Egy kicsit visszalapoztam,,de a magasfeszültségû vezeték problémán kivül nem találtam mást/lehet,nem voltam elég alapos/,de ha valaki leirná,milyen gondjaim lehetnek és egyáltalán milyen gyakori,ha nem kodolt a jeladó,nagyon megköszönném.Elsösorban a magasságmérö része érdekel.
És a Cateye ccat200w?...ez kódolt? még ebben gondolkoznék,de fontos,hogy az emelkedési %-ot is tudja.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sebességmérõk
Indította
Ras
, 2002. szeptember 09. 22:33
Írta 2011. július 25. - 19:52

Írta 2011. július 25. - 15:56

Errõl tud-e valaki valamit?
CICLOSPORT CM 4.4A MAGASSÁGMÉRÕS VEZETÉK NÉLKÜLI COMPUTER - Bringa Butik Webáruház
Igen, sajnos sokan szívtuk meg vele, csomó hsz-ban írtunk/panaszkodtunk róla. Inkább egy alap(abb) Polar, aminek kódolt a jeladója, vagy valami drótos cucc (VDO MC1.0 például, a nem + -os verzió).
Írta 2011. július 25. - 15:50

Errõl tud-e valaki valamit?
CICLOSPORT CM 4.4A MAGASSÁGMÉRÕS VEZETÉK NÉLKÜLI COMPUTER - Bringa Butik Webáruház
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2011. július 25. - 11:21

Írta 2011. július 24. - 22:30

Tudtok javasolni valamilyen olcsó magasságmérõs bringás computert?
a Cateye At-100-as létezik még?
nem
nem
olcsó sajna nincs
ami jó az a vdo mc 1.0 (viszont a drótnélküli 1.0+ válozatát messze kerülni) de az is 20k+
meg van a cateye utódja drótnélküliben de az meg még drágább . s nem is tudok róla tapasztalatot
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. július 24. - 21:31

Tudtok javasolni valamilyen olcsó magasságmérõs bringás computert?
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2011. július 24. - 21:02

Nincs ráírva? Nekem úgy emlékszem rajta van, de ha más nem mondjuk gyártó oldalán nem lehet, hogy ott van? Vegy pár webshopnál.
Ott virágozz, ahova elültettek!
Írta 2011. július 24. - 12:35

Kb. 2 perc.
Ha nincs hajlékony mérõszalag, zsinórt is körbe lehet tekerni és utána azt lemérni.

Írta 2011. július 24. - 12:06

annyira nem bonyolult lemérni egy külsõt....
próbálgatás helyett
próbálgatás helyett
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2011. július 24. - 11:54

próbálgattam a méreteket, 2110-en elvileg teljesen pontos (GPS-es adatokhoz hasonlítva) egy nyíl egyenesen úton mérve. (Vittoria Zafiro külsõ)
Írta 2011. július 23. - 22:21

Az a táblázat egy átlagos érték. Szinte minden guminak más a mérete egy kicsit, monti gumiknál hatalmas különbségek lehetnek.
Csinálj egy mérést, hátha az is lehet a hiba oka.
Csinálj egy mérést, hátha az is lehet a hiba oka.
Marci
Írta 2011. július 23. - 22:13

Az enyémhez is meg volt adva a táblázat, az alapján mentem két évig és 5-10%-ot csalt. Csak az a pontos, amit lemérsz!
Nálam a jeladó egységen van egy felfestés a közepén kereszttel, ehhez pozicináltam a mágnes közepét. Erre gondoltál? Vagy a kerék közepéhez képest túl magasan?
Nálam a jeladó egységen van egy felfestés a közepén kereszttel, ehhez pozicináltam a mágnes közepét. Erre gondoltál? Vagy a kerék közepéhez képest túl magasan?
Írta 2011. július 23. - 21:59

A leírásba volt egy táblázat, hogy az adott kerékmérethez milyen értéket kell beállítani. A gumimon 622x23 szerepel, így az ehhez a mérethez rendelt adatot tápláltam be a gépbe is. Nem lehet, hogy maga a mágnes és a szenzor túl magasan vagy túl alacsonyan van a villán elhelyezve? (Képek visszafelé)
Írta 2011. július 23. - 20:57

Mérd le a gumi futófelületének kerületét hajlékony mérõszalaggal, ha azt állítod be, jó lesz.
Írta 2011. július 23. - 20:53

Állítgattam rajta, most már minden oké, csak 10 kilométerenként 300 méterrel többet mér mindig (GPS-es adatokhoz hasonlítva)
ha a kerékméret pontosan van beáll0tva akkor az órád mond igazat
Írta 2011. július 23. - 20:28

Állítgattam rajta, most már minden oké, csak 10 kilométerenként 300 méterrel többet mér mindig (GPS-es adatokhoz hasonlítva)
Írta 2011. július 23. - 11:52

Így már értem, akkor sorry. Ha az érzékelõ áthaladása a szenzor elõtt ennyit nyom a latba 30-nál, akkor hiába teszi közelebb az agyhoz, 60-nál elõáll ugyanez. Azokat, amiket írtam, még megpróbálnám a kukázás elõtt.
Írta 2011. július 23. - 10:02

a kör középpontjától távolodva a kerületi sebesség nõ-így az vevõ elõtt töltött idõ csökken, és nem tudjuk mennyi idõre van szüksége a vevõnek, hogy felismerje a mágnest és behúzzon.
de ha 30-al mész, akkor másodpercenként 4-et fordul a kerék, így egy fordulat 0,25sec.lehet hogy a transponder ennél többet nem tud..
Ismerõsöm a 600K-s bringájára átmenetileg vett egy aldis 1000Ft-os órát, annak ugyan ez volt a baja....ment a kukába

SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr