Ha az aktuális adatokat nézed,akkor igen a Cateye pontosabb. Mész egy 120kmes túrát, a nap végére a Sigma is 120at fog mérni a Cateye nemkülönben, viszont a napi összkm mérésekor egyenletes tempónál elõfordul, hogy a Sigma 10esével veszi a métereket, aztán pár pillanatig semmi, majd utána egyszerre 30at ugrik a számláló. A Cateye egyenletesen 10esével számolja. Azt hittem ez zavaró lesz a Sigmában, de a többi elõnye mellett elhalványul ez. A napi össztávot ugyanolyan pontosan méri. Nekem ez a fontos, nem az hogy a 114.km-nél mennyi a pontos tempóm. Eddig azt hittem fontos, de nem..
Ami miatt csalódtam a Cateye ban, hogy a kmóra tartó konzolon van egy kis felálló pöcök, ami a helyén tartja az órát ez anyagfáradásos okok miatt egyszerûen letörött. Kb 4-6szor vettem le, tettem fel fél év alatt, nem feszegettem, egyszer csak (Szegeden a körön történt, ha valaki megtalálja megköszönném :-) ) nézem azaz nézném az órám, hát nincs sehol. Egyszerûen letörött az a kis pöcök, az óra meg huss leszaladt a sínrõl egy kis úthibánál én meg nem vettem észre. Egy top modellnél ilyen banális minõségbeli hibát elkövetni.. ez nálam kiverte a biztosítékot. Meg amúgy is kiváncsi voltam a Sigmára.
Az én Cateye-m nél már vagy 3 éve letõrt az a kis pöcök és lám milyen érdekes az óra nkem nem akar leesni pedig igen sokat megyek terepen.Én sem voltam nagyon boldog hogy letõrt de ezért az apró hibáért nem váltok a legjobb japán márkáról!!

Olvashatóság:Csak az én órámról tudok nyilatkozni.Szóval az enyémnél van karakter méret állitás ahol is be állithatom hogy mekkora méretben írja ki az információt.

A kontraszt állitásról a pontosságról és egyébb nyalánkságokról stb stb már nem is beszélve szóval nálam Cateye the king.