Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
szeretem kimit, meg nagyon ügyes, ennyivel azért nem jobb, mint a többiek.
sõt vannak, akiknél nem is jobb
http://www.f1hirek.h...ek_200911291052

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

melyiket? [ha Button is odakerul]

Hamiltonra és Raikönnenre gondoltam.Buttonról nem tudok.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Érdekes felállás lesz jövõre a Mclarennél.De szerintem az angolt fogják jobban nyomni.

melyiket? [ha Button is odakerul]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

szerintem Hamiltonban is van meg VB cim.

Hamilton,ha jó autót kap,szerintem is nagyon harapós lesz.Érdekes felállás lesz jövõre a Mclarennél.De szerintem az angolt fogják jobban nyomni.
Alonso meg új motivációt kap valószínûleg a Ferrarinál.Ha mindkét csapat jó kocsit tud építeni,nagy csata lehet megint a két õsi rivális között.

Én utáltam Schumachert (miután 95-ben kiütötte Hill az utolsó versenyen)

Én sose szerettem,de azóta fõleg nem,mikor 1997-ben szándékosan beleszállt Villbe egy esõs versenyen.Ha mindketten kiesnek,Schumi lett volna bajnok.Csak a német esett ki....:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én utáltam Schumachert (miután 95-ben kiütötte Hill az utolsó versenyen), de valóban ott lenne a legjobbak között. Mostaniak közül Sutil-t is odatenném.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Én a schumi elleni harcok közül a legjobban a 2006-ot értékelem, mert akkor alonso erõbõl lenyomta és csak 13 pont volt köztük a végén, a renault pedig 5 ponttal nyert csak, tehát nem az autó nyert.
Elõtte pedig 98, amikor Mika ('99 annyira nem, schumi lábtörése miatt)
De bírtam azt is, amit Montoya-val mûveltek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem Hamiltonban is van meg VB cim.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Schumi tényleg túlértékelt volt,de valószínûleg tényleg nagyon nagy tehetség.Persze nem annyira,mint ezt a vb címeinek száma mutatja.Szerintem kb akkora ász,mint Hakkinen.Csak a finn hamar kiégett,Schumi meg fejben is a csúcson tudott maradni hosszú évekig.És a legtöbb pilótával ez a helyzet,hogy vezetni felejtenek el,hanem elvesztik a motivációt.Legjobb példa erre Villeneuve.Megnyert egy vb-t-aztán pár rossz autóval eltöltött év után totál önmaga alatt teljesített.Kicsit ezt látom Raikönnennél is.Nagyon meglepõdnék,ha képes lenne még Vb-t nyerni.

A vb címet nyert mai versenyzõk közül talán Alonso a legmotiváltabb.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg Kubicat tennem oda meg Raikonnent. de persze ez csak velemeny. szerintem Button nem akkora tehetseg, azzal a szezon eleji Brawn folennyel nehez lett volna nem nyerni.

Shcumacher se volt kiraly amikor a Mclarennek ment a szeker [MP4-14 asszem amivel Mika vilagbajnok lett] szal ez legalabb 50-50% auto es pilota.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mondanak sokan sok mindent. kiderulni ugyse fog. szerintem szuletnenek meglepo eredmenyek.

ez mind attól függ, h te szereted vagy sem. Szerintem nagy meglepetések nem lennének. Schumi, ALonso, Hamilton, (Button, Vettel) aztán max. innentõl lennének érdekességek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondanak sokan sok mindent. kiderulni ugyse fog. szerintem szuletnenek meglepo eredmenyek.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
még a legnagyobb Schumi ellenes szakértõk is azt,mondják,hogy azonos körülmények mellett is min. elsõ 3-ban lenne a mai mezõnyben.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Érdekes lenne megnézni egy olyan próbaversenyt, ahol minden pilóta ugyanolyan autóval menne, lenne 1-2 meglepetés.

erre én is kíváncsi lennék.
fõleg schumi miatt lennék/lettem volna az, mert bár nagyon elismerem a tudását, de azért taláán kicsit túlértékelt volt a többiekhez képest.

leginkább az érdekelt volna, hogy, ha a ferrari nem tesztelhetett volna a 2000-es évek elején 9 millio kilómétert, kifogyhatatlan pénzügyi háttérrel akkor mi lett volna. (ez _is_ hozzájárult a tesztszabályok megváltoztatásához)

idén már láttuk mennyit számít ez. és úgy, hogy volt egy kimi-jük, aki természetesen a jelenlegi top3 pilóta közt van tudásban.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Érdekes lenne megnézni egy olyan próbaversenyt, ahol minden pilóta ugyanolyan autóval menne, lenne 1-2 meglepetés.

Volt jópár éve egy Kyalami-i öregfiúk verseny. Azon Mansell mekkorát meccselt Fittipaldival az utolsó körben :) Kár, hogy végül nem lett belõle versenysorozat.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Bari nem akkora ász,hogy vb címet nyerhetne.Õ tényleg csak nagyon jó autóval tudott valamit mutatni.A Ferraris évek alatt állítolag szenvedett,de mégis jó pár évet lehúzott ott,pedig nem volt muszáj.Akkor hol volt az önérzet?
Button amikor beszállt a F1-be,egybõl nagyon gyors volt.
Ha Button Hamilton egy csapatban lenne,szerintem a néger lenne a gyorsabb,egyenlõ elbánás szerint,de ilyen meg nincs.

Kíváncsi leszek Prostra,mit tud mutatnia Renaultnál.Saját csapatával elég gyenge volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gonoszak vagytok :)

Button - Hamilton McLaren fincsi lenne

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Minden F1-es autót pirosra kell festeni, stb.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jean Todt lett a FIA elnöke, személy szerint Vatanennek jobban örültem volna. Az már megint másik kérdés, hogy a ferrarit eddig is nyomták, mi lesz ezután :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát mindkét kategóriában (edzés és verseny) tamaska vezet, bár üldözöm :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Á, te biztosra mész! :)

a pontok azt mutatjak hogy igazam van :)

az elso szabadedzest kell figyelni, a masodikon mar tankolva mennek

RAUH-Welt
B E G R I F F