Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
idomerore tippek

1. Barrichello
2. Webber
3. Trulli
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Alonso hisztije anno a rádióba,tényleg nem tette szimpatikussá.Konkrétan az ilyen viselkedése miatt ellengyógyszerész nekem a srác.Mivel volt még egy két ilyen ,bár az az ominózus, "itt van Fis,mit csináljak",azt nem sikerült überelnie (eddig:))Kezdõ hosszú hajas korszakában viszont nagyon bírtam a kölköt.Amikor annyira szarrá törte a Hungaroringen a Renaultot,hogy azt hittük,nem is élte túl talán,utána mosolyogva adott interjút.Nekem az volt az igazi Alonso.Na meg ettõl a Renault botránytól ugyancsak nem lett szimpatikusabb.Alonso Briatore "kisfia".És az õ gyõzelméért mindent...khmm.

Kimi szerintem nagyon nem illett a Ferrarihoz.Alonso sokkal jobban passzol majd,a déli mentalitásával.A Mclaren meg úgy az igazi,ha egy bajnok finn is versenyez náluk.Kimi rosszkor ment el a Mclarentõl,vajon most jókor megy e vissza....?Hamilton és Raikönnen egy csapatban.Ez nagyon emlékeztet a Senna Prost párosra.Az sem mûködött túl jól,mármint a csapatérdekeket nézve.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ízlések és pofonok. Mondjuk abban egyetértünk, hogy olyan szívesen nyakon vágnám szívlapáttal feje van :shit:
Amikor még a Renault-nál volt és elverte Sumit' kedveltem. Az meg, hogy ki mennyit panaszkodik szerintem nem biztos, hogy kiszivárog. Bár az tény, hogy tõle sok panaszt nem hallani.

Nekem Verstappen volt a kedvenc, szétcsapott mindenkit :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Vagy majd megint sikongat a rádióba, hogy: elõttem van Massa (Fisichella volt anno), gyorsabb vagyok, nem enged el, mit csináljak? Kevés ilyen unszimpatikus versenyzõt tudnék mondani a forma 1-bõl, mint Alonso.

ehh. nem sikongatott, csak kiabált mert hangos az autó :icon_roll ...
õ volt a "zöldfülûbb", csapatutasítás is létezik általában, persze, hogy megkérdezte.

de hogy igazából miért unszimpatikus egy csomó embernek, arra _konkrét_ válasz szinte sose jön.
én semmilyen olyan nyilatkozatára nem emlékszem, ami ne fért volna bele a pakliba egy 22-25 éves gyereknél, ahol az ego természetes módon kicsit nagyobb, nem mellesleg a mezõny talán legjobbjáról van szó, aki a "leparkoló" Schumit is lenyomta erõbõl 2x.
sõt, talán az egyetlen ember, aki sosem rinyált az autó- vagy a csapat bénasága miatt, csak nyomta ami a csövön kifért.

nekem szimpi. pont az f1-be való-, tipikus spanyol-, megosztó személyiségû-, olyan igazi "jól nyakon vágnám" töki. :)

szerintem ;)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Vagy majd megint sikongat a rádióba, hogy: elõttem van Massa (Fisichella volt anno), gyorsabb vagyok, nem enged el, mit csináljak? Kevés ilyen unszimpatikus versenyzõt tudnék mondani a forma 1-bõl, mint Alonso.

Érdekes lenne, ha a Toyota kiszállna, ennyi beleölt pénz után, amikor végre 1-2 dobogós hely is összejön.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nembaj. ettõl csak mégjobban vezet majd (alonso). jövõre mindenkit lemos :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
5eve azt igerik. Alonsonak elege is lett az igergetesbol... ujra...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

Kubica jövõre Renault-val megy, mint elsõszámú pilóta. Hm, ennek örüljünk?

Kubica egy jó pilóta, egy versenyképes autóval akár sokra viheti (elvileg azt ígérik, az lesz jövõre a Renault:))!

yep!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Kubica jövõre Renault-val megy, mint elsõszámú pilóta. Hm, ennek örüljünk?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Érdekességek: (infók az rltklub.hu/f1 oldalról vannak, akit érdekelnek bõvebben is keresse ott:))
-Nelson Piquet a Campos csapattal tárgyal?
-A Campos eladhatja az indulás jogát a Saubernek!
-A Volkswagen a Formula-1-ben?

yep!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en se biztam Trulliban hogy tudja tartani a poziciojat. es megis. hat no :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Egy eléggé 'senkinemszámítottrá' végeredmény lett!:D Legalábbis én (meg gondolom mások) meg nem mondták volna, hogy Trulli a második lesz

Trullira tényleg nem számítottam.Õ általában olyan olaszosan "fisichellás" produkciót szokott bemutatni.Vagyis ha nem az autója gyenge,akkor nem bírja el az esély okozta nyomást,és elbaltázza.De most hiába "drukkolt" neki a majom Palik madár,bejött másodiknak.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A tippjátékban a Japán futamon 3 pt-t sikerült szereznie Vettel gyõzelmével az alábbi 3 tippelõnek: tamaska, Montifan, legszebbcsavo.

Az állás verseny tipp kategóriában: 1. tamaska 11 pt, 2. Montifan 6 pt, 3. legszebbcsavo és Gabe84 3-3 pt, 5. dózer

Az állás edzés tipp kategóriában: 1. Gabe84 7 pt, 2. tamaska és legszebbcsavo 3-3 pt, 4. Montifan, Maggi, kela

Összesített: 1. tamaska 14 pt, 2. Gabe84 10 pt, 3. Montifan és legszebbcsavo 6-6 pt, 5. dózer, Maggi, kela

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Egy eléggé 'senkinemszámítottrá' végeredmény lett!:D Legalábbis én (meg gondolom mások) meg nem mondták volna, hogy Trulli a második lesz, Hamiltont megelõzve!:D A tippjátékba is ahogy itt nézem egynél nagyobb találat nem volt (Vettel gyõzelme)!

yep!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Végeredmény:
1. Sebastian Vettel [Red Bull Racing]
2. Jarno Trulli [Toyota]
3. Lewis Hamilton [McLaren-Mercedes]
4. Kimi Räikkönen [Ferrari]
5. Nico Rosberg [Williams]
6. Nick Heidfeld [BMW Sauber]
7. Rubens Barrichello [Brawn GP]
8. Jenson Button [Brawn GP]
9. Robert Kubica [BMW Sauber]
10. Fernando Alonso [Renault]
11. Heikki Kovalainen [McLaren-Mercedes]
12. Giancarlo Fisichella [Ferrari]
13. Adrian Sutil [Force India]
14. Vitantonio Liuzzi [Force India]
15. Nakadzsima Kazuki [Williams]
16. Romain Grosjean [Renault]
17. Mark Webber[Red Bull Racing]

Kiesõk
18. Jaime Alguersuari [Toro Rosso]
19. Sébastien Buemi [Toro Rosso]
20. Timo Glock [Toyota] (nem indult)

Webberen jót röhögtem :D Algersuari meg megint jól odacsapta.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
tipp:
1.Hamilton
2.Vettel
3.Rai

Na a korai közvetítésrõl lemaradtam,most látom hogy már megy.Megnézem délután.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
enyim:

1. Vettel 2. Rosberg 3. Raikkonen :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tippem: 1. Hamilton, 2. Vettel, 3. Rosberg.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tippem holnapra:

1. Vettel 2. Hamilton 3. Heidfeld

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
na remélem Hamiltonnak sikerül egybõl lerajtolnia Vettelt a KERS-el, vagy anélkül. :)