Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Sziasztok!

Kb 3-5e forint környékén keresnék km órát, tudjon napi átlag seb.-t,pontos idõt, meg jegyezze meg a tekert km-ket, és esõt is birja vmennyire.:) Van vmi tippetek?
" Azt a
sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló. :D "

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Kicsit gáz kép, de a lényeg látszik. Haver órája megkergült, Max sebességnek 300 km/h-t ír. :D Egy rászkódós terület után történt.
Feltöltött kép

brandboy

brandboy

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok !
Sajnos tavaly ellopták aranyszínû kétkerekû harciparipámat, de ez az én bajom sajnos !
Mindenesetre jótanácsképpen: a Lurdy háznál, még kikötve se hagyátok ott a "gépeiteket" !
Viszont ami megmaradt a biciklibõl:
Egy CATEYE VECTRA WIRELESS CC-VT100W típusú vezetéknélküli sebességmérõ kijelzõje(a jeladót elvitték a drótszamárral együtt, de a kijelzõ tartó is megvan, csak a felragasztó anyag hiányzik).

Akinek véletlenül, meg pont ez hiányzik, annak szívesen elpasszolom 1500 FT-ért.
Állítólag külön nem lehet ilyet kapni, ezért gondoltam ne porosodjon az asztalomon(amúgy 8eft kompletten), mert nem fogok hozzá új aparátot venni, viszont az új cangára, kell nekem egy kitámasztókar, amit igy finanszírozni tudnék.

Tehát mégegyszer vesgye-vigye:
CATEYE VECTRA WIRELESS CC-VT100W típusú vezetéknélküli sebességmérõ kijelzõje: 1500 FT
e-mail: brandhuberferenc@freemail.hu

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Kösz Dante az infót.

Amúgy azért érdekel ez az idióta funkció, hogy tudjam miért is idióta.
Nem mondhatod semmire, hogy rossz, amíg meg nem bizonyosodtál róla, hogy nem te használod rosszul, azt ami jó. Nem?!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ennek a funkciónak csak pályán vagy tök síkon van értelme. Elvileg, ha lefelé mutat, lassulsz...de: mér ne sz@rjam le az átlagsebesség változását, ha mondjuk a köröm elsõ fele sík, a másodikban meg van egy 6 km-es 10%-os mászás?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Miért érdekel hogy pontosan hogy mûködik az óra legidiótább fölösleges funkciója?

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
szerintem az a két aprócska nyíl az össz távon elért átlagtól való eltérést mutatja minden km órában. Legalább is a régi mity 3asban és a mostaniban is.
de kérdezd meg a boltban. vagy vedd meg, és ha mégsem, akkor vidd vissza nekik:D

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Sziasztok!
A kérdésem a következõ: A Mitymbe be van építve az átlagsebességtõl való eltérést jelzõ nyilak funkció. (De szépen megfogalmaztam...) A tapasztalataim szerint ez az átlagsebességtõl függetlenül mûxik. Gyanítom, hogy inkább az eltelt néhány perc átlagsebességével van õsszefüggésben, de nem tom...
Ha valaki tud vmit errõl a funkcióról, írja le. Lécci! Hátha lehet mé használni is valamire.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
senkinek semmi tapasztalata ilyen téren?

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
én is most vettem a micro wireless órát (mc-100) háttérvilágítos, szépséget.
csak az az egy kétségem támadt, hogy nó zsinór + háttérvilágítás....szerintettek meddig bírja elemmel? 1-2 talán 3 hónap? Én nem nagyon saccolnék többet neki...:(

nocturnus

nocturnus

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sziasztok! Van vkinek atech bc13-as sebességmérõje? Mik a tapasztalatok?

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

Ismeri valaki a Cateye 200 DW modelljét?Pulzusmérövel kombinált km-óra.Vezeték nélküli.Érdemes rá beruházni?Megéri a pénzét?
http://www.bikedisco...md=38842.792153 a computerek közt megtalálható.
Jelenleg velo 9-est használok és Sigma sport órát.

Ennyi pénzért ott van a polár hasonló km/h-ja! Ha fontos a jó és pontos pulzusmérés akkor polar.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Ismeri valaki a Cateye 200 DW modelljét?Pulzusmérövel kombinált km-óra.Vezeték nélküli.Érdemes rá beruházni?Megéri a pénzét?
http://www.bikedisco...md=38842.792153 a computerek közt megtalálható.
Jelenleg velo 9-est használok és Sigma sport órát.

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Igazándiból nem észleltem ilyen hibát. Vannak fix útjaim ... az eredménybeli eltérések 30 km alatt 50 méteren belül szórnak ... szerintem ez egyszerû kanyarvételi eltérésekbõl is összejön ... Ebben van közút, kerékpárút és terep ...

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Én két hónapja nyúzok egy ilyet ... istenkirály ... nagyon ajánlott.

mennyi problémád van azzal, hogy valami más frekvencia bezavar? mert nekem eddig talán 1-2 ilyen esetem volt 500 km alatt...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

nemrég vettem egy cateye micro vez.nélküli seb.mérõt ( http://biker.hu/data/pic/MICRO.jpg.jpg ), eddig nagyon bevált...fasza, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg elszakad, és a háttérvilágítás meg a kettõs idõmérõ marha jó dolog...ja és nem utolsó sorban gyönyörûszép...remélem sokáig együtt leszünk erõben, egészségben...

Én két hónapja nyúzok egy ilyet ... istenkirály ... nagyon ajánlott.

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Vectra: méri: pontos idõ, megtett km, össz km, pillanatnyi sebesség, max sebesség.
nem méri: átlagsebesség, eltelt idõ... meg még sok mást
Pedig ez tényleg alap!!! Nem méri az eltelt idõt!!!??? és több mint 7 ezer Ft!!!

ja, ha vezeték nélkülit akar az ember, mindenképp megéri még pár rongyot rászánni sztem...

Tényleg, tudja vki mennyibe kerül kb. a Cat Eye CC-CD300 DW ? A Pedál fordulatszámmérõs, vezeték nélküli, de nem puzus-mérõs.

30 rongy akciósan
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Vectra: méri: pontos idõ, megtett km, össz km, pillanatnyi sebesség, max sebesség.
nem méri: átlagsebesség, eltelt idõ... meg még sok mást
Pedig ez tényleg alap!!! Nem méri az eltelt idõt!!!??? és több mint 7 ezer Ft!!!

Tényleg, tudja vki mennyibe kerül kb. a Cat Eye CC-CD300 DW ? A Pedál fordulatszámmérõs, vezeték nélküli, de nem puzus-mérõs.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Nekem volt Cateye Velo 8-asom. Rendszeresen ugyanazon a távon edzettem, és elõfordult, hogy 50 km-en összejött 10 km differencia! Azért szerintem ez gáz!!!
Vettem egy Cateye Vectra vezeték nélkülit és azzal semmi hasonló nem esett meg. És szerintem a sebességet is sokkal pontosabban méri.
Ja amúgy a Vectra-val is jól megszívtam, mert a Biker katalógusából néztem ki, és a táblázatban be volt ixelve, hogy na ez a darab mindent tud (utóbb kiderült felcserélték a Micro adataival) aztán amikor hazavittem furcsálltam, hogy miért nem mutat átlagsebességet meg ilyen apróságokat. :(
Hát ez van!

hasonló velem is megesett, elõször vectrát vettem, ezek szerint lehet, hogy szarul van a katalógusban, vagy nemtom, mert én is azt hittem, hogy van benne átlagseb meg max seb (asszem egyik sincs)...az a vicc, hogy nem hiszem, hogy olyan nagy tétel lenne még belenyomni 2-3 ilyen funkciót...na mindegy, lényeg, hogy kicseréltem micro-ra és azzal minden ok:)
január 22 - Theogonia

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem Cateye Enduro 8 van és semmi gond vele, pontosan mér, erõs a vezetékje, szép...:D
Szóvel még nincs vele gubanc.....