Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás

3 vilagbajnok allt ma a dobogon. Tehat ma sem a nevtelen hösök taroltak es szinten nem egy nevtelen versenyzö vezeti a tabellat. Szerintem nincs itt semmi fele baj. Legfeljebb most nem az az idöszak van, mint amikor azon lehetett "izgulni",hogy Schumi a Ferrarival vajon lekörözi e a 2. helyezettet, vagy nem.
Nekem nem hianyzik ez a a "kiszamithato" F 1.

:D :D :D

Én kedvelem Schumit de ez a Forma 1 kell a nézõnek, teljesen igazad van!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Sumák dobogón én meg lemaradtam róla. :D

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
3 vilagbajnok allt ma a dobogon. Tehat ma sem a nevtelen hösök taroltak es szinten nem egy nevtelen versenyzö vezeti a tabellat. Szerintem nincs itt semmi fele baj. Legfeljebb most nem az az idöszak van, mint amikor azon lehetett "izgulni",hogy Schumi a Ferrarival vajon lekörözi e a 2. helyezettet, vagy nem.
Nekem nem hianyzik ez a a "kiszamithato" F 1.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

ez erdekes nehany versenyen - de nem az osszesen. nekem a legjobb nyerjen, ne a legszerencsesebb. mert hogy dobogora allni 1x helyekrol szep, neha elofordul, de hogy versenyrol versenyre? itt nem a tudas es a versenyzes dominal, az valami masodlagos dolog lett.

meg nekem konkretan nem is ezzel a versennyel van bajom - safety car ossze szokta kutyulni a dolgokat, hanem az egesz evvel. a mernoki teljesitmenyt es a vezetoi tudast degradalja le.

Ez volt a lényeg a gumiszabállyal és fõleg a tesztek betiltásával. Izgalmat akart a nézõ? Megkapta.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ez erdekes nehany versenyen - de nem az osszesen. nekem a legjobb nyerjen, ne a legszerencsesebb. mert hogy dobogora allni 1x helyekrol szep, neha elofordul, de hogy versenyrol versenyre? itt nem a tudas es a versenyzes dominal, az valami masodlagos dolog lett.

meg nekem konkretan nem is ezzel a versennyel van bajom - safety car ossze szokta kutyulni a dolgokat, hanem az egesz evvel. a mernoki teljesitmenyt es a vezetoi tudast degradalja le.

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás

tendencia? meselj... 26 eve kovetem a f1et, de ennel zagyvabb ev meg nem volt. nekem elegem van mar a kiszamithatatlansagbol.

Éppen ez a jó, hogy elõre nem tudjuk hogy ki nyeri! Mindenkinek megvan a maga kedvence és arról vitázni hogy miért nem õ nyerte, sztm felesleges!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nagyon el vagy tévedve, ha még mindig nem látod a tendenciákat, és az azokhoz kapcsolódó taktikát.
Ez a te bajod.
Eszméletlenül izgalmas futam volt.

tendencia? meselj... 26 eve kovetem a f1et, de ennel zagyvabb ev meg nem volt. nekem elegem van mar a kiszamithatatlansagbol.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

hat ezt a sz*rt... el nem hiszem. vettel oktatta az egesz mezonyt. de hogy epp az alonsonak van a legnagyobb makja, aki a legnagyobb rivalis?? vettel autoja beszarik, hamiltonnak meg elcseszik a boxszat, es alonso az elen? asszem ruhellem ezt az evet, eddig mindenrol szolt, csak a tudasrol nem. ebben a zavarosban ennyi ponthatranyt nehez lesz visszahozni.

ps: -1 rivalis... grojean. hihetetlen. regen orultem volna egy ilyen valtozatos versenynek, de ez az ev egy vicc egyszeruen. lehet itt barki barmilyen gyors, csinalhatnak akarmilyen fejleszteseket... lutri az egesz.

Nagyon el vagy tévedve, ha még mindig nem látod a tendenciákat, és az azokhoz kapcsolódó taktikát.
Ez a te bajod.
Eszméletlenül izgalmas futam volt.

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Maldonado keményen odapakolt hamiltonnak! :)
Jó futam volt.........

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Öregek a dobogón :D

Talán nem is lett egy találat sem..

Jó volt látni az õszinte, felszabadult ünneplést Schumitól és Fernandotól! Megérdemelte mind a három dobogós.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Öregek a dobogón :D

Talán nem is lett egy találat sem..

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat ezt a sz*rt... el nem hiszem. vettel oktatta az egesz mezonyt. de hogy epp az alonsonak van a legnagyobb makja, aki a legnagyobb rivalis?? vettel autoja beszarik, hamiltonnak meg elcseszik a boxszat, es alonso az elen? asszem ruhellem ezt az evet, eddig mindenrol szolt, csak a tudasrol nem. ebben a zavarosban ennyi ponthatranyt nehez lesz visszahozni.

ps: -1 rivalis... grojean. hihetetlen. regen orultem volna egy ilyen valtozatos versenynek, de ez az ev egy vicc egyszeruen. lehet itt barki barmilyen gyors, csinalhatnak akarmilyen fejleszteseket... lutri az egesz.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Versenyre:

1. Vettel
2. Hamilton
3. Raikkönen

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Vettel Hamilton Grosjean

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
1 Vettel 2. Hamilton 3. Raikkönen

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat nagy szerencseje a konkurencianak, hogy versenyen nem az absz sebesseg szamit.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Tipp az edzésre:

1.Hamilton
2.Vettel
3.Button

Majdnem a fene..

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
hamilton vettel grosan
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
1.Maldonado
2.Vettel
3.Alonso

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag