Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez megint egy olyan verseny volt , hogy az eltérõ taktikák össze-vissza kuszálták a szálakat. a 40. körig azt sem tudtam ki a végsõ esélyese a futamnak, de szerintem Szujóék se tudták addig. :D Ott valahol kezdett derengeni hogy talán Alonso.

Jó kis futam volt.
11:38:11 IM 2012

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
de jo lenne, ha nem ezek a szar gumik befolyasolnak a versenyt... mekkorat ment a vegen vettel :) kar, hogy nem jott ossze, de igy is gyonyoru volt. ilyenekre lenne szukseg, meg elozesre.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Verseny: Hamilton Alonso Räikkönen

Dettó
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Verseny: Hamilton Alonso Räikkönen

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ejj de utalom amikor nem mennek ki gyors korre :P oke hogy taktika meg minden, de en szeretem latni hogy kie a leggyorsabb auto 1 koron

versenyre

1. Kimi
2. Alonso
3. Vettel
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 558 hozzászólás
Raikonen-Alonso-Hamilton...bár valószinüleg Vettel is ott lesz a dobogón,de nem akarom az ördögöt a falra festeni,mert a végén még bejön a jóslat.

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Eléggé mellételitaláltunk :)

Versenyre:

1. Raikkonen
2. Alonso
3. Vettel

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Versenyre: 1. Hamilton, 2. Raikkonen, 3. Vettel
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Idõmérõ:

Alonso
Massa
Hamilton

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
1 Vettel
2 Hamilton
3 Webber
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A kínai edzésre: 1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Massa
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Idöméröre: Alonso Vettel Massa

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

F1: A Ferrari megvétózhatja az F1 szabályait

Na ja, a pénzröl ezen a szinteken van szo a F1-ben, nem a "megelözöm Webbertmertakkor többleszagázsim"

Ha Vettel a Ferrarihoz megy, és Alonso is marad, amit továbbra is kizártnak tartok, (mármint hogy Alonso akkor marad), az jo cirkusz lenne. Mármint nekünk nézöknek. De hamar a bekövetkezne a Mclarenes forgatokönyv itt is. Alonso nem birná elviselni, ha Vettel legyözné öt egy ugyan olyan autoban. Persze nem biztos hogy Vettel jobb lenne nála, de ha mégis...:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ezen a szinten kizárt, hogy a pénz motiválná.

Én kizártnak tartom, hogy két élpilotát szerzödtetne a Ferrari. .

Akkor erre majd visszatérünk,ha esetleg átigazolna.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
F1: A Ferrari megvétózhatja az F1 szabályait

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hat Stefano azt mondja elvileg lehetseges ;)

BBC Sport - Sebastian Vettel to Ferrari? Stefano Domenicali says 'never say never'

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hat Stefano azt mondja elvileg lehetseges ;)

BBC Sport - Sebastian Vettel to Ferrari? Stefano Domenicali says 'never say never'

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

de,az f1-ben pont hogy a pénzrõl van szó.

Ezen a szinten kizárt, hogy a pénz motiválná. Schumi sem azért öklelte fel az ellenfeleit, mert hü, még egy jachtot meg tudok venni, ha bajnok leszek. A verseny közben, amikor is minden eldöl, föleg nem tartom valoszinünek, hogy az € lebegett Vettel szemei elött, amikor feltekerte maximumra magát és az autot. Én is azt tartom roluk, ök versenyzök, és nem iparosok. Vannak a F1-ben iparosok is, de az élmezöny nem az. Ök nyerni akarnak, erre tették fel az életüket, amit naponta kockáztatnak is. Csupán a pénzért nem tennék. Schumi,amikor megvolt neki 4-5 bajnoki cim, simán elvegetálhatott volna jo szerzödéseket besöpörve (mert ugye nem a gyözelemért kapnak pénzt, hanem a szerzödésért) , a neve elvitte volna még jo pár évet akkor is, ha csak mindig ott van a dobogon, de nem bajnok. Vettel is igy van már. A reklám meg egyéb pénzekböl simán eléldegélne akkor is, ha nem lenne bajnok többet.
Én sem hiszem amugy, hogy abbahagyná, ezt csak ugy irtam, hogy akár meg is tehetné, akkor is többet nyert volna, mint bárki a jelenlegi mezönyben.

nagyon rebesgetik hogy vettel oda tart.

Én kizártnak tartom, hogy két élpilotát szerzödtetne a Ferrari. Ennél ök okosabbak. Ha Vettel mégis oda menne, akkor Alonso menni fog, ez biztos.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Pont, hogy nem a pénzrõl volt/van szó hanem a versenyzõk személyiségérõl. Olvasd át még egyszer !

de,az f1-ben pont hogy a pénzrõl van szó.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.691 hozzászólás

A Buruczki szponzorációban kap két fékkart meg három láncot,meg kb az egész mtb sportban annyi a pénz mint egy garnitúra F1 gumi,ne hasonlítsuk már az eurotízmilliókhoz

Pont, hogy nem a pénzrõl volt/van szó hanem a versenyzõk személyiségérõl. Olvasd át még egyszer !
Marci