Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez az új pontszámítás jobb mint a régi volt egy egy gyõzelem tényleg sokat tud dobni egy pilótán a listán, 3 futam után 7en állnak 30-39 pont között, ami több mint izgalmas.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Formula 1
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nézd meg a tippemet
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mi lett a vége? lemaradtam :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na vegre Vettelnek is bejott. mar torony magasan vezethetne a tabellat ha nem megy tonkre alatta az auto

a Lotusok meg tok jo helyrol indultak, versenyben meg utolso... kar.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

1. Vettel, 2. Webber, 3. Rosberg

eddig jól állok :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na mindjart jon az eso

Petrov jol tolta az elejen, az tetszett :)

es erdemes nezni:
http://www.formula1....ive_timing.html

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Vááááááháááááháááááá ilyet..

"Dzsémi Algerszuari"

:) :)

nem tudom, hogy nem olvassa Palik az autósfórumokat? Mindneki a sutyiba kívánja, de mégis osztja az észt.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
1. Webber
2. Button
3. Vettel

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Fúúú nehéz a döntés, mivel azért ott hátul Alonsoék az elején le tudnak kapásból vagy 5 kocsit rajtolni! És emlékezzünk a múlt heti versenyre, hogy Alonso-t miután vki kilökte és utolsó hely környékére esett vissza 10 kör alatt kb beérte az elsõ három helyen lévõket! Nehéz a döntés de sztem Schumi ma megszerzi elsõ dobogós helyezését ebben a szezonban, Button meg feljön úgyhogy:

1. Button
2. Schumcher
3. Alonso

EDIT: Ahogy nézem elég merészek a tippeim, a többihez képest de hogyha esõ lesz bármi megtörténhet :D!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
1. Vettel, 2. Webber, 3. Rosberg

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
1. Vettel
2. Rosberg
3. Kubica

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
1. Vettel
2. Rosberg
3. Webber

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
1.Vettel
2.Kubica
3.Rosberg

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó verseny lesz ez holnap, ha esik, ha nem. Sok gyors autó van hátul, okoznak majd kalamajkát az elõre jutásukkal. Ha választani kell inkább száraz legyen, mint a tavalyi. Bár az tény, hogy a kisebb esõ csak jót tehet a futamnak.

10-en tippeltünk az edzésre és 0 pont :) Majd a holnapi futam... :D

Holnapi tippem: 1. Webber, 2. Sutil, 3. Kubica
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Tipp:
1.Rosberg
2.Kubica
3.Button

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A futamra:
1. Webber
2. Vettel
3. Sutil
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a McLarenek meg a Ferrarik azert joval gyorsabbak egyenesben mint az autok amikkel egyutt indulnak, szoval szerintem az elso par korben felverekszik magukat a 10-be. onnan lesz nehez. de holnap is eso lesz ahogy minden nap ebben az idoben, biztos lesz majd panik kerekcsere meg kockazatvallalas rendesen.

ha szakad az eso es nem latunk egy egesz futamot az szivas, de ha csak kicsit esik az pont jo, szerintem lesz iden par olyan futam ahol a rajtsorrend lesz a verseny vegeredmenye is.

sajnos ugy tunik hogy a valtakozo idojaras az egyetlen dolog ami izgalmassa tudja tenni az idei sorozatot.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
attól tartok,a futamon nagy átrendezõdések lesznek majd az élen.Webber szerintem megint alakít valamit,vagy csak simán kilökik.De ha jól emlékszem,nem szokott rosszul menni nagy esõben,tehát amíg megy,valószínûleg jól fog menni.Alonsó és Hamilton valszeg feljön majd az 5. hely környékére.Érdekes lesz majd látni õket,ahogy a mezõny második felében küzdenek egymással .Schumi nagyon kijött a gyakorlatból,vagy csak a Ferrari tette naggyá...

Csak nem megint a Palik volt a kommentátor???(nem láttam a közvetítést)
Valahogy majd csak kibírom az infantilis stílusát.Kár hogy nem lehet választani,kommentátorral,vagy csak az autók hangjával jöjjön a közvetítés.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
BBC rulez. Eddie Jordan, Martin Brundle, David Coulthard meg Anthony Davidson tudja mit beszel :)

mondtam hogy a Ferrari tultaktikazza magat :D azt nem gondoltam hogy a McLaren is veluk tart. Amikor ilyen valtozo korulmenyek vannak, akkor ki kell menni rogton ahogy lehet, es menni egy gyors kort, az mar valami. ha javul a helyzet meg van ido gyorsulni, de ha elkezd szakadni az eso, es fel kell tenni a full vizes gumit, akkor mar eselytelen. ez nagyon egyszeru. hogy ezt hogy tudjak elb@szni nagy csapatok idorol idore az nekem magas.

Webber is szivhatott volna egy nagyot az intermediate gumival, piros zaszlo utan mar nem lett volna ido gumicserere es egy uj gyors korre, szal ha elkezd esni akkor nem elso hanem 10-ik. neki mazlija volt :)

RAUH-Welt
B E G R I F F