Jelentkezz be Regisztrálj

Sebességmérõk
Írta 2007. november 20. - 11:26

Írta 2007. november 20. - 11:21

Nos, nekem a Cateye egy két évvel ezelõtti típusa volt, nem jött be. Havernak szointén ua volt, neki sem mûködött megbízhatóan. A hiba ugyanaz volt mindekettõnknél, dõnként megbolondult, és hektikusan mért. Egyik pillanatban 32 km/h-val, másikban 76 km/h-val közlekedtünk. Hiába próbálkoztunk, nem jött össze.
Ez csak egy vélemény, ettõl függetlenül hiszem, hogy ez a pobléma csak egyedi volt.
Meg hát a Cateye cuccok általában jók, de én mammár órát sem igen használok, csak tekerek.
Írta 2007. november 20. - 10:45

Ez csak egy vélemény, ettõl függetlenül hiszem, hogy ez a pobléma csak egyedi volt.
Meg hát a Cateye cuccok általában jók, de én mammár órát sem igen használok, csak tekerek.
Írta 2007. november 20. - 08:16

Írta 2007. november 19. - 23:10

De én, azt venném, ha nem másra költeném momentán a betevõt.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 19. - 23:01

errõl esetleg valami konkrétum?
nézegettem képeket errõl a Strada-ról. ha wireless, akkor mi az a vezetékes kütyû?
Valamint a kormányszárra tervezem rakni, aminek viszont a "körmetszetes része" ~20-25mmer hosszú. erre rámehet?
edit: Front fork speed sensor
ez mi?
Írta 2007. november 10. - 17:58

köszi mindenkinek a kiokosítást, már csak a fizut vártam és rendeltem volna, de közbejött egy új bringa projekt... (sajnos

Így ismét (sokadszorra) parkolóállásba kerül a km óra...

Írta 2007. november 03. - 09:47

Az a vezeték a sima strada-jé,ami nem wireless-es,amelyik az,arra rá van írva az órára.errõl esetleg valami konkrétum?
nézegettem képeket errõl a Strada-ról. ha wireless, akkor mi az a vezetékes kütyû?
Valamint a kormányszárra tervezem rakni, aminek viszont a "körmetszetes része" ~20-25mmer hosszú. erre rámehet?
ez mi?
Az óra tartókonzolja 27mm hosszú abban az irányban ahogy a stucnira fogatjuk és kb:10mm-t emeli el a stucnitól magát az órát.
Írta 2007. november 03. - 01:29

A régi C-sorozat volt ilyen, de már nem gyártják. Ennek ellenére biztos van még elfekvõ modell.errõl esetleg valami konkrétum?
Már kijött az új is: http://www.cyclepart...lus/funktionen/
Minden VDO vízálló (teszteltem) és 5 év garancia jár hozzá, az A8+ Németországban csak 20 euró.
Ez lesz a következõ órám: http://www.cyclepart.../z3/funktionen/
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. november 03. - 01:16

A VDO-nak van olcsóbb változata is, ami vízálló és 5 év garancia jár hozzá.
errõl esetleg valami konkrétum?

ez mi?
Írta 2007. november 03. - 01:03

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. november 03. - 00:21

Azt még nem tudom,még nem áztam el vele.a vízet, hogy bírja?
Felülrõl nem hiszem ,hogy beázna mert csak az alján van gomb,talán ha befolyik azóra és a rögzítõelem közé.
A használatiban nem írnak a vízálloságról.
Írta 2007. november 03. - 00:03

A strada-t ajánlani tudom,nekem nagyon bevált,tudja az elõírt jeladó távolságot,nem zavarja be a magasfaszültségü vezetékek és nincs gomb csak az alján ami úgy müködtethetõ,hogy az egész órát nyomogatja az emberke.
a vízet, hogy bírja?
Írta 2007. november 02. - 23:58

Írta 2007. november 02. - 23:48

nekem velo 5 van nem az újabb, de naddon fajin.a sarat is bírja eddig.meg leejtettem párszor aztis.nagyon tuti kis óra és olcsóóó!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. november 02. - 23:45

velo 8 jó óra, nekem az van lassan 3 éve....bekalibrálni lehet elég jól, én csak szimplán 26"ra szoktam, de van egy táblázat különbözõ kerék és gumiméretekhez, hogy hol hányas számra kell beállítani.
velo 5 majdnem velo8, csak nincs benne pár funkció - apunak ez van, én például hiányolom azt a pár funkciót. velo 5 és velo 8 bilincse meg jeladója tök ugyanaz, csak a velo 5 kevesebb adatot számol ki...én a velo 8at venném vezetékesbõl a városira, olcsó és tõlem kapott már sarat meg magasnyomásút (utána kiszárítottam:D), ja és nem annyival drágább, mint amennyivel többet tud a velo5nél.
ja a mágnesek mindegyek, nekem pl. most egy jó kis csavaros teszkós 500 forintós bringaórából kimenekített mágnes van, elhagytam a cateyet...
most épp a görgõre állított bicó hátsó kerekét méri - kábel szétvág, 2 kétdarabos csoki rá, közé meg 1.5ös hangfalkábel és jó

strada havernak van, nem rossz, csak kesztyûben meg sárban olyan mókás dolog benyomni a gombját - fõleg, hogy pl idén szilváson nem igazán ment neki, kicsit eltömödött sárral meg vizzel. inkább a vectrát wirelessbõl.
Írta 2007. november 02. - 22:59

jól nézem, hogy egy ilyen + jeladó kütyü ~3ropi?
mert akkor inkább maradnék az egyikre wireless, a másikra drótosban..
mondjuk wirelessben:
Cateye Strada (CC-RD300) (edit: mintha ez nem vízálló lenne?)
vagy Cateye Vectra (CC-VT100)*
vagy Sigma BC 1106 DTS
vagy VDO C1 DS
városira drótosnak meg:
Cateye Velo 8 (CC-VL800)*
vagy Cateye Velo 5 (CC-VL510)
vagy Cateye Velo 5 (CC-VL500)
pro-kontra... best buy érveket kérnék.
elvárásaim, teljesen átlagosak, nem edzéshez kell, csak "vajon mennyit is tekerek, meg milyen sebesen" címû dolog... vízállóság lényeges.
*ezek szimpiek valamiért...
izé. bekalibrálni mennyire problémás ezeket?
Írta 2007. november 02. - 22:01

Írta 2007. november 02. - 21:57

Írta 2007. november 02. - 21:25

kell két bilincs
kell két mágnes
és kell két érzékelõ, aki számolja a mágnes körbefordulását..
szal annyira nem tûnik azért egyszerûnek az ügy.
mondom ezt úgy, hogy sosenem volt még órám..
edit: lehet jobban járnék, ha a városira vennék valami egyszerûbb drótosat.....
mer azon végülis elviselném a vezetéket is.