Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Indította
Montifan
, 2009. augusztus 29. 14:19
Írta 2009. október 17. - 02:42

idomerore tippek
1. Barrichello
2. Webber
3. Trulli
1. Barrichello
2. Webber
3. Trulli
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 10. - 08:28

Alonso hisztije anno a rádióba,tényleg nem tette szimpatikussá.Konkrétan az ilyen viselkedése miatt ellengyógyszerész nekem a srác.Mivel volt még egy két ilyen ,bár az az ominózus, "itt van Fis,mit csináljak",azt nem sikerült überelnie (eddig:))Kezdõ hosszú hajas korszakában viszont nagyon bírtam a kölköt.Amikor annyira szarrá törte a Hungaroringen a Renaultot,hogy azt hittük,nem is élte túl talán,utána mosolyogva adott interjút.Nekem az volt az igazi Alonso.Na meg ettõl a Renault botránytól ugyancsak nem lett szimpatikusabb.Alonso Briatore "kisfia".És az õ gyõzelméért mindent...khmm.
Kimi szerintem nagyon nem illett a Ferrarihoz.Alonso sokkal jobban passzol majd,a déli mentalitásával.A Mclaren meg úgy az igazi,ha egy bajnok finn is versenyez náluk.Kimi rosszkor ment el a Mclarentõl,vajon most jókor megy e vissza....?Hamilton és Raikönnen egy csapatban.Ez nagyon emlékeztet a Senna Prost párosra.Az sem mûködött túl jól,mármint a csapatérdekeket nézve.
Kimi szerintem nagyon nem illett a Ferrarihoz.Alonso sokkal jobban passzol majd,a déli mentalitásával.A Mclaren meg úgy az igazi,ha egy bajnok finn is versenyez náluk.Kimi rosszkor ment el a Mclarentõl,vajon most jókor megy e vissza....?Hamilton és Raikönnen egy csapatban.Ez nagyon emlékeztet a Senna Prost párosra.Az sem mûködött túl jól,mármint a csapatérdekeket nézve.
Írta 2009. október 09. - 19:15

Ízlések és pofonok. Mondjuk abban egyetértünk, hogy olyan szívesen nyakon vágnám szívlapáttal feje van :shit:
Amikor még a Renault-nál volt és elverte Sumit' kedveltem. Az meg, hogy ki mennyit panaszkodik szerintem nem biztos, hogy kiszivárog. Bár az tény, hogy tõle sok panaszt nem hallani.
Nekem Verstappen volt a kedvenc, szétcsapott mindenkit
Amikor még a Renault-nál volt és elverte Sumit' kedveltem. Az meg, hogy ki mennyit panaszkodik szerintem nem biztos, hogy kiszivárog. Bár az tény, hogy tõle sok panaszt nem hallani.
Nekem Verstappen volt a kedvenc, szétcsapott mindenkit

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. október 09. - 13:01

ehh. nem sikongatott, csak kiabált mert hangos az autó :icon_roll ...Vagy majd megint sikongat a rádióba, hogy: elõttem van Massa (Fisichella volt anno), gyorsabb vagyok, nem enged el, mit csináljak? Kevés ilyen unszimpatikus versenyzõt tudnék mondani a forma 1-bõl, mint Alonso.
õ volt a "zöldfülûbb", csapatutasítás is létezik általában, persze, hogy megkérdezte.
de hogy igazából miért unszimpatikus egy csomó embernek, arra _konkrét_ válasz szinte sose jön.
én semmilyen olyan nyilatkozatára nem emlékszem, ami ne fért volna bele a pakliba egy 22-25 éves gyereknél, ahol az ego természetes módon kicsit nagyobb, nem mellesleg a mezõny talán legjobbjáról van szó, aki a "leparkoló" Schumit is lenyomta erõbõl 2x.
sõt, talán az egyetlen ember, aki sosem rinyált az autó- vagy a csapat bénasága miatt, csak nyomta ami a csövön kifért.
nekem szimpi. pont az f1-be való-, tipikus spanyol-, megosztó személyiségû-, olyan igazi "jól nyakon vágnám" töki.

szerintem

Írta 2009. október 09. - 11:18

Vagy majd megint sikongat a rádióba, hogy: elõttem van Massa (Fisichella volt anno), gyorsabb vagyok, nem enged el, mit csináljak? Kevés ilyen unszimpatikus versenyzõt tudnék mondani a forma 1-bõl, mint Alonso.
Érdekes lenne, ha a Toyota kiszállna, ennyi beleölt pénz után, amikor végre 1-2 dobogós hely is összejön.
Érdekes lenne, ha a Toyota kiszállna, ennyi beleölt pénz után, amikor végre 1-2 dobogós hely is összejön.
Írta 2009. október 09. - 08:46

Írta 2009. október 09. - 02:20

5eve azt igerik. Alonsonak elege is lett az igergetesbol... ujra...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 08. - 18:59

Kubica egy jó pilóta, egy versenyképes autóval akár sokra viheti (elvileg azt ígérik, az lesz jövõre a Renault:))!Kubica jövõre Renault-val megy, mint elsõszámú pilóta. Hm, ennek örüljünk?
yep!
Írta 2009. október 08. - 16:59

Kubica jövõre Renault-val megy, mint elsõszámú pilóta. Hm, ennek örüljünk?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2009. október 08. - 16:50

Érdekességek: (infók az rltklub.hu/f1 oldalról vannak, akit érdekelnek bõvebben is keresse ott:))
-Nelson Piquet a Campos csapattal tárgyal?
-A Campos eladhatja az indulás jogát a Saubernek!
-A Volkswagen a Formula-1-ben?
-Nelson Piquet a Campos csapattal tárgyal?
-A Campos eladhatja az indulás jogát a Saubernek!
-A Volkswagen a Formula-1-ben?
yep!
Írta 2009. október 05. - 00:04

en se biztam Trulliban hogy tudja tartani a poziciojat. es megis. hat no

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 04. - 19:00

Egy eléggé 'senkinemszámítottrá' végeredmény lett!
Legalábbis én (meg gondolom mások) meg nem mondták volna, hogy Trulli a második lesz
Trullira tényleg nem számítottam.Õ általában olyan olaszosan "fisichellás" produkciót szokott bemutatni.Vagyis ha nem az autója gyenge,akkor nem bírja el az esély okozta nyomást,és elbaltázza.De most hiába "drukkolt" neki a majom Palik madár,bejött másodiknak.
Írta 2009. október 04. - 17:56

A tippjátékban a Japán futamon 3 pt-t sikerült szereznie Vettel gyõzelmével az alábbi 3 tippelõnek: tamaska, Montifan, legszebbcsavo.
Az állás verseny tipp kategóriában: 1. tamaska 11 pt, 2. Montifan 6 pt, 3. legszebbcsavo és Gabe84 3-3 pt, 5. dózer
Az állás edzés tipp kategóriában: 1. Gabe84 7 pt, 2. tamaska és legszebbcsavo 3-3 pt, 4. Montifan, Maggi, kela
Összesített: 1. tamaska 14 pt, 2. Gabe84 10 pt, 3. Montifan és legszebbcsavo 6-6 pt, 5. dózer, Maggi, kela
Az állás verseny tipp kategóriában: 1. tamaska 11 pt, 2. Montifan 6 pt, 3. legszebbcsavo és Gabe84 3-3 pt, 5. dózer
Az állás edzés tipp kategóriában: 1. Gabe84 7 pt, 2. tamaska és legszebbcsavo 3-3 pt, 4. Montifan, Maggi, kela
Összesített: 1. tamaska 14 pt, 2. Gabe84 10 pt, 3. Montifan és legszebbcsavo 6-6 pt, 5. dózer, Maggi, kela
Írta 2009. október 04. - 15:22

Egy eléggé 'senkinemszámítottrá' végeredmény lett!
Legalábbis én (meg gondolom mások) meg nem mondták volna, hogy Trulli a második lesz, Hamiltont megelõzve!
A tippjátékba is ahogy itt nézem egynél nagyobb találat nem volt (Vettel gyõzelme)!

yep!
Írta 2009. október 04. - 08:53

Végeredmény:
1. Sebastian Vettel [Red Bull Racing]
2. Jarno Trulli [Toyota]
3. Lewis Hamilton [McLaren-Mercedes]
4. Kimi Räikkönen [Ferrari]
5. Nico Rosberg [Williams]
6. Nick Heidfeld [BMW Sauber]
7. Rubens Barrichello [Brawn GP]
8. Jenson Button [Brawn GP]
9. Robert Kubica [BMW Sauber]
10. Fernando Alonso [Renault]
11. Heikki Kovalainen [McLaren-Mercedes]
12. Giancarlo Fisichella [Ferrari]
13. Adrian Sutil [Force India]
14. Vitantonio Liuzzi [Force India]
15. Nakadzsima Kazuki [Williams]
16. Romain Grosjean [Renault]
17. Mark Webber[Red Bull Racing]
Kiesõk
18. Jaime Alguersuari [Toro Rosso]
19. Sébastien Buemi [Toro Rosso]
20. Timo Glock [Toyota] (nem indult)
Webberen jót röhögtem
Algersuari meg megint jól odacsapta.
1. Sebastian Vettel [Red Bull Racing]
2. Jarno Trulli [Toyota]
3. Lewis Hamilton [McLaren-Mercedes]
4. Kimi Räikkönen [Ferrari]
5. Nico Rosberg [Williams]
6. Nick Heidfeld [BMW Sauber]
7. Rubens Barrichello [Brawn GP]
8. Jenson Button [Brawn GP]
9. Robert Kubica [BMW Sauber]
10. Fernando Alonso [Renault]
11. Heikki Kovalainen [McLaren-Mercedes]
12. Giancarlo Fisichella [Ferrari]
13. Adrian Sutil [Force India]
14. Vitantonio Liuzzi [Force India]
15. Nakadzsima Kazuki [Williams]
16. Romain Grosjean [Renault]
17. Mark Webber[Red Bull Racing]
Kiesõk
18. Jaime Alguersuari [Toro Rosso]
19. Sébastien Buemi [Toro Rosso]
20. Timo Glock [Toyota] (nem indult)
Webberen jót röhögtem

Írta 2009. október 04. - 07:55

tipp:
1.Hamilton
2.Vettel
3.Rai
Na a korai közvetítésrõl lemaradtam,most látom hogy már megy.Megnézem délután.
1.Hamilton
2.Vettel
3.Rai
Na a korai közvetítésrõl lemaradtam,most látom hogy már megy.Megnézem délután.
Írta 2009. október 03. - 19:35

Írta 2009. október 03. - 18:37

Tippem: 1. Hamilton, 2. Vettel, 3. Rosberg.
Írta 2009. október 03. - 15:30

tippem holnapra:
1. Vettel 2. Hamilton 3. Heidfeld
1. Vettel 2. Hamilton 3. Heidfeld
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 03. - 14:02

na remélem Hamiltonnak sikerül egybõl lerajtolnia Vettelt a KERS-el, vagy anélkül.