Tudnátok ajánlani nekem egy viszonylag jó, kilóméterórát olyan 4-5ezer Ft körül?
DH-ra sztem sebességmérés és idõmérés céljából...![]()
Köszi
Cateye velo 8, 3e körül van, és tud átlagot is

Tudnátok ajánlani nekem egy viszonylag jó, kilóméterórát olyan 4-5ezer Ft körül?
DH-ra sztem sebességmérés és idõmérés céljából...![]()
Köszi
Sziasztok,
tudja valaki, hogy a cateye astrale8 es strada cadence kozott mi a valodi kulonbseg?
Sajnos max 70-75 cm-es vezetékkel találtam eddig bármilyen típusút, pedig néztem már párat. Kipróbáltam már vezeték nélkülit is (Cateye), de légvonalban kb 60 cm-nél bizonytalanná vált, el-elvesztette a jelet, még teljesen új elemmel is. Így az órát nem tudtam a kormányra szerelni, csak a vázra, ahol nehezebb leolvasni fekvõ helyzetben. Más típusnál még kevesebbet mertek vállalni távolságban, mondván, hogy az esetleg egymás mellett kerekezõk hasonló órái ne zavarjanak be egymásnak. Én ezt megértem, de mondjuk elektronikailag erre könnyen lehetne jobb megoldást találni....
A vezetékesnél magamnak én is a betoldásos technikával oldottam meg a kérdést, de ez nem igazán jó megoldás a boltunknak.
(Egyébként jó lenne, ha már 100-200 rekura kellene ezt megcsinálni!)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
köszi a gyors válaszokat pozitiv véleményetek végkép meggyözöt még 1kérdés ehez a tipushoz adnak ojan spirált amivel a bowden házhoz rögzithetö a kábel vagy ez csak régen volt szokás?