Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Massa az örök csapatmásodik, mindíg kap maga mellé egy gyorsabb pilótát. :) Remélem nem lesz bajnok. Hajrá Alonso (az országúti miatt) Button (triatlonos)!! Vettelre meg már ráférne egy sikeres futam. A Redbull egyenlõre sehol sincs.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Alonso:
"Egyenrangú ellenfelek voltunk a pályán Felipével (Massa). Egyszerûen nem tudtam megelõzni õt. Ugyanabban az autóban ültünk. Ilyenkor nem könnyû. Nagy csaták voltak a pályán.
Fontos volt, hogy jó helyen fejezzem be a versenyt, mert minden egyes pontnak nagy jelentõsége lehet a végelszámolásnál. Természetesen szerettem volna felállni a dobogóra, de ez most így sikerült."

Ezért gondolom, hogy kiemelkedõ. Mert nem csak feljött az utolsó helyrõl a 4.-re, tehát gyors, de még okos is. Most még nem kell kapkodni. Látszott, hogy vigyáz Felipére is.
Nem úgy Webber, akit hibáival együtt a forrófejûsége ütött ki.
Hamilton szegény szívni fog idén. Gyakorlatilag 2x annyi gumit használ, mint Button.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Következõ versenyen,Vettelnek vajon megint mi romlik majd el az autójában?Nem vagyok rosszindulatú,elhiszem neki hogy nem õ hibázott.:)Button jól ment,de ebben nagyrészt a taktikai is benne volt,na de persze az autót neki kellett vezetnie.
Kubica jól védte a pozicioját,nem remegett a keze a "Lada" volánján,örültem a helyezésének.Egy komolyabb csapatban,szerintem lehetne bajnok,valószinûleg van olyan jó pilóta,mint Button.Massa nem érdemelte meg a dobogót,kár volt feltartania Alonsot,aki kicsit bedobhatta volna megint a hisztit,mint anno Fisichellaval szemben:),meg persze nyomhatta volna jobban a gázt.De sajnáltam,hogy csak negyedik lett igy.Massa hiába vergõdik,Alonso sokkal jobb nála,bár ez ma nem látszott.Hamilton nagyot ment,de általában ez igy van,amikor egy nagy csapat pilótája hátulról jön elõre.Kár érte,hogy Webber elintézte a sorsát.Vajon meglett volna neki Alonso?Abban a kanyarban valószinûleg még nem,sok idõ meg már nem lett volna neki az elõzésre.
Jó futam volt,valószinûleg ez év egyik legjobb futamát láttuk.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
lehet nyerni sört? :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Végre egy izgalmas futam. Kíváncsi lennék, hogy tényleg fékhiba volt-e vagy simán Vettel hibázott. Kobayasi hozza a japánoktól megszokott kamikaze sítlust :D
Alonso egy isten? Azzal, hogy vagy 35 körön keresztül nem tudta megelõzni a vergõdõ Massát?

Massa 3. helye hozott 1-1 pontot dózernak és Montifannak.

Összetettben (az eddig megszerezhetõ 24 pontból): 1. kela, rémhörcsög, Gabe84 4pt, 4. tamaska, rocsipeti, legszebbcsavo, blueshark 3pt, 8. Montifan, Maggi 2pt, 10. dózer 1pt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
hát ez qrva jó volt.
Webbertõl pont ezt vártam, hogy tör zúz :) Alonso-tól, hogy egy isten, és Button-Hamilton vonatkozásban a gumival való bánásmód különbséget.
A mai király sztem Hamilton volt
izgi lesz ez, jövõ héten folyt köv

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Vettel se nyer már versenyt :)

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
gyorsan tippek: :)
1.Vettel
2.Alonso
3.Massa

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az uj autoknak a legnagyobb hatranya aerodinamikai teren van. azert olyan nehez palyan tartani az autot, szerencsetlenek kuzdenek vele rendesen. nyilvan ugy nem lehet igazan gyorsan menni. mert ugyanaz a Cosworth motor van a Williamsben is, es Rubens 8ik lett...

Vettel koreben az volt a durva hogy meg el is b@szta egy helyen, es igen nagyot kellett korrigalnia. es igy is lealazta a mezonyt.

1. Vettel
2. Webber
3. Alonso
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Érdemes kanyaronként váltva megnézni a mai leggyorsabb- és Bruno egyik edzés körét, szegény.... A különbség 14 mp, amit a Q1-re 7 mp-re faragott.
Fõleg a gyors kanyarokban döbbenet jó a RedBull. Vettel meg is döntötte Schumacher 2004-es ! (V10) eddigi legjobb köridejét.

YouTube - Bruno Senna Onboard 2010 Australian Grand Prix FP1
YouTube - Sebastian Vettel - Melbourne 2010 Pole Position Onboard

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
1. Vettel
2. Webber
3. Alonso
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tipp a holnapi versenyre:
1. Webber
2. Alonso
3. Vettel

Úgy tûnik hiába jártam esõtáncot
Melbourne, Victoria Forecast : Weather Underground

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
1 Vettel 2 Alonso 3 Massa

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
1. Vettel 2. Alonso 3. Button

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
1.Vettel 2.Alonso 3.Webber

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
futam 1. Vettel, 2. Webber, 3. Alonso
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Holnapra: 1. Vettel 2. Alonso 3. Webber

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
4 tippelõnek 3 pt Vettelért (rocsipeti, kela, legszebbcsavo, blueshark), nekem pedig 2 pt Webberért.

Bízom a holnapi esõben.

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
kellett neki arcoskodni:D

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag