Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Posted 2011. March 02. - 12:06

Posted 2011. March 01. - 21:39

az öreg bevághatta a fejét a falba. az esõs versenyek szerintem azonkívül hogy ripityára törnek a kocsik egyáltalán nem izgalmas. nem kell mesterségesen generálni, mert nem lehet tudni, hogy a következõ futamon milyen az idõjárás. lehet egész évbe csak esõbe mennének:D mondjuk én a kivitelezést se tudom elképzelni...Újabb Ecclestone agymenés:
F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Ecclestone mesterséges esõt akar a versenyeken
yep!
Posted 2011. March 01. - 21:02

Posted 2011. March 01. - 16:50

Az a vicc, hogy alonso-ról bármi hihetõ
Az Infinitin nagyot néztem én is, nem hangzik rosszul. Ha maradt volna a Toyota most mehetnének Lexus néven!
Infinity ami Nissan, ami felig Renault... szal gyakorlatilag ugyanaz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. March 01. - 16:48

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. March 01. - 14:33

F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Ecclestone mesterséges esõt akar a versenyeken
Posted 2011. February 28. - 21:11

Az Infinitin nagyot néztem én is, nem hangzik rosszul. Ha maradt volna a Toyota most mehetnének Lexus néven!
Posted 2011. February 28. - 16:41

A5.hu igényes: "fogyatni"...öcsém. (tudom, nem csak itt írták ezt a hírt)
Posted 2011. February 28. - 16:12

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2011. February 28. - 14:08

Egy hisztizõ, gerinctelen féreg volt mindig is.
Posted 2011. February 28. - 13:56

Alonso ki akarta fogyatni a benzint Hamilton autjbl? - FORMA1 - GYORSHREK - A5.hu
Posted 2011. February 23. - 10:41

Posted 2011. February 22. - 17:52

Most hallottam a tv-ben hogy elmarad a szezonnyitó bahreini futam, tovább kell böjtölnünk f1 nélkül.
sejtettem, hogy ez lesz

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. February 22. - 17:07

Sajnos a lóvé számít és az, hogy honnan jöttél, ki honnan tolt be.
De tam, azért egy 4-5-6 kör hátrányos autó az f1 ben (mert 2004-ben bizony úgy állt a Minardi), semmilyen szinten nem mérvadó. Nem mondom, hogy az autóra kell kenni, de Alonso-n kívül nem emlékszem senkire, aki a mezõny magasan legszarabb autójából észre tudta vetetni magát.
A mai top menõk közül senki nem kezdte onnan.
Akármilyen tehetséges a most jól menõ srácaink közül bármelyik, teljesen esélytelen, hogy az F1-ben vigye valamire, milliárdos háttér nélkül. Ha mégis sikerül bejutni, mondjuk a HRT-hez pl valaha, biztos lesznek akik visszahúzzák a sárba az illetõt, mert csak.
Szerintem a Mol pénze inkább most megy pocsékba (nem részletezem, mindenki tudja, most melyik holdudvart pénzelik).
Én nem piszkálom Zsoltot, mégha középszerû is, inkább örülök, hogy megkóstolhatta, akkor is, ha csak az apjának köszönhette. Sajnos tényleg savanyú a szõlõ.
Posted 2011. February 22. - 16:27

Talma szar motorral is megmutatta, amikor jot kapott meg vilagbajnok lett, ez a tehetseg. nem az hogy rakenjuk az autora.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. February 22. - 16:05

Posted 2011. February 22. - 15:16

Ebbe teljesen igazad van. Nem tudom, hogy már hány pilóta hagyta ott az F1-et, anélkül hogy bizonyított volna egy jó autóban. Pedig tehetségesek is voltak. Egyet mondok példának, Takuma Sato-t. Õ is egy elég jó versenyzõ volt, mikor a Hondánál volt 2000-2003 környékén még a dobogós helyezést is elcsípte. De a legtöbb csapat ahol volt ennél (pedig ez se volt a 'csúcscsapat') rosszabb volt. Az Agurinál fejezte be tán, mert az idény kellõs közepén 2008-ban elfogyott a csapat pénze és Davidsont-t meg Sato-t is elküldték Isten hírével. Ha nyomott volna legalább 1 versenyt a McLaren-be vagy a vörös olaszoknál biztos alkotott volna olyat mint Button. Na hogy õróla már ne is beszéljünk. Majdnem ment a levesbe õ is, aztán a Brawn GP-vel meg világbajnok lett a másik évbe (pedig már vagy 10éve Button biztos ott van). Akkor lenne érdekes ez a F1 ha mindenki ugyanolyan kocsiba nyomná. Lennének meglepetések arra befizetek...., de a forma1 nagyrészt arról is szól, hogy hogyan süllyedjenek el pilóták a semmibe, anélkül, hogy egy jó gépet kipróbáltak volna. Ez van...
yep!
Posted 2011. February 22. - 13:36

Csak mert így keletkeznek a pletykák:
"A csapattársa ugyan úgy elverte versenyrõl versenyre"
2003-ban a Jordanben az egyetlen végigfutott versenyén, az olasz nagydíjon 11. lett Fisico mögött, Kiesa és Frentzen elõtt.
Persze nem mondom, hogy Zsolt egy Hamilton, de a forma1 nagyrészt arról is szól, hogy hogyan süllyedjenek el pilóták a semmibe, anélkül, hogy egy jó gépet kipróbáltak volna. Ez van...
Posted 2011. February 22. - 11:22

Posted 2011. February 22. - 11:11

Zsoltnak semmilyen esélye nem volt villantani. Ez pech, rosszkor volt rossz helyen, kevés pénz, stb... Mégis a csapat egyetlen pontját szállította (mindannyian tudjuk hogyan, nem kell lecsapni a labdát). De mégis attól volt hangos a net akkoriban, hogy ezért is röhögtek rajta. A csapat és a szakma (nem a magyar) nem röhögött.
Ha valaki szívesen köszörüli a nyelvét rajta, mert a szemöldök, meg mert "homo", vagy ahogy beszél, hát lelke rajta. Szerintem egy végtelenül jólelkû srác egyébként. Buta? Lehet. Sportoló. Inkább hallgatom õt, mint a palikot, vagy a gyuszit, vagy a.... sorolhatnám