Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Építsd meg az álomgéped!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
789 hozzászólás a témában

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
nekem egy Rocky mountain rmx kéne
http://www.guava-jel...a1096519965.jpg

Marzo ROCO-val és 888-al vagy DHX 5.0-val és FOX40-el

Avid code fékek
165-ös xt hajtómû 2007-es nem a 8-as
2008-as rövidkanalas xt váltó nem a shadow és a hozzávaló kar meg sor.
Connex lánc
mrp láncterelõ
chris king fejcsapi és kerékagyak
a többit nem tom :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mer ugyanolyan a színe.. :D:D

meg mert jó kis eszköz lehet.. :)
SS kis ugrálós fully.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
miért?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
AKAROK egy ilyet a coiler mellé.. :D

http://www.foromtb.c...=1&d=1168041094
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
:offtopic: ejnye

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Szevasztok!
Az elõzõ storyhoz szólnék hozzá: arra célzott a pofa, hogy õ biztos lenyomna téged egy olyan géppel. Hát megnézném, hogy bírná a tempót nyakig sárosan, fáradtan. Beképzelt alak, az biztos, fogadni mernék, õ nem is merne részt venni versenyen.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Méregetett messzirõl, majd mikor mellé értem megjegyezte: "Egy ilyen biciklivel a mezõny elején kéne menned..."
Lehajtottam a fejem, és másztam tovább. Semmi értelme nem lett volna visszaszólni, és azt hiszem kettõnk közül nem nekem kellett zavarban lennem. ;)

Burkolt sértegetés. Akkor õ egy 100e-es géppel tuti utolsó lenne? Remélem nem akar edzõ lenni a srác! :chin:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

csak egy kis történet ehhez:
a múltheti Szilvásvárad maratonon valahol a középtáv közepénél másztam egy aszfaltos felfelén. Tökig sárosan (az orrlyukamban is sár volt), fáradtan, elcsigázva. Jön szembe egy srác a legnagyobb (?) létszámú hazai egyesületbõl. Tiszta ruhában, csapatmezben, beszélgetve egy másik sráccal (nyilván nem versenyzett). Méregetett messzirõl, majd mikor mellé értem megjegyezte: "Egy ilyen biciklivel a mezõny elején kéne menned..."
Lehajtottam a fejem, és másztam tovább. Semmi értelme nem lett volna visszaszólni, és azt hiszem kettõnk közül nem nekem kellett zavarban lennem. ;)

ebben igazad van!!! ez az én dilim, és csakis magamat tartom ilyenkor gyengének.. mást sohasem értékelek így.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
csak egy kis történet ehhez:
a múltheti Szilvásvárad maratonon valahol a középtáv közepénél másztam egy aszfaltos felfelén. Tökig sárosan (az orrlyukamban is sár volt), fáradtan, elcsigázva. Jön szembe egy srác a legnagyobb (?) létszámú hazai egyesületbõl. Tiszta ruhában, csapatmezben, beszélgetve egy másik sráccal (nyilván nem versenyzett). Méregetett messzirõl, majd mikor mellé értem megjegyezte: "Egy ilyen biciklivel a mezõny elején kéne menned..."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
lehet igazatok van..engem mindenesetre zavarna ha egy 2 kilós vázzal a középmezõny végén kullognék.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Miért lenne gáz? Mindenki annyit költ és edz, amennyit bír és akar. Senkinek semmi köze hozzá. Külföldön például az amatõrök gyakran jobb/könnyebb cuccokkal mennek mint a profik. Ne törõdj azzal, hogy ki mit mond erre.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

...mivel elég gáz egy adott maraton középmezõnyében végezni egy 700ezres géppel.

de legalább örülhetsz, ha megelõzöl egy "ilyet", mert lám olcsóbb bicajjal is jobban mész...
(sose értettem ezt a drága bicajjal gáz lassan menni dolgot :chin: )

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem tudom miért szóltok be, ha CJ -nek ilyen az álomgépe.. Kezdek rájönni, hogy hiába egy S-works Stumpjumper az álomgépem alapja kb. jobb nem lennék tõle.. innentõl fogva kvalitásomnak és pénztárcámnak megfelelõ álmot keresek, mivel elég gáz egy adott maraton középmezõnyében végezni egy 700ezres géppel.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nem beszélve arról, hogy a Maguráknak azért vannak/voltak megbízhatósági problémáik. Ha mûködik, akkor nagyon jó, de néha ok és magyarázat nélkül beeshet a kar. A csapatunk gyárilag magurázik, úgyhogy ez nem kamu info.

A Louise nagyon jól fog, ez vitathatatlan. A gyári tömeg adat nem tudom mennyire hiteles, de én lemértem a hiperszuper VentiDisc-jüket, ami irreálisan nehéz a Shimanohoz képest. Szóval kissé nehezen hiszem el, hogy a komplett cucc majdnem 100 g-mal könnyebb a Saint/Lx kar kombónál.

Én a megbízhatóság, alkatrészellátás, garanciális dolgok miatt maradok inkább a nem a legkönnyebb és legerõsebb Shimanonál, amely megbízható és már bizonyított.

Ez a netes rendelés sem olyan egyszerû mindenki számára, fõleg, ha a konkurencia cuccait megkapod a sarki bringásboltban is, mert a Shimano azért kezd ügyelni a kompatibilitásra.

A Formulának meg ha jól tudom, akkor Nyíregyházán van forgalmazója. A minõségükrõl meg meg kell kérdezni Janikát, Szecskát vagy Polgár Ákost. (Ákos már tavaly is ezzel ment Schladmingban és nagyon dicsérte.)

Na, de vissza az eredeti témához, mielõtt ránksomnak egy bottal!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nyugodtan lehet feltételezésekbe bocsátkozni a szervizeléssel kapcsolatban, de amíg lámpással kell keresned olyan szervízt, ahol értenek hozzá, illetve boltot, ahol egyáltalán van hozzá alkatrész, mirõl beszélünk?
És nem ártana keresztül lépni a saját egón sem, mert én nem egy konkrét személyrõl beszélek, hanem általánosságról. Vannak ügyes kezû emberek, akik meg tudják csinálni - ezt nem is áll szándékomba vitatni -, de nem született mindenki technikusnak.

Dave! Nem áll minden rider mögött egy bolt/szervíz. Ezt ne feledd!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lujzival én is szemeztem, van egy darab itteni üzletbe, 30-31 ezerért
mér a régebbi, tán az ami neked van.....fontolgattam egy ideig....talán ha nyár végén még meglesz :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

az nekem ennyira nem tetszett, ahogy próbáltam, bár az nem sl volt, de nem nyûgözött le a fékerõ, viszont szép a piros :)

hát spec martat nem tudom, de a lujza fr a legjobb fék azok közül amikkel eddig dolgom volt.....és 180/160 as (régi)tárcsákkal kb pont egysúlyban van az xtr-rel ugyanekkora tárcsákkal

úgyhogy ha építek egy ilyet
http://www.canyon.co...ndex.html?b=126

azon is lujzika lesz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
úgy emléxem formula is van pár éve...:)
és egy fékmárka miatt hidd el senki sem fog megbukni;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
VV, a csapatbicóink magura martha sl-el vannak szerelve,és a bringavilágban minden gond nélkül megszervízelik õket.

thez, eleinte a shimanohoz (vagy az avidhoz és a hayeshez) sem értett itthon senki alapból, amikor bejött a köztudatba a tárcsafék fogalma. aztán most már boldog boldogtalan tud shimano tárcsaféket szerelgetni-légteleníteni.

ha lenne egy cég, aki behozná ezeket a formulákat és még pár más terméket, amik itthon jelengleg nincsenek forgalmazva, és ha a formula tényleg olyan jó, mint azt írják, akkor elõbb utóbb azért csak népszerû lenne és a szervízeseknek muszáj lenne megtanulniuk szerelni õket...

vagy egy autógumis is csak egy bizonyos fajta felnire tud és hajlnadó gumit feltenni, de ara nagyon profin, mert az összes többihez nem ért? ha ez így van, akkor az a gumiszervízes nagyon hamar meg fog bukni, ha már nem mindenki olyan felnit vásásrol, amihez õ ét.

magellanboy: amikor ráültem haver bringájára, amin martha sl van, simán fejreálltam vele. aztán másodszorra is. soakdaszorra már meg tudtam fogni a holtpont elõtt egy kicsivel....;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az nekem ennyira nem tetszett, ahogy próbáltam, bár az nem sl volt, de nem nyûgözött le a fékerõ, viszont szép a piros :)