Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
semmi

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Igy van! Alonso tudott még hasonlóan tenyérbemászóan viselkedni, de õ már úgy tûnik beérett.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Vettelen most nagy nyomás van, és még õ is kölyök. Majd pár év múlva talán megfontoltabb lesz a nyilatkozatok terén is. Karthi meg persze hogy megvédi magát, mindenki ezt tenné. Ez is a cirkusz része.

Többször megnéztem az esetet, szerintem nem Vettel hibája volt ez. Ha nem lekörözés lett volna, akkor még talán lehetne mondani, hogy versenybaleset. Karhinak kicsit lassulni kellett volna, ahogy bement elé Vettel.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Szerintem semmi olyat nem mondott amivel Vettel szintjére süllyedt volna.
A nagyképûség meg szerintem senkinek sem áll jól.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Karthikeyan visszavgott a mutogats Vettelnek

a kulonbseg csak az, hogy a vettel lehetne nagykepu, a karthikeyan meg mire az? ugyanolyan kocsiban is ketszer korbeautozna... persze ez nem minositi a viselkedeset, de ezzel most karthikeyan is az o szintjere sullyedt. szerintem nem nagyon lenne pilota aki ezt higgadtan viselne.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Ha egy finn teszi ezt, akkor az mi?

Közveszélyes kijózanodás... :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Bocs csak az emlékek, amikor hasonló eseteknél Sumákból is elõtört az übermens stílus. Amúgy kedvelem Sumákot (most már), csak annyira tré amikor valaki így eldobja a pöttyöst mint Vettel. Jó hogy nem cigányozta le amiért ráhúzta csórira a kocsiját és összetörte rajta magát.

Magyar tahótól nem kell tartanunk az F1-ben. Az az egy is elég volt. :D

Nem csak a németeknek gurul el néha a gyógyszer, de ha egy németrõl van szó, egybõl leübermensezik õket. Ha egy finn teszi ezt, akkor az mi? A Finlandia vodka? :D Vagy ha egy spanyol, vagy angol, netán brazil? Láthattunk mindegyikre példákat az évek alatt. De nem akarok ezen rugózni, csak szerintem egy felfokozott lelkiállapotban tett cselekedetbõl nem kell egybõl a nemzeti hovatartozásra utalni.

Magyar tahó szerintem nem volt a F1ben,Baumgártner nem tahó volt, hanem semmilyen. Bár lett volna egy magyar tahó, akinek a 2 VB címe miatt nagy lett volna az orcája.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Pontosan

Az nagyon durva volt, szerintem érthetõ hogy megzuhant csóri.
Aztán amikor kölcsönkapott Rubenstõl egy rugót, az már csak a pont volt az i-n.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Amikor azon a bizonyos Brazil nagydíjon az utolsó kanyarig világbajnoknak érezhette magát ott tört nála szerintem meg valami

Pontosan

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Ehh, német tahó...Vajon egy magyar tahó milyen (lenne)?

Bocs csak az emlékek, amikor hasonló eseteknél Sumákból is elõtört az übermens stílus. Amúgy kedvelem Sumákot (most már), csak annyira tré amikor valaki így eldobja a pöttyöst mint Vettel. Jó hogy nem cigányozta le amiért ráhúzta csórira a kocsiját és összetörte rajta magát.

Magyar tahótól nem kell tartanunk az F1-ben. Az az egy is elég volt. :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Na Vettel-bõl is kibújt a német tahó.

Ehh, német tahó...Vajon egy magyar tahó milyen (lenne)?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

(érdekes, Massát senki nem kedveli. Miért? :) )

Én azért nem kedvelem, mert valami hátszele van vagy nagy értékû szponzor vagy egyéb formájában hogy még nem rakták ki a Ferraritól, úgy tûnik ,hogy csak foglalja egy tehetségesebb fiataltól az ülést. Amikor azon a bizonyos Brazil nagydíjon az utolsó kanyarig világbajnoknak érezhette magát ott tört nála szerintem meg valami, nem a hungaroringi balesetnél. Ha ott behúzza a vb címet ma egy egész más MAssát látnánk az 100%. Szerintem már nem fog olyan közel kerülni vb címhez többet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
mazsolat mondott egy masik cikk szerint... egy ennyire balszerencses hetvegen szvsz kb ez lehetett az utolso csepp a poharban. az lett volna a meglepo, ha ezt higgadtan fogadja.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Na Vettel-bõl is kibújt a német tahó. Fõleg, hogy nem volt igaza sem.
Sport Géza - Forma1 - Vettel: Karthikeyan egy idióta

Kár,hogy Perez kicsúszott,megfogta volna simán.

De legalább nem járt úgy mint Maldonado.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Kár,hogy Perez kicsúszott,megfogta volna simán.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Alonso az egyik, ha nem a legjobb esõmenõ, a jelenlegi mezõnyben. A következõ futam szerintem a RB-é lesz. Most õk következnek. :)
Azért az nem volt semmi, hogy az elsõ helyen lévõ Ferrarit, egy Sauber szorongatja! :)

(érdekes, Massát senki nem kedveli. Miért? :) )

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Sumákra még nem mosolygott rá a szerencse, folyton valami triviális történik vele. De ha egyszer elkapja a fonalat, szerintem érdekesebb lesz az F1. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
az esos futamok altalaban mar csak ilyenek :) alonsoek es perezek ugyesek voltak meg szerencsejuk is volt. a rbnal, mintha a harom evvel ezelotti folyamatosan benazo csapatot lattam volna, de meg csak szerencsejuk sem volt. a merci ahhoz kepest, hogy az egyik leggyorsabb auto idomeron - szvsz azert mert a drst folyamatosan hasznalhatjak - verseny alatt fajdalmasan lassuak, jo ha a otodik-hatodik csapat. rb ennek forditottja, jo taktikaval lenne eselyuk a mclaren ellen, de igy nem sok lesz, ha ezt csinaljak.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Hát kicsi Massa kezdhet izgulni, mert Perecnek jól állt Domenicali és Alonso. Ráadásul láthatóan jóban vannak. Tik-tak-tik-tak...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Meló miatt lemaradtam a futamról, tippelni se tudtam most néztem meg felvételrõl, eddig teljes hírzárlat volt, de jó kis tippgyilkos végeredmény lett. :)