobb helyen van ezzel a mentalitással. Nincs kivel küzdenie a csapaton belül. Mert ha lenne, akkor egyböl komoly gondok merülnének fel.
Fiatal Renaultos korában én nagyon bitram az orcáját, de azota sokat változott. Nem vitatom a képességeit, de a F1 nem Parizs-Dakar, ahol tulajdonképpen egyedül van a versenyzö.
Szerintem sosem fogunk vele egy csapatban látni hasonlo képességü pilotát, mert nincs az a csapat, aki Alonsoval ezt meg merné tenni. Persze a csapat érdekében.

Na igen, a számok meg makacs dolgok...

hát lehet, hogy mégis :)

Jó reggelt!

Räikkönen aláírt a Ferrarihoz - állítja most már több külföldi médium is, mint pl. SKY Italia, CNN és a Gazzetta dello Sport...

Jövünk a részletekkel...

Boxutca fészbuk

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Renault-os korában én is kedveltem, fõként azért mert volt végre valaki, aki elkeni Sumi' száját. De az ominózus rádiós eset után már nem volt olyan szimpatikus....azóta meg ugye sok mindent hozzátett, így nekem már mindegy ki nyer (persze legyen izgalmas futam) csak Alonso ne.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Alonso egy érdekes, magába fordulo ember. Ha nem jönnek neki az eredmények, akkor látványosan "boldogtalan" . A Mclarenes eljövetele elég sokatmondo volt. Szerintem itt a Ferrarinál a legjobb helyen van ezzel a mentalitással. Nincs kivel küzdenie a csapaton belül. Mert ha lenne, akkor egyböl komoly gondok merülnének fel.
Fiatal Renaultos korában én nagyon bitram az orcáját, de azota sokat változott. Nem vitatom a képességeit, de a F1 nem Parizs-Dakar, ahol tulajdonképpen egyedül van a versenyzö.
Szerintem sosem fogunk vele egy csapatban látni hasonlo képességü pilotát, mert nincs az a csapat, aki Alonsoval ezt meg merné tenni. Persze a csapat érdekében.

Na igen, a számok meg makacs dolgok...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
jelenleg ez az allas az orokranglistan:
https://docs.google....aEE&usp=sharing

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Ezt nehez megmondani. Vettel nelkul is harom vb cime lenne a rbnak? En kivancsi lennek az alonso-vettel parosra. Rohatul nem mukodne, de ez lenne a legizgalmasabb.

Az eredmeny szamit, a tobbi meg elmelet.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Miben akkorak? Meg ha oda is mondogatnak egymasnak, a tegnapi kep sokat elarult. Erdekes modon alonso szinte senkivel nem jon ki. Nem mellesleg ez lehet nehany dolgot megmagyaraz, hogy miert nem all ossze a kep igazan a ferrarinal.

A ferrari neki köszönheti, hogy nem a force indiával meg a mclarennel harcol a 6. helyért, évek óta! elég megnézni massa vergõdését.
talán csak hamilton meg raikkonen hozná a ferrarit ezen a szinten.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Miben akkorak? Meg ha oda is mondogatnak egymasnak, a tegnapi kep sokat elarult. Erdekes modon alonso szinte senkivel nem jon ki. Nem mellesleg ez lehet nehany dolgot megmagyaraz, hogy miert nem all ossze a kep igazan a ferrarinal.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Ott a felkeszulesi szobaban mekkora sunko volt az alonso. Nem tunik tul nepszerunek a pilotak kozott.

még jó, hogy nem népszerûségi verseny! mellesleg, vettel legalább akkora p.cs, de Hamilton sem marad el az átlagtól.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Ott a felkeszulesi szobaban mekkora sunko volt az alonso. Nem tunik tul nepszerunek a pilotak kozott.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

a Belga Nagydijtol többet vártam, esöre is volt esély, de csak egy sima Vettel gyözelmet hozott ez a futam is. Idén ez volt a 2. futam amit megnéztem, a másik Monaco volt. Az is ilyen laposra sikeredett. Hamiltonban "biztam", hogy nem tartja meg az elsö helyet, Alonso meglepetes volt számomra. Räikkönenre kiváncsi lettem volna, ha nem kell kiállnia, hova tud bejönni.

nekem tetszett, baromi jó csaták voltak

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
a Belga Nagydijtol többet vártam, esöre is volt esély, de csak egy sima Vettel gyözelmet hozott ez a futam is. Idén ez volt a 2. futam amit megnéztem, a másik Monaco volt. Az is ilyen laposra sikeredett. Hamiltonban "biztam", hogy nem tartja meg az elsö helyet, Alonso meglepetes volt számomra. Räikkönenre kiváncsi lettem volna, ha nem kell kiállnia, hova tud bejönni.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Versenyre:

Vettel
Hamilton
Webber
11:38:11 IM 2012

kela

kela