Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok,

Tudtok ajánlani valami olcsó és megbízható órát, ami pedálfordulatot is mér? A pulzusmérés az nem lényeges, mert arra van külön "célszerszám"..

Üdv,
mad_a

Szerintem a legolcsóbb amit kaphatsz az a Ciclosport CM 2.2. Külön kell megvenni hozzá a pedálfordulat mérõ készletet. Madzagos, tehát megbízható.

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sziasztok,

Tudtok ajánlani valami olcsó és megbízható órát, ami pedálfordulatot is mér? A pulzusmérés az nem lényeges, mert arra van külön "célszerszám"..

Üdv,
mad_a

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Sziasztok!

Én most ruháztam be egy Cateye Enduro 8-as kilométerórára. Esetleg ezzel kapcsolatban bármi tapasztalat, ki használ még ilyet?
Nekem egy nap után nagyon bejön :) Bárkinek bármi tapasztalat, észrevétel?

Köszike!

Elpusztíthatatlan!

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás
Azért valamit nagyon nem értek: miért terjednek ennyire a drótnélküli órák, ha ennyi baj van velük? Divat lett? Tényleg nem értem... már egy villogó lámpa, egy mobiltelefon, egy nagyfeszültségû vezeték is megzavarja a mûködésüket. Mi értelme így? (pulzus és pedálfordulat mérést most ne keverjük bele!)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Végülis teszi a dolgát a 200as, vannak persze hátrányai is pl:
-sajna nem tud pedálford. mérni
-nem kódolt a jelátvitel, ugy vettem észre, hogy nyírkos idõben össze vissza méri a pulzust.
-elég masszív az óra, de egyben nehéz is, lehetne könnyebb
Azért ajánlom inkább a sigmát mert olcsóbb és többet tud mint a cateye.

A 200-assal nem vagy megelégedve, vagy miért ajánlod inkább a Sigmát? A cateye 2.4 ghz-es, a Sigma ad valami fantázianevet a saját rendszerének, de az nem 2.4 ghz-es.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Igen, erre már én is rájöttem közben. Amit még nem tudtam megfejteni, az az. hogy e kettõ közt van-e tudásbeli különbség, vagy csak "ráncfelvarrás" történt.
Feltöltött képFeltöltött kép

ha megnézed a cateye site-on, megnyitod a v3-at, vhol a lap bal felsõ sarkában ott a hosszú tipusjelzés kiírvA
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szerintem semmi.
Különben én nem adnék érte 38e hufot/annak ellenére hogy a 200as modellt használom/, akkor inkább már a Sigma Sport BC 2209 MHR
ujabb is többet is tud és olcsóbb is ha kintrõl veszed/100euro/

A 200-assal nem vagy megelégedve, vagy miért ajánlod inkább a Sigmát? A cateye 2.4 ghz-es, a Sigma ad valami fantázianevet a saját rendszerének, de az nem 2.4 ghz-es.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Szerintem semmi.
Különben én nem adnék érte 38e hufot/annak ellenére hogy a 200as modellt használom/, akkor inkább már a Sigma Sport BC 2209 MHR
ujabb is többet is tud és olcsóbb is ha kintrõl veszed/100euro/

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

pont tegnap gondolkodtam, hogy veszek egy kínai wireless órát minimál pénzért, de ha jól sejtem akkor azt is zavarná a mobiltelefon, magasfeszültségû vezeték meg ilyesmi.

meg ami meg gáz benne, hogy hamar lemerül... :(

én majd az 500 Ft-os Lidl-s cuccra leszek kivancsi, hogy meddig bírja.. :D
Don't try this at home!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Igen, erre már én is rájöttem közben. Amit még nem tudtam megfejteni, az az. hogy e kettõ közt van-e tudásbeli különbség, vagy csak "ráncfelvarrás" történt.
Feltöltött képFeltöltött kép

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
erre keress rá a googleba:
cc-tr300

sajna azért nem találtad meg, mert sok helyen cc-tr300dw/double wireless/ ként tüntetik fel a nevét.
Ez számomra elég fura hisz egy triplán vezetéknélküli óráról van szó/sebesség-pedálford.-pulzus/

Akkor leülhetek, egyes? Kösz a linket.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor leülhetek, egyes? Kösz a linket.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Úgy értettem a régit, hogy a legújabbakhoz képest. Kerestem cc-tr300tw-ként is, nekem úgyse adott semmit. A v2/tr200-al találkoztam, de az nem pulzusmérõs.

Cateye CC-TR300 DW (Dupl
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ilyet nem használ valaki?

Ezek most a legújabb modellek ugye?

van most valami magasságmérõs csoda is...

A V3 már elég régi, tud pulzust meg pedálfordulatot, 2.4 ghz jelátvitellel. Google magyar találatot nem ad rá, nem hinném, hogy kapnék itthon.

V3 = CC-TR300TW

Rengeteg helyen lehet kapni Mo-on.
Azt mibõl gondolod, hogy régi modell?

Úgy értettem a régit, hogy a legújabbakhoz képest. Kerestem cc-tr300tw-ként is, nekem úgyse adott semmit. A v2/tr200-al találkoztam, de az nem pulzusmérõs.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
V3 = CC-TR300TW

Rengeteg helyen lehet kapni Mo-on.
Azt mibõl gondolod, hogy régi modell?

A V3 már elég régi, tud pulzust meg pedálfordulatot, 2.4 ghz jelátvitellel. Google magyar találatot nem ad rá, nem hinném, hogy kapnék itthon.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha már olcsó akkor inkább vezetékes szvsz.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
pont tegnap gondolkodtam, hogy veszek egy kínai wireless órát minimál pénzért, de ha jól sejtem akkor azt is zavarná a mobiltelefon, magasfeszültségû vezeték meg ilyesmi.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
vegyél egy cs200-at.
nekem az van... imádom
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Magasságmérõs órát akarok venni ezt vagy emezt. A CM 8.3A-nál olvasható az a kifejezés, hogy " Digitális adatátvitel (BlueEye III - 2,4 GHz)" , a CM 4.4A óránál ez nem szerepel. Láma vagyok nagyon, mire szolgál a digitális adatátvitel, ami van az egyikben, de nincs a másikban?

Ronin legyen a 8.3 ezt már nem zavarják be a magasfeszültségû vezetékek ergo nem fog 209km/h kiírni a készülék mig a 4.4-nél ez nálam elõfordult
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás