VV, a csapatbicóink magura martha sl-el vannak szerelve,és a bringavilágban minden gond nélkül megszervízelik õket.
thez, eleinte a shimanohoz (vagy az avidhoz és a hayeshez) sem értett itthon senki alapból, amikor bejött a köztudatba a tárcsafék fogalma. aztán most már boldog boldogtalan tud shimano tárcsaféket szerelgetni-légteleníteni.
ha lenne egy cég, aki behozná ezeket a formulákat és még pár más terméket, amik itthon jelengleg nincsenek forgalmazva, és ha a formula tényleg olyan jó, mint azt írják, akkor elõbb utóbb azért csak népszerû lenne és a szervízeseknek muszáj lenne megtanulniuk szerelni õket...
vagy egy autógumis is csak egy bizonyos fajta felnire tud és hajlnadó gumit feltenni, de ara nagyon profin, mert az összes többihez nem ért? ha ez így van, akkor az a gumiszervízes nagyon hamar meg fog bukni, ha már nem mindenki olyan felnit vásásrol, amihez õ ét.
magellanboy: amikor ráültem haver bringájára, amin martha sl van, simán fejreálltam vele. aztán másodszorra is. soakdaszorra már meg tudtam fogni a holtpont elõtt egy kicsivel....