[ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH]
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Started by
Montifan
, 2009. August 29. 14:19
Posted 2013. March 26. - 00:33

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. March 25. - 22:33

A nagy versenyzök, sokszor voltak inkorrektek. Schumi, Senna, most hirtelen ök jutnak eszembe. De biztos voltak többen is. En birom a kölyköt. Baromsag ez a csapatutasitas. Ö is igy gondolta. Ennyi. Webberböl sosem lesz világbajnok. Ez egy ilyen sport, hogy egyszer lehet véletlenül Vb-t nyerni, de többször, föleg háromszor, ahhoz már kell egy kis pofátlanság.kár, hogy ennek az ellenkezõjére utasították, amirõl Webbert is értesítették... korrekt srác.
Azok jutnak fel a csucsokra, akikben több van, mint szimpla tehetség. Érdekes dolog ez, mert Schuminál nem szivleltem ezt a mentalitást. Vettelel egyelöre nincs bajom. Lehet azért is, mert egy ideje németek között élek. Régebben ki nem álhattam a fricceket, a nyelvüket sem birtam hallgatni, most meg...

Vetteltöl egy ami nem tetszett msot, hogy rinyált, vegyék ki elöle Webbert. Nem rinyálni kell, hanem megelözni. Kész passz.
Mondjuk én Vetteltõl nem is vártam mást,majd kap egy kis ejnye-ejnyét Hornertõl,aztán a következõ versenyen megint megcsinálja.
megcsinálja, és lehet begyüjti a következö VB cimet. Webber meg mondhatja legalább, hogy ö ezert nem lett bajnok. Khmmm...
Posted 2013. March 25. - 16:38

nálam már régebben elérte, hogy ne szeressem, de legalább nem utáltam. most ezt is elérte

Posted 2013. March 25. - 16:08

Mondjuk én Vetteltõl nem is vártam mást,majd kap egy kis ejnye-ejnyét Hornertõl,aztán a következõ versenyen megint megcsinálja.
Õ ilyen,ezért lehet szeretni,nem szeretni...én nem szeretem,de nem ezért...
Õ ilyen,ezért lehet szeretni,nem szeretni...én nem szeretem,de nem ezért...
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Posted 2013. March 25. - 07:58

Na aztán meg is tette, ez az egy szerencséje. :cool2:
kár, hogy ennek az ellenkezõjére utasították, amirõl Webbert is értesítették... korrekt srác.
Posted 2013. March 24. - 21:23

remélem mihamarabb. Rosberg szerintem nagyon jo pilota, sokkal jobb annál, mint amit az eredményei mutatnak. Oke, hogy Schumi kiöregedett, de azért az, hogy szinte mindig lenyomta, jelent valamit. Meg amugy is, a nem epp jo autoval is voltak eredmenyei.
Az, hogy Vettel is vinnyogott, hogy vegyek ki elöle Webbert, nagyon nem tetszik, pedig birom a kölyköt. A csapatfönök helyeben azt mondtam volna, elözd meg bmeg, ha gyorsabb vagy! Na aztán meg is tette, ez az egy szerencséje. :cool2:
Az, hogy Vettel is vinnyogott, hogy vegyek ki elöle Webbert, nagyon nem tetszik, pedig birom a kölyköt. A csapatfönök helyeben azt mondtam volna, elözd meg bmeg, ha gyorsabb vagy! Na aztán meg is tette, ez az egy szerencséje. :cool2:
Posted 2013. March 24. - 20:23

majd rajonnek

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. March 24. - 20:07

szerintem Hamiltont favorizálja a csapat. Mert mégis csak egy világbajnok, Rosberg meg nem. Schumi nem jött be, most töle várják a csodát.
Posted 2013. March 24. - 20:02

elvileg engedelyezve van a csapat-utasitas. Ami sajnalatos
de tok mindegy, mert amig tiltva volt addig is csinaltak a csapatok, csak nem nyilvanosan a radioban, hanem sunyiban a szinfalak mogott.
De hogy miert nem engedtek hogy Nico menjen, azt nem tudom. A csapat ugyanannyi pontot szerzett volna ugyis. Es Lewis el fog meg dobni jopar helyezest ev kozben, csak keruljon kozelebb hozza Maldonado

De hogy miert nem engedtek hogy Nico menjen, azt nem tudom. A csapat ugyanannyi pontot szerzett volna ugyis. Es Lewis el fog meg dobni jopar helyezest ev kozben, csak keruljon kozelebb hozza Maldonado

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. March 24. - 18:59

Posted 2013. March 24. - 16:06

Nem nagyon értek hozzá,de ezeket más sportban nem bundának hívják?Mi van akkor,ha egy fogadóirodában iszonyat pénzeket raktak Rosbergre,mert õt látták esélyesnek?
Posted 2013. March 24. - 14:57

Baromi unalmas verseny volt. Megint a huzavona a RB csapaton belül, apró üde színfolt volt Hamilton McLarenes "parkolása" . Kicsit drukkoltam MAssának, hátha tud valami elõnyt szerezni hogy Alonso kiesett, de hátrafelé haladt a mezõnyben ma.
11:38:11 IM 2012
Posted 2013. March 24. - 07:55

Posted 2013. March 24. - 01:12

vettel
hamilton
kimi
hamilton
kimi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. March 24. - 00:38

Posted 2013. March 23. - 23:26

Posted 2013. March 23. - 21:24

Vettel
Hami
Alonso
Hami
Alonso
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. March 23. - 19:27

Versenyre: 1. Vettel, 2. Alonso, 3. Webber
Még érdekes is lehet, mondanak egy kis esõt
Még érdekes is lehet, mondanak egy kis esõt

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2013. March 23. - 18:33

Posted 2013. March 23. - 09:11

1 Kimi
2 Hamilton
3 Wettel
2 Hamilton
3 Wettel
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !