Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Started by
Montifan
, 2009. August 29. 14:19
Posted 2011. April 16. - 19:42

1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Button
Igazából szeretnék egy igazi meglepetés futamot felborult erõ sorrenddel.
Igazából szeretnék egy igazi meglepetés futamot felborult erõ sorrenddel.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. April 16. - 19:33

Lehetne már rossz idõ, végre meg tudnám nézni a futamot. 
Verseny tippem: Vettel, Button,Hamilton

Verseny tippem: Vettel, Button,Hamilton
Posted 2011. April 16. - 17:51

a verseny tippem lemaradt: 1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Button
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. April 16. - 17:23

Kezd már ez a Vettel olyan lenni mint régen Shumi, hozza amit kell. Azért nagyot néztem a Q1 végén.
Posted 2011. April 16. - 10:44

4-4pt tamaska és Dózer, 3-3pt blueshark és én.
Összetett: 1. Dózer 18pt, 2. blueshark 14pt, 3. Gabe84 12pt, 4. tamaska 7pt, 5. zeezoltano és Montifan 3-3pt
Összetett: 1. Dózer 18pt, 2. blueshark 14pt, 3. Gabe84 12pt, 4. tamaska 7pt, 5. zeezoltano és Montifan 3-3pt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. April 16. - 09:16

Posted 2011. April 15. - 22:05

Posted 2011. April 15. - 21:28

1Vettel 2Webber 3Hamilton
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. April 15. - 19:56

Nálam ugyanez az edzéstipp: 1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Webber
Posted 2011. April 15. - 18:03

edzéstipp Vettel, Hamilton Webber
Posted 2011. April 15. - 09:48

Malajziai nagydíj vicces összefoglaló, érdemes megnézni
F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Humor: Maláj Nagydíj 2011 (Videó)
F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Humor: Maláj Nagydíj 2011 (Videó)
Posted 2011. April 14. - 10:47

Én sosem utálok senkit, Hamilton és Alonso tök közömbösek nekem. Ja azt elfelejtettem írni, hogy a mindkét büntetés szerintem is nevetséges és felesleges volt, komolytalanná teszi a bíráskodást.
Szerintem Hamilton azért kapta, mert tavaly ugyanezt ugyanott megcsinálta Petrovval is. Kérte már azt a taslit. Szinte mindig kéri a büntetést és nagyon sokat megúszott már.
A Hamilton-Petrov csata
Szerintem Hamilton azért kapta, mert tavaly ugyanezt ugyanott megcsinálta Petrovval is. Kérte már azt a taslit. Szinte mindig kéri a büntetést és nagyon sokat megúszott már.
A Hamilton-Petrov csata
Posted 2011. April 13. - 18:00

szerintem is eleg vad azt feltetelezni hogy Hamilton direkt vett el a gazbol. akkora temponal alig lat valamit a tukorben, nem tudhatta milimeterre pontosan hogy hol van epp Alonso. Es ha el is vett a gazbol akkor pont az idealis pillanatban, pont csak annyit hogy ne latszodjon a kameran... amihez tudnia kellett hogy hol van mogotte az auto. plusz a telemetria adatokbol ki lehet mutatni hogy melyik masodpercben mennyire volt nyomva a gaz.
ilyen elmeleteket csak azok gyartanak/hisznek el akik nagyon utaljak a sracoten se vagyok a rajongoja, de szerintem ez akkoris hulyeseg.
Plusz a telemetriából rögtön látszik, ha elvette a gázt. De mint írtam, nem ezért kapta.
Posted 2011. April 13. - 17:57

szerintem is eleg vad azt feltetelezni hogy Hamilton direkt vett el a gazbol. akkora temponal alig lat valamit a tukorben, nem tudhatta milimeterre pontosan hogy hol van epp Alonso. Es ha el is vett a gazbol akkor pont az idealis pillanatban, pont csak annyit hogy ne latszodjon a kameran... amihez tudnia kellett hogy hol van mogotte az auto. plusz a telemetria adatokbol ki lehet mutatni hogy melyik masodpercben mennyire volt nyomva a gaz.
ilyen elmeleteket csak azok gyartanak/hisznek el akik nagyon utaljak a sracot
en se vagyok a rajongoja, de szerintem ez akkoris hulyeseg.
ilyen elmeleteket csak azok gyartanak/hisznek el akik nagyon utaljak a sracot

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. April 13. - 10:23

Az a feltételezés, hogy szándékosan elvette a gázt, hátha belecsúszik Alonso szerintem marhaság. Ki kockáztatná a kocsija épségét...Jó sumi többször bepróbálkozott ilyesmivel, de az a szezon végén volt és megérte neki, ha mindketten kiesnek, mert vezetett az összetettben. De utóbbi ugye külön állatfaj, szóval én kizártnak tartom, hogy szándékosan vette volna el a gázt. A spanyol simán csak türelmetlen volt, nem elõször.
Arra viszont nagy összeget mernék tenni, hogy ferrari "cikázás" miatt sosem fog büntetést kapni
Ha lenne ilyen eset megmagyaráznák valamivel.
Arra viszont nagy összeget mernék tenni, hogy ferrari "cikázás" miatt sosem fog büntetést kapni

Posted 2011. April 13. - 09:30

Nem az összeérés elõtt cikázott Hamilton, hanem jóval a baleset elõtt, így a két büntetésnek sok köze nincs egymáshoz, max annyi, hogy egyszerre kapta meg mindkét versenyzõ.
Posted 2011. April 13. - 09:25

Hamilton a kanyarban, ahol az ütközés történt, nem cikázott, a kanyar íven fordult. Lehet hogy elõtte cikázott, nem láttam. De így ez a kettõs büntetés akkor is egyszerûen marhaság. Mindkettõ versenyzõ hajlamos a sunyiságra, de ami itt történt az sima versenybaleset. És így, hogy Hamilton jött ki ebbõl rosszabbul, így meg igazságtalan is az ítélet.
Állandóan arról beszélnek, hogy több elõzést szeretnének, de az ilyen ítéletekkel csak elveszik a kedvüket a versenyzõknek.
Állandóan arról beszélnek, hogy több elõzést szeretnének, de az ilyen ítéletekkel csak elveszik a kedvüket a versenyzõknek.
Posted 2011. April 12. - 20:06

És ha visszavett? Én egy kombájnnal rámennék alonsora mûködõ hardverrel

Posted 2011. April 12. - 18:37

még kiváncsi lennék egy onboardra, hogy Hami nem vette-e el a gázt csak egy icipicit, mikor Alo nekiment...
Posted 2011. April 12. - 10:22

Egyik sem volt szükséges szerintem. Az, hogy a spanyol belecsúszott Hamiltonba elõfordul... Cikázás meg nem rémlik Hamilton részérõl...lassan kisasszonysport lesz ebbõl.