Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ebben mondjuk nem értek egyet. Kategóriákkal izgalmasabb egy esõs verseny, mint bármelyik száraz pályás. Nyilván fellocsolásra gondolt, beépített öntözõrendszerrel...Az ezüst-klorid, ezüst-nitrát fellövése nem kimondottan szabályozható mennyiségû csapadékot hozna :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts

Újabb Ecclestone agymenés:

F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Ecclestone mesterséges esõt akar a versenyeken

az öreg bevághatta a fejét a falba. az esõs versenyek szerintem azonkívül hogy ripityára törnek a kocsik egyáltalán nem izgalmas. nem kell mesterségesen generálni, mert nem lehet tudni, hogy a következõ futamon milyen az idõjárás. lehet egész évbe csak esõbe mennének:D mondjuk én a kivitelezést se tudom elképzelni...

yep!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Csak azért mint régebben aktív Need for Speed játékos az Infiniti név dob az összképen :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Az a vicc, hogy alonso-ról bármi hihetõ :D

Az Infinitin nagyot néztem én is, nem hangzik rosszul. Ha maradt volna a Toyota most mehetnének Lexus néven!

Infinity ami Nissan, ami felig Renault... szal gyakorlatilag ugyanaz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Nahát ennél nagyobb fa*ságot már rég olvastam. Nagyon ráér az öreg.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Újabb Ecclestone agymenés:

F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Ecclestone mesterséges esõt akar a versenyeken

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az a vicc, hogy alonso-ról bármi hihetõ :D

Az Infinitin nagyot néztem én is, nem hangzik rosszul. Ha maradt volna a Toyota most mehetnének Lexus néven!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Ez egyelõre csak egy állítás, amit valaki mondott. Ez a valaki Tom Bower, nem mellesleg angol, mint Hamilton... Híres, nagy tényfeltáró csóka, de nem A mindenható. Nem kell minden azonnal elhinni.
A5.hu igényes: "fogyatni"...öcsém. (tudom, nem csak itt írták ezt a hírt)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Alonso csak egy folt a Ferrari zsákján. Pont összeillenek.

Red Bull Infiniti

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Õszintén szólva Csubakkánál már semmin sem lepõdöm meg.
Egy hisztizõ, gerinctelen féreg volt mindig is.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Mindig is egy parasztnak tartottam alonso-t, de ez...

Alonso ki akarta fogyatni a benzint Hamilton autjbl? - FORMA1 - GYORSHREK - A5.hu

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Meg lesz az tartva 8)

Feltöltött kép

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Most hallottam a tv-ben hogy elmarad a szezonnyitó bahreini futam, tovább kell böjtölnünk f1 nélkül.

sejtettem, hogy ez lesz :(
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Egy biztos, az f1 nem egy "majd a szegény ember legkisebb fia megmutatja" sport.
Sajnos a lóvé számít és az, hogy honnan jöttél, ki honnan tolt be.

De tam, azért egy 4-5-6 kör hátrányos autó az f1 ben (mert 2004-ben bizony úgy állt a Minardi), semmilyen szinten nem mérvadó. Nem mondom, hogy az autóra kell kenni, de Alonso-n kívül nem emlékszem senkire, aki a mezõny magasan legszarabb autójából észre tudta vetetni magát.
A mai top menõk közül senki nem kezdte onnan.

Akármilyen tehetséges a most jól menõ srácaink közül bármelyik, teljesen esélytelen, hogy az F1-ben vigye valamire, milliárdos háttér nélkül. Ha mégis sikerül bejutni, mondjuk a HRT-hez pl valaha, biztos lesznek akik visszahúzzák a sárba az illetõt, mert csak.

Szerintem a Mol pénze inkább most megy pocsékba (nem részletezem, mindenki tudja, most melyik holdudvart pénzelik).
Én nem piszkálom Zsoltot, mégha középszerû is, inkább örülök, hogy megkóstolhatta, akkor is, ha csak az apjának köszönhette. Sajnos tényleg savanyú a szõlõ.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
savanyu vagy nem a szolo, nekem az a sok MOL-os penz faj Zsoltival kapcsolatban ami bele lett olve. Nem azert lett o versenyzo mert tehetseges, hanem mert apu autos korokben forgott, es betuszmakolta. O volt a legtehetsegesebb magyar versenyzo? nem hinnem. Csak neki jott ossze a szponzorpenz. Ilyen futottak meg versenyzobol meg van eleg jelenleg is, meg evrol evre tunnek fel es tunnek el tucatjaval. Ez nem olyasmi amire kulonosebben megeri buszkenek lenni.

Talma szar motorral is megmutatta, amikor jot kapott meg vilagbajnok lett, ez a tehetseg. nem az hogy rakenjuk az autora.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ugyanolyan kocsival Verstappen 10-szeres vb gyõztes lenne :D

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts

..., de a forma1 nagyrészt arról is szól, hogy hogyan süllyedjenek el pilóták a semmibe, anélkül, hogy egy jó gépet kipróbáltak volna. Ez van...

Ebbe teljesen igazad van. Nem tudom, hogy már hány pilóta hagyta ott az F1-et, anélkül hogy bizonyított volna egy jó autóban. Pedig tehetségesek is voltak. Egyet mondok példának, Takuma Sato-t. Õ is egy elég jó versenyzõ volt, mikor a Hondánál volt 2000-2003 környékén még a dobogós helyezést is elcsípte. De a legtöbb csapat ahol volt ennél (pedig ez se volt a 'csúcscsapat') rosszabb volt. Az Agurinál fejezte be tán, mert az idény kellõs közepén 2008-ban elfogyott a csapat pénze és Davidsont-t meg Sato-t is elküldték Isten hírével. Ha nyomott volna legalább 1 versenyt a McLaren-be vagy a vörös olaszoknál biztos alkotott volna olyat mint Button. Na hogy õróla már ne is beszéljünk. Majdnem ment a levesbe õ is, aztán a Brawn GP-vel meg világbajnok lett a másik évbe (pedig már vagy 10éve Button biztos ott van). Akkor lenne érdekes ez a F1 ha mindenki ugyanolyan kocsiba nyomná. Lennének meglepetések arra befizetek.

yep!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Na nem azért, hogy fényezzem a szart, de Brunival szemben 8:7-re nyerte az évet (2004) a versenyeket illetõen. Idõmérõn jobb volt Bruni, de pontot azért nem adnak.
Csak mert így keletkeznek a pletykák:
"A csapattársa ugyan úgy elverte versenyrõl versenyre"

2003-ban a Jordanben az egyetlen végigfutott versenyén, az olasz nagydíjon 11. lett Fisico mögött, Kiesa és Frentzen elõtt.

Persze nem mondom, hogy Zsolt egy Hamilton, de a forma1 nagyrészt arról is szól, hogy hogyan süllyedjenek el pilóták a semmibe, anélkül, hogy egy jó gépet kipróbáltak volna. Ez van...

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
A csapattársa ugyan úgy elverte versenyrõl versenyre, mint Schumit a Nico 2010-ben.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Oké, de Schumit nem a külsõségei miatt kritizálják, hanem, pl mert sokkal lassabb volt Nico-nál, és ez tény, szakmailag megállja a helyét.

Zsoltnak semmilyen esélye nem volt villantani. Ez pech, rosszkor volt rossz helyen, kevés pénz, stb... Mégis a csapat egyetlen pontját szállította (mindannyian tudjuk hogyan, nem kell lecsapni a labdát). De mégis attól volt hangos a net akkoriban, hogy ezért is röhögtek rajta. A csapat és a szakma (nem a magyar) nem röhögött.

Ha valaki szívesen köszörüli a nyelvét rajta, mert a szemöldök, meg mert "homo", vagy ahogy beszél, hát lelke rajta. Szerintem egy végtelenül jólelkû srác egyébként. Buta? Lehet. Sportoló. Inkább hallgatom õt, mint a palikot, vagy a gyuszit, vagy a.... sorolhatnám